Jens Posted January 3, 2011 Share Posted January 3, 2011 Evo sjetio sam se zbog mrlakisevog threada o lameli.. Znaci nije problem kak zamjenit, nego mene zanima jel se kaj da napravit da ipak malo bolje drzi (serijska) lamela na puntu jtd? Auto je samo zmapiran sa 80 na 115 (izmjereno) i nova lamela laagano klizi u 4-oj i 5-oj, a kroz 20kkm se to spusti i na nize brzine..:doh: Mislim da stil voznje nije kriv. Tj uvjeren sam. Kak ju planiram opet mjenjat, tj. citav set, jel se da kaj napravit da ipak podnese malo vise momenta? Ne isplati mi se nis ulagat tipa sarafit getribu od stila jer mislim promjenit auto uskoro. hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
mario84 Posted January 3, 2011 Share Posted January 3, 2011 na oldschool forumu sam medu oglasima vidio da jedan decko nudi nitanje lamele pa probaj tam pogledat dal ima kakav broj ja sam na mobu tak da ce to predugo trajat dok nadem.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted January 3, 2011 Share Posted January 3, 2011 Korpa ti ne valja a ne Lamela. Link to comment Share on other sites More sharing options...
the-rider Posted January 3, 2011 Share Posted January 3, 2011 ti mi je i frendu bilo pa je kupio u ita pojacanu korpu i disk i sad je ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jens Posted January 3, 2011 Author Share Posted January 3, 2011 2 Mario: fala, ali izgleda da nebu neke koristi jer korpa ne tlaci dovoljno.. Znaci moram po set u italiju..Prije bum kupio getribu od stila tu u zagrebu.. 2 rider: Znas mozda koji set je uzeo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
the-rider Posted January 3, 2011 Share Posted January 3, 2011 (edited) zaboravio sam, mogu ga pitati ko ces evo ti slika zasad btw zasto bis mjenjao mjenjac, problem je u kvacilu, ne u mjenjacu? Edited January 3, 2011 by the-rider Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jens Posted January 3, 2011 Author Share Posted January 3, 2011 Hehe, aj pitaj molim te.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now