Bela Posted January 3, 2011 Author Share Posted January 3, 2011 TAS 590 zadnji/kom, 690 prednji/kom, sa popustom 2175 kn Link to comment Share on other sites More sharing options...
filip00 Posted January 3, 2011 Share Posted January 3, 2011 ^bolje od tog mislim da nećeš nigdje nać, uzmi to i briga te, to je bagatela. edit - ovo za 1600.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted January 3, 2011 Share Posted January 3, 2011 Dečki imaju inventuru još 2 dana, pa ako ti nije problem pričekat, javim ti cijene. Ovako napamet ništa ne znam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bela Posted January 3, 2011 Author Share Posted January 3, 2011 NP Raptor, pričekat ču, takitak mi još jedan dečko treba javiti cijenu za kayabu koji kaže da može nabaviti još jeftinije od 1664 kn. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan25 Posted January 4, 2011 Share Posted January 4, 2011 Trenutno nabolja ponuda kayaba excell g set 4 kom = 1664 kn ...tražim dalje ... to ti je svakako best buy:thumbsup::thumbsup::thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bela Posted January 4, 2011 Author Share Posted January 4, 2011 Čekam još, reko mi jedan kolega na bmw forumu da može jeftinije nabavit pa čekam i njega i Raptora da mi jave. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted January 5, 2011 Share Posted January 5, 2011 Kayaba prednji - 541,50 kn/kom zadnji - 439,50 kn/kom Garancija 2 god. Cijene su sa popustom i PDVom, odnose se na gotovinsko plaćanje ili avansno virmansko. LP, Rene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bela Posted January 5, 2011 Author Share Posted January 5, 2011 Hvala Raptore na trudu, AC Mužar je 1664 kn još samo čekam Shoguna da mi javi cijenu. LP Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlajo Posted January 5, 2011 Share Posted January 5, 2011 ajde kad ti javi, napiši cijenu da znam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bela Posted January 10, 2011 Author Share Posted January 10, 2011 Shogun NEmože nabavit povoljnije, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted January 10, 2011 Share Posted January 10, 2011 Ova cijena od 16xx kn je vrhunska...da mi je samo znati od kuda nabavljaju te amortizere, a da pritom i zarade. :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
biciklist Posted January 10, 2011 Share Posted January 10, 2011 Ova cijena od 16xx kn je vrhunska...da mi je samo znati od kuda nabavljaju te amortizere, a da pritom i zarade. :thumbsup: pa tokic ima svoj uvoz kayabe.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted January 10, 2011 Share Posted January 10, 2011 pa tokic ima svoj uvoz kayabe.. Sve 5, samo vjerujem da na "Dobar dan" ne može dobiti +30% popusta zato jer moja cijena je bila sa akcijskih 25% popusta na amortizere. Druga priča je ako postoji neki kolega/prijatelj koji radi kod uvoznika pa se popusti dijele šakom i kapom, ali onda ni ne valja trošiti vrijeme i gledati dalje od te solucije jer je uvijek najjeftinija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
biciklist Posted January 10, 2011 Share Posted January 10, 2011 Sve 5, samo vjerujem da na "Dobar dan" ne može dobiti +30% popusta zato jer moja cijena je bila sa akcijskih 25% popusta na amortizere. Druga priča je ako postoji neki kolega/prijatelj koji radi kod uvoznika pa se popusti dijele šakom i kapom, ali onda ni ne valja trošiti vrijeme i gledati dalje od te solucije jer je uvijek najjeftinija. to sam mu ja odmah rekao da je to jebena cijena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bela Posted January 10, 2011 Author Share Posted January 10, 2011 Pitao sam kako i svugdje kad sam zvao pa tako i ovdje na forumu - kratko i jasno, plačam u kešu netrebam račun ni ništa, bitna mi je cijena, ova cijena 1664 je iz Tokića maloprodaja iz jednog njihovog dućana, no čekam još jednog tipa koji je rekao da če mi javit jer bi se moglo nabaviti ''ispod pulta'' za 1400 kn set 4 kom excell G. Ako to ne prođe idem na varijantu 1664 kn. Hvala svima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brklja Posted January 10, 2011 Share Posted January 10, 2011 Mogu ti ja sredit popust u Tokiću na BMWove dijelove (a to vidim da tražiš) pa se javi na mob, broj imaš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now