Jump to content

Recommended Posts

Posted

ja sam jednom prigodom bio prisiljen kupiti munju na benzinskoj. nikad nikakvih problema,auto je prodan i brijem da vec 5 godina vozi na taj aku.

Posted (edited)

ja nisam imo tak dobro iskustvo

nakon godine dana koristenja iste,tada kad mi kupac doso,nije htio auto nikako upalit,pol kvarta sam ga slepo da je kresno

meni vise vrijedi ak on upali kad mora nego da me negdje ostavi!!(radije platim pa se ne zafrkavam)

neznam,al posto je 2g garancije,2g mora valjat al obavezno spremi racun!!!

Edited by PUGI
Posted
ja sam starome neki dan kupio u metrou akumulator 360kn 2 godine garancije... :D

12v55AH

skoknuo do metroa, pitam tipa di je munja.. kaze lik, pa nemamo mi munju vec nekoliko godina.. rekoh:"Crnic! :\" :lol:

anyhow, uzeo neki, nesto, ne znam dynamize :) za 344kn.. ima 2 god jamstva..

Bosch je duplo skuplji, nema veze.. Nek crkne za 2 god, kupim novi.

Posted

munja kod mene preko nesto vise od 3g i zadnje vrijeme je počea zajebavat..al s obzirom da se često slusa glazba na prazno...ja zadovoljan

Posted
skoknuo do metroa, pitam tipa di je munja.. kaze lik, pa nemamo mi munju vec nekoliko godina.. rekoh:"Crnic! :\" :lol:

anyhow, uzeo neki, nesto, ne znam dynamize :) za 344kn.. ima 2 god jamstva..

Bosch je duplo skuplji, nema veze.. Nek crkne za 2 god, kupim novi.

hebalo te 100 crnaca u dupe... pa di sam ja napisao munja... napisao sam akumulator... :P taj sam i ja uzeo, ali sam zabrijao da je 360kn... :rofl:

Posted
hebalo te 100 crnaca u dupe... pa di sam ja napisao munja... napisao sam akumulator... :P taj sam i ja uzeo, ali sam zabrijao da je 360kn... :rofl:

necu tvoje crnce fala, zadrzi si ih :lol: za aku sam skuzio tek kad sam se vratio :D

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...