Stile Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 Ima li neki vulkanizer u Zagrebu da radi nedjeljom?
drahic Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 Na zelenom valu prema centru s lijeve strane. Nemoj se preplasit mjesta jer izgleda ko silent hill.
Stile Posted December 18, 2010 Author Posted December 18, 2010 Silent Hill je vjerojatno taj dežurni vulkanizer gore s linka...
malawi Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 za izrazito hitne stvari covjek je ok, ali frendu je u subotu poslijepodne pukla guma 1km od dezurnog vulkanizera i reko ide odmah rijesit (vozio se na polupraznoj) racun je bio 165kn za krpanje 15", ne znam jel ima utjecaja na cijenu sto je na bocnici rupa, pa je morao bas vulkanizirat, ali meni se to cini poprilicno skupo.
golfijaner Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 Ako ti je hitno i nemaš gdje to je ok cijena. Meni su za krpanje 165/70/14 na gaznom dijelu gdje je vijak prošao uzeli 80 kn u normalnim uvjetima (radno vrijeme, radni dan, nema gužve i važnijeg posla tipa prodaje novih guma).
Stile Posted December 18, 2010 Author Posted December 18, 2010 Zvao sam ga i rekao mu da se radi o 17' gumama na alu felgama pa mi je rekao da bi cijena bila do 150 kuna. Naime, skužio sam danas da mi je jedna guma ispuštena (ne znam još zašto, stavio sam prije 2500km nove gume u Molydonu) te da ju treba provjeriti i, ako je potrebno, vulkanizirati jer u ponedjeljak ujutro idem za Bratislavu tako da mi nema druge. Možda je zimska guma samo nepravilno sjela na felgu pa lagano pušta. Sada sam ju napumpao na 2.3 bara pa ću provjeriti za par sati da li je ispustila, ne? :drink:
Stile Posted December 18, 2010 Author Posted December 18, 2010 Nije Michelin zimski. Zašto? Imaju problema?
malawi Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 Ako ti je hitno i nemaš gdje to je ok cijena. Meni su za krpanje 165/70/14 na gaznom dijelu gdje je vijak prošao uzeli 80 kn u normalnim uvjetima (radno vrijeme, radni dan, nema gužve i važnijeg posla tipa prodaje novih guma). od pon-pet to je ok cijena, tako je svugdje vise manje. al bas duplo vise u subotu poslijepodne je ipak too much..
Rockatansky Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 Zato se kupi ovo i miran si od takvih deračina.
Maverick Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 Nije Michelin zimski. Zašto? Imaju problema? One imaju lamelice sa bocne strane pa dok ne legnu znaju malo pustati... ali ako nije Michelin onda nije do toga
Brklja Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 Dežurni-vulkanizer.com , i moja preporuka. Meni je on sponzor za bijeloga, nije najjeftiniji u gradu ali je u centru grada, radi do 22h itd itd..
Jopa Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 Zato se kupi ovo i miran si od takvih deračina. ovo je predobra stvar za krpanje guma, ali neisplati se kupiti jer krpanje gume s inekcijom kosta 40kn.. ali je opet dobro ako pokupis saraf/cavao u nedjelju, mozes odmah na licu mjesta zakrpat gumu, nemoras ni skidat kotac :thumbsup:
Zivac2 Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 za izrazito hitne stvari covjek je ok, ali frendu je u subotu poslijepodne pukla guma 1km od dezurnog vulkanizera i reko ide odmah rijesit (vozio se na polupraznoj) racun je bio 165kn za krpanje 15", ne znam jel ima utjecaja na cijenu sto je na bocnici rupa, pa je morao bas vulkanizirat, ali meni se to cini poprilicno skupo. ne žele/znaju baš svi krpati bočnicu!!:thumbsup: i malo je teže pokrpati bočnicu;)
Rockatansky Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 ovo je predobra stvar za krpanje guma, ali neisplati se kupiti jer krpanje gume s inekcijom kosta 40kn.. ali je opet dobro ako pokupis saraf/cavao u nedjelju, mozes odmah na licu mjesta zakrpat gumu, nemoras ni skidat kotac :thumbsup: Ili ako si usred šume, onda je neprocjenjivo.
File Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 ne žele/znaju baš svi krpati bočnicu!!:thumbsup: i malo je teže pokrpati bočnicu;) meni su čak na više mjesta rekli da se bočnica uopće ne krpa. tako da mi sad više nije baš jasno :huh:
Zivac2 Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 zato sam i napisao ono ja kad sam trebao bočnicu krpati... dosta njih je reklo da nema šanse.... a ovaj na zelenom valu mi je pokrpao(a bila je dobro zrezana bočnica) evo godinu dana drži več bez problema...
Gear Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Zato se kupi ovo i miran si od takvih deračina. to je super stvar, samo ti za osobne potrebe sto ti se zbusi guma jednom u 6 godina, to ne isplati jer set kosta oko 350kn
Stile Posted December 19, 2010 Author Posted December 19, 2010 Bio na zelenom valu, naime, popušio sam oveći čavao zabijen u stražnju gumu. Frajer mi je vulkanizirao i sutra sam opet spreman za pohod prema Bratislavi... :thumbsup: Cijena: 130 kuna.
Pharaon Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 (edited) Ako ti je hitno i nemaš gdje to je ok cijena. Meni su za krpanje 165/70/14 na gaznom dijelu gdje je vijak prošao uzeli 80 kn u normalnim uvjetima (radno vrijeme, radni dan, nema gužve i važnijeg posla tipa prodaje novih guma). ma gdje si to radio?? ja u bj radio u firma.hr i uzeli mi 30kn Zato se kupi ovo i miran si od takvih deračina. a kakve su tek reakcije staraca kada vide da im vulkanizer radi jos siru rupu Edited December 19, 2010 by Pharaon
golfijaner Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 ma gdje si to radio?? ja u bj radio u firma.hr i uzeli mi 30kn kmd babić. guma s felgom nije bila na autu nego u bunkeru pa je to koliko toliko manje posla
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now