Bartol Posted December 19, 2010 Share Posted December 19, 2010 Radi se o yugu mojem, a problem je sljedeci... Kod jakog kocenja prvo blokiraju zadnji a onda prvi kotaci. Na autu su 4 diska. Vec sam pokusavo rijesit to pa sam smanjio za cca 50 - 60% zadnje plocice (bolje je, ai nije to to), ugradio wilwoodov regulator, ali on moze samo smanjiti protok za 59 %, a to i dalje nije dovoljno posto je zadnji kraj jako lagan.... ima ko savjet kakav??? neki sa brda su mi rekli da imaju potpuno otpojene zadnje kocnice, ali mi to nije neko super rijesenje. cak sam mislio preradivat taj regulator da moze zausravit vise od tih 59%, ali ako ne uspijem, sjebo sam ga bezveze i ode nekih 500-injak kn.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mcclarion Posted December 19, 2010 Share Posted December 19, 2010 a čuj nije bez razloga uvijek naprijed veći disk iza manji .. pretpostvaljam da opcija manjeg diska ti ne igra .. a naprijed da stviš veće kočnice ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
striko Posted December 19, 2010 Share Posted December 19, 2010 ima tu kod nas u splitu kupit jedan regulator s kojim možes smanjit protok ulja na cilindre koliko hoćeš Link to comment Share on other sites More sharing options...
meshin Posted December 19, 2010 Share Posted December 19, 2010 2 Bartol: stavi druge čeljusti straga.. sa manjim promjerom klipa a čuj nije bez razloga uvijek naprijed veći disk iza manji .. Di si to vidio da je tako ? Hrpa auta ima straga u promjeru vece diskove ili iste.. Veličina diska nema nikakve veze sa silom kočenja također. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_GOC_ Posted December 19, 2010 Share Posted December 19, 2010 možda krivo pospajani lajtunzi na glavnom kočionom cilindru, frendu tak slično na autu bilo kad su lajtunge mjenjali Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted December 19, 2010 Share Posted December 19, 2010 Di si to vidio da je tako ? Hrpa auta ima straga u promjeru vece diskove ili iste.. Veličina diska nema nikakve veze sa silom kočenja također. Ima , utjece povrsina klipova u celjusti i promjer diska. Iza obicno budu neventilirani pa su istog promjera ko i prednji ,al ja sam vecinom vido manje. Jedino su na terencima slicni zbog mase. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted December 19, 2010 Share Posted December 19, 2010 Yugo nikad nije otraga imao diskove, pa je i sila kocenja zadnjih kotaca prevelika. Trebas regulator kocenja za zadnje kocnice koji se regulira iz kabine. Nesto ovakvo: http://www.qspraceware.nl/rubriek.php?topic=remdrukverdeler Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted December 19, 2010 Share Posted December 19, 2010 on ima regulator iz kabine ali jednostavno koliko god da zatvorio protok iza opet blokiraju pogotovo kad se teziste prebaci kod vece brzine i jaceg kocenja. po meni jedino bi pomoglo da se jos zatvori dotok ulja prema iza, ali prvo bi trebalo napred stvit jace kocnice ali je veliki problem u malim felgama eventualno namontirat 4 klipna kljesta napred i puno vece plocice od ovih dosadasnjih Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted December 19, 2010 Share Posted December 19, 2010 jel jako ponire auto kod kocenja? anti dive sredit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
meshin Posted December 19, 2010 Share Posted December 19, 2010 Ima , utjece povrsina klipova u celjusti i promjer diska. Utječe jedino ako čeljusti pomičeš.. disk je nebitan, ali uglavnom mičeš čeljust za veći / manji disk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted December 19, 2010 Share Posted December 19, 2010 2 Bartol: stavi druge čeljusti straga.. sa manjim promjerom klipa Di si to vidio da je tako ? Hrpa auta ima straga u promjeru vece diskove ili iste.. Veličina diska nema nikakve veze sa silom kočenja također. Daj mi navedi 3 auta (a da nisu dzipovi ili kombi), koji imaju otraga vece diskove od prednjih. Ja jos nisam vidio niti jedan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheBIG Posted December 19, 2010 Share Posted December 19, 2010 BMW 525 e60 ima veće diskove straga nego sprijeda Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted December 19, 2010 Share Posted December 19, 2010 BMW 525 e60 ima veće diskove straga nego sprijeda Da, ali i 50:50 sto ovaj auto nema - iza su slabija kljesta i puno manja dodirna povrsina diska i plocice Link to comment Share on other sites More sharing options...
meshin Posted December 19, 2010 Share Posted December 19, 2010 Daj mi navedi 3 auta (a da nisu dzipovi ili kombi), koji imaju otraga vece diskove od prednjih. Ja jos nisam vidio niti jedan. Zato i nosiš naočale .. :closedeyes: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mattas Posted December 19, 2010 Share Posted December 19, 2010 Imam ja na RSu zadnje diskove veće, samo prednji su ventilirajući, a zadnji ne:thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheBIG Posted December 19, 2010 Share Posted December 19, 2010 Nebitno pitanje je bilo citiram Daj mi navedi 3 auta (a da nisu dzipovi ili kombi), koji imaju otraga vece diskove od prednjih. Ja jos nisam vidio niti jedan. bmw e60 ima nit je džip nit je kombi , raspored težine zajebi kao i klišta i dodirnu povšinu i ostala filozofiranja znaći jedan od ta 3 auta je bmw e60 5 Series (E60) 525 Front Disc 03 F-V KBD 1262 310mm 5 Series (E60) 525 Rear Disc 03 R-V KBD 1264 320mm ako nastavim gledat katalog mogu nać i još 2 auta jer nevirujen da će bit nekakav problem Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted December 19, 2010 Share Posted December 19, 2010 Naci ces ih i vise. mislim da je i na 330i e90 straznji veci ili isti kao prednji Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted December 19, 2010 Share Posted December 19, 2010 Da, ali i 50:50 sto ovaj auto nema - iza su slabija kljesta i puno manja dodirna povrsina diska i plocice Upravo to. Uploaded with ImageShack.us Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheBIG Posted December 19, 2010 Share Posted December 19, 2010 (edited) eto neću 7 Series (E38) 730 V8 Front Disc 6/94-02 F-V KBD 737 316mm 7 Series (E38) 730 V8 Rear Disc 6/94-02 R-S KBD 410 324mm edit E-Class (W211/T211) E200K 1.8 Kompressor Front Disc 02 -> F-V KBD 1239 295mm E-Class (W211/T211) E200K 1.8 Kompressor Rear Disc 02 -> R-S KBD 1241 300mm to su 3 auta Edited December 19, 2010 by TheBIG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medic Posted December 19, 2010 Share Posted December 19, 2010 Bartol....biće da je nekaj krivo spojeno kak je već naveo. Nemoguće da na regulator ne reagira kak treba Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted December 19, 2010 Share Posted December 19, 2010 Nebitno pitanje je bilo citiram Daj mi navedi 3 auta (a da nisu dzipovi ili kombi), koji imaju otraga vece diskove od prednjih. Ja jos nisam vidio niti jedan. bmw e60 ima nit je džip nit je kombi , raspored težine zajebi kao i klišta i dodirnu povšinu i ostala filozofiranja znaći jedan od ta 3 auta je bmw e60 5 Series (E60) 525 Front Disc 03 F-V KBD 1262 310mm 5 Series (E60) 525 Rear Disc 03 R-V KBD 1264 320mm ako nastavim gledat katalog mogu nać i još 2 auta jer nevirujen da će bit nekakav problem Smijesan si. Mozda cak i nadjes 3, mozda i 5 auta, ali 10.000 ih ima naprijed vece diskove a nazad manje. A ako su i veci, imaju manje plocice i manju sirinu dodirne povrsine. To je ono sto je pjesnik htio reci. Ali, ajde potrazi. Bas me zanima koliko ces ih naci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted December 19, 2010 Share Posted December 19, 2010 Kimi - izvalio si i sada proguraj. Dosta auta ima vece diskove iza i ovdje se prica o velicini diskova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted December 19, 2010 Share Posted December 19, 2010 (edited) Kimi - izvalio si i sada proguraj. Dosta auta ima vece diskove iza i ovdje se prica o velicini diskova. Ne, ovdje se prica o blokiranju zadnjih kotaca, i pokusava se doci do razloga za to. A i pretpostavljao sam da ih ima, ali ja ih jos nisam vidio. Jedini koji sam vidio da ima iste diskove i plocice naprijed i otraga je Iveco Daily Edited December 19, 2010 by KIMI_1.8T Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartol Posted December 20, 2010 Author Share Posted December 20, 2010 redom.... celjusti sam stavio sa najmanjim klipicem koji imam, jedino jos mogu stavit od una t, ali je za nekih 1 ili 2mm manj fi lajtunge sumnjam da sam krivo pospajo jl je kocioni sa 3 izlaza, znaci jedan straga i dva naprijed kimi - kao sto gore napisah imam wilwoodov regulator koji se stela iz kabine marko - ne ponire skoro uopce, dosta je tvrd a za sve ostale sto se tice velicine zadnjih diskova - pa vidite i sami da zadnje diskove vece od prednih imaju zadnje ili sva četri pogonasi...tako da bi njima to i bilo potrebno radi samog pogona, kladim se da ni najednom autu sa prvim pogonom nema da je zadnji disk veci...to je moje miljenje Link to comment Share on other sites More sharing options...
matija0311 Posted December 20, 2010 Share Posted December 20, 2010 provjeri kočioni..frend je isto kemijal s kočnicama i cijelo vrijeme lajtunge i sl. provjeravali dok je na kraju ispalo da je problem bil u kočionom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now