Jump to content

Koje amortizere na e39 525d ?


Bela

Recommended Posts

Pozdrav,

 

kako imam u planu ovaj mj. skinut/maknut gewinde i ove velike felge, te stavit normalne tj. original amortizere i opruge i alu 15'', zanima me gdje je najbolje kupiti NOVE amortizere, najpovoljnije (keš, račun ne trebam) i koje zapravo kupiti, na pamet od prve mi pada monroe, kayaba ???

 

Ja imam original amortizere od bmw-a, ali imaju km na leđima, pa ako ne bi set od 4 komada bio baš financijski potop u 1 mj 2011, najradje bih stavio nove i da sam miran, tako da ako zna da je gdje kakva jebena akcija, ili da može nabaviti po super cijeni, kažem, račun nije bitan, niti montaža, plača se u kešu.

 

LP i unaprijed hvala.

Link to comment
Share on other sites

promjene ulje i gumice i to je to...ja ih imam na svom autu i zadovoljan sam,godinu dana garancije..može ti namjestiti tvrdoču kako želiš...Tko to radi bliže tebio nebi znao ,pogledaj na googlu ili da ekipa da preporuku za nekog...najeftinija varijanta a nije da ne valja...

Link to comment
Share on other sites

Pa susjed mi u servisu prodaje te kayabe pa budem pitao onda koliko bi one koštale kod njega, mislim ono raspitujem se, sad jel budu kayabe, monro, bilštajn ili saks svejedno, pa bi trebali svaki od njih izdržati 100 tkm na original ovjesu na 15-cama i balonkama :) Bitna je cijena trenutno, a tu bi se mogle neč ili kayabe ili monrojci.

Link to comment
Share on other sites

Rekla mi žena u ČK da je već neko zvao :)

 

Ovak u ČK su zadnji 586/kom i prednji su 722/kom, dakle sve kupa 2616 kn i na to za keš 25% su mi rekli i to je 1962 kn za sve 4 sa računom i garancijom, ako ima gdje jeftinije pucajte, još ču ovaj, tj. pričekati a drugi budem kupovao, tj. ako ima gdi jeftinije kupim i ovaj tj.

Link to comment
Share on other sites

Već sam bio pitao Auto Krešo jer imam tam popust kao VKH member, imaju tu akciju 3+1 ali svi mi govore nek ne stavljam monro, tak da sam sad malo skeptičan na monro, kežm još ovaj tj. budem malo vidio, no svakako THX na savjetu.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...