perka Posted January 4, 2011 Share Posted January 4, 2011 Radi se o Vectri A, ispaljujen na živce radi komada kojeg minjan svakih par mjeseci. Radi se o dijelu koji povezuje balans štangu sa ramenom. Original je imao metalno ojačanje u sebi, ovi koji se sad mogu kupiti su od same plastike koja redovito puca: Ima ko kakvu ideju, ima li gdje za kupiti metalni, dati tokaru da napravi metalni po ovom plastičnom...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted January 4, 2011 Share Posted January 4, 2011 mislim da sam ja uzeo od TWR ili tako nest u intercarsu i da drze. a powerflexi nisu nesto skupi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerba2 Posted January 5, 2011 Share Posted January 5, 2011 mislim da su svi plasticni, nema metalnih.. imas ih po 40 kn za nabaviti... trw je malo skuplji... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted January 5, 2011 Share Posted January 5, 2011 stari unibal, ispresati ga i upresati gumeni, ili poliamidni dio Link to comment Share on other sites More sharing options...
bOzO Posted January 5, 2011 Share Posted January 5, 2011 nesto tu ne stima sa autom ovjesom onako miisleci ako to tak lako puca. ili je spusten tu mač ili je pretvrdo nešto i tak to jel... rekla kazala Link to comment Share on other sites More sharing options...
perka Posted January 6, 2011 Author Share Posted January 6, 2011 Ma sve je standard na autu, ramena nova, sve uredno, al ova s.anja uredno pucaju. Dao sam tokaru da mi napravi košuljicu iz dva dijela oko plastičnog prstena, ako opet pukne radin cili komad od zeljeza pa nek onda proba pucat. Da je bar auto ubijen u pod ili tako nešto, pa bi razumija zašto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now