Raycer Posted December 16, 2010 Share Posted December 16, 2010 imas u festu sve sto trebas za pneumatiku Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted December 16, 2010 Share Posted December 16, 2010 di je taj fest? Za odvajat kvačilo možeš uzet od Citroena VTS potisni koji ubiti je dovoljno brz...taj mjenjač na Citroenima je spor radi izvršnih članova koji su ubiti na običnom H mjenjaču(dva elektromagneta) i on ima obavezu izšaltat sve brzine tako da kad lupiš iz pete u treću ako ti da uopće elektronika on ubode u četvrtu pa u treću bez da pusti spojku...a ne preskoći odmah u treću... Ali tamo ima i drugih razloga šta je taj mjenjač spor...ali to je drugi par rukava... A i ti izvršni članovi su dosta loši, ćesto su rikavali...sa potisnim nikada nije bilo problema, barem u onih par godina šta sam ja vodio garancije u Citroenu... Je onda VTR ima sekvencijalni pa robotiziran, ili H pa robotiziran? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stealth Posted December 16, 2010 Share Posted December 16, 2010 (edited) Krvio sam napisao gore...VTS je ručni mjenjač običan H... VTR je obični H robotizirani...ubiti gore di ti je polužje inače koje pokreću sajle ili poluga su nasrali samo izvršne članove... Edited December 16, 2010 by stealth Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted December 16, 2010 Share Posted December 16, 2010 e too. To je moja ideja. Umjesto da kačim sajle, na izlaze stavljam aktuatore... Ali elektromagneti neznam jel mogu biti (možda i mogu), jer ti na H mjenjaču imaš 9 položaja... KAko se radi o 2 sajle, imaš 3 položaja na svakoj sajli (3*3=9)... Ako imaš 2 elektromagneta po sajli, jedan vuče do kraja, jedan na početak, ali kako ćeš dobiti sredinu? Eventualno sa PWMom ili oba magneta prespojena... Samo opet moraju biti jebački jaki magneti da svladaju te sile... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Risbo Posted December 16, 2010 Share Posted December 16, 2010 Đi.... sredinu dobiješ federima a lijevo-desno / naprijed-natrag penumatikom... Ako radiš na ručici.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted December 16, 2010 Share Posted December 16, 2010 Federi samo otežavaju stvar... Koja sama po sebi nije laagana za povući... Pneumatika se može postaviti na sredinu, valjda, ako PWMom moduliraš zrak na oba ulaza... Razmišljao sam i o servačima, ali oni su dosta spori... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted December 16, 2010 Share Posted December 16, 2010 proguglaj malo selespid Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted December 16, 2010 Share Posted December 16, 2010 selespeed ima getrag getribu, koja je vrlo slična mojoj getrag 282 (f28) ako nisu i iste... On ima hidraulične aktuatore čini mi se, koji se kao hrga dodaju na birač brzina... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now