KA2001MR Posted December 30, 2010 Share Posted December 30, 2010 i di se može onda napravit to hrapavo u crvenoj boji, al da bude onako dosta hrapavo Link to comment Share on other sites More sharing options...
rio_cyber Posted December 30, 2010 Share Posted December 30, 2010 kod bilo koga da palstificira ako ima grubo strukturu praha... cjela je mudrost u tome tj prahu orginal za grubu strukturu da daje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
charger Posted December 30, 2010 Author Share Posted December 30, 2010 već sam sam stavio da to možeš sam napraviti..(ja imam crveni i crni) DIY Link to comment Share on other sites More sharing options...
stipa Posted December 30, 2010 Share Posted December 30, 2010 (edited) nije problem napraviti onu zastavu i ono iznad nje... idnesi nekom da ti to ispjeskari, da sam bliže ja bi... obojaj u bijelo dio gdje ide ono vtec,dohc (ne znam što sve ide...) i na taj dio naljepi takvu nalju...(i nju ti ja mogu napraviti bez problema)... tazim uzmi jednu glatku površinu (ja stavim najlon i na njega pospeš malo plave,crne,crvene itd (po želji) zatim uzmi celofan (super je onaj što se pakiraju pokloni-obični prozirni) i zgužvaj ga nepravilno i umoči ga takvog u te boje i samo lagano stišći od poklopac ne vući već kao lagano udarati s tim celofanom na kojem je boja... probaj na nekoj drugoj površini, radio sam to više puta-ne na poklopcima ali na drugim površinama.... a ona zastava je lagana, obojaš poklopac u crveno i naljepiš naljepnicu preko toga ostalo obojaš u bijelo i skinešp nalju... i to nije problem... i to je isprobano...jedino ako baš mora biti plastificirano.... imaš u doplicoloru sprejeve koji idu u više slojeva (kupiš komplet) i napraviš efekt kao da si poklopac presvukao kožom (na oko tako izgleda) a ustvari je boja... i tako imaš razne efekte ali to nisam iskreno probao tako prezentiraju e sad... Edited December 30, 2010 by stipa Link to comment Share on other sites More sharing options...
KA2001MR Posted December 30, 2010 Share Posted December 30, 2010 već sam sam stavio da to možeš sam napraviti..(ja imam crveni i crni) DIY nemam ja živaca ni volje za to Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted December 30, 2010 Share Posted December 30, 2010 OK - rio - jel mi mozes ti isplastificirat u crno ventildekl? Hrapavo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.J Posted December 31, 2010 Share Posted December 31, 2010 nije nego sacma gnjeci povrsinu , dok pijesak vise reže Znaci radi isto sto i tvoja stara... Ali pjesak radi finije puno nego sačma zato jer su manje čestice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davor Posted December 31, 2010 Share Posted December 31, 2010 OK - rio - jel mi mozes ti isplastificirat u crno ventildekl? Hrapavo? otfuraj i moj... ak moze:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rio_cyber Posted December 31, 2010 Share Posted December 31, 2010 denite sve nakup zeleza kaj imate i dopeljajte mozemo nes rjesiti... - pjeskareno sacmareno - dimerrirano - desolirano - objeljpljeno kaj neces farbat itd sebi sam vas jucer karter del u mat i poklopac u grubu sjaj crni (ali nije mi bas ispala struktura..) LOL - znam kak je ispadalo kad sam ja radio to... ali ima ljeka i tome... moram istraziti zasto (krivu kutiju praha smo copili u 14 20 LOL) izgeda.. makr velim vam mogu van napraviti svi kaj rade s time samo im recite da ocete grubu strukturu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted December 31, 2010 Share Posted December 31, 2010 moj je skinut, donjet cemo ti charger i ja to sad jedan dan daj mi pliz na PM broj moba da se ne zgubimo Link to comment Share on other sites More sharing options...
rio_cyber Posted December 31, 2010 Share Posted December 31, 2010 (edited) moram videt kaj veli lik prvo... - e ima seljo crvene 098 251 633 Edited December 31, 2010 by rio_cyber Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted December 31, 2010 Share Posted December 31, 2010 pa nebum iso 200km da mi lik kaze da nemre ja hocu obicnu mat crnu hrapavu i to je to Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davor Posted December 31, 2010 Share Posted December 31, 2010 ma kojih 200km... furam ja to kod dede na zvjezdu:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rio_cyber Posted December 31, 2010 Share Posted December 31, 2010 prije ja dojdem do centra tih 200 kilometri nek ti ;P Link to comment Share on other sites More sharing options...
charger Posted January 1, 2011 Author Share Posted January 1, 2011 (edited) bi li tko mogao ovako ispolirati... nema bojenja samo poliranje Edited January 1, 2011 by charger Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davor Posted January 1, 2011 Share Posted January 1, 2011 prije ja dojdem do centra tih 200 kilometri nek ti ;P ajd dobro nagovorio si me:thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted January 1, 2011 Share Posted January 1, 2011 A da sam zasučeš rukave i primis se smirglanja pa onda poliranja ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted January 1, 2011 Share Posted January 1, 2011 chargeru koja ti je kobasa??? kakvo vrazje bling bling poliranje??? pa nije to fauve Link to comment Share on other sites More sharing options...
charger Posted January 1, 2011 Author Share Posted January 1, 2011 kad neide neka bar sjaji - vw tuning concept LOL Link to comment Share on other sites More sharing options...
444IN Posted January 1, 2011 Share Posted January 1, 2011 kad neide neka bar sjaji - vw tuning concept LOL Punjki ak ces polirat onda vamo http://www.blic-inox.hr/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
rio_cyber Posted January 2, 2011 Share Posted January 2, 2011 samo kaj je aluminijum malo bolje zahebam za polisati neko krom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davor Posted January 2, 2011 Share Posted January 2, 2011 jos sam fali to polirano u japanskom golfu:lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now