Jump to content

C-mod i tema na forum.hr

Axell

Recommended Posts

Jao, pa još jedna tema :rofl:

Samo ću reći da tamo na forum.hr postoji netko kome je zabavno registrirati se kao cmod i pisati svašta...nije nimalo smješno, a i ne kužim taj tip humora :)

Što se tiče fara, odradili smo 12 Proceedova dosad bez ikakvih problema (2 ili 3 sa Kia foruma), tako da je priča i više nego smješna. Onaj mail di sam ga oslovio sa "TI" sam napisao ja, ali nakon dobrih provokacija. Jebiga, možda sam malo pretjerao :rofl:

cheers

a jebiga, isto kako smo radili 100 Astri i baš na Darkovoj xenon nije radio kak spada...

far se nije dao otvoriti standardnim postupkom i da bi izbjegli pucanje i oštećivanje, kolega je nazvao čovjeka i rekao mu da to ne ide i da dođe po auto. Moj prvi dodir sa "štetom" je bio njegov mail sa slikama, gdje je i rekao da je leće ugradio kod nekog drugog, nakon kojeg smo mi odgovorili da ćemo mu nadoknaditi štetu ugradnjom bilo kojeg uređaja kako se to ne bi povlačilo igdje. Čovjek se odlučio za daljinsko centralno na autu od frenda i kako ih trenutno nemamo, rečeno mu je da ćemo se javiti kad dođe da odradimo. On sad valjda misli da ga zavlačimo ili štajaznam. Kraj priče :)

Edited by mislav

Ne kužim te sheme kak ljudima nije dosadno toliko ujebavat mislava, pa dal se itko javno žali na tokićove dijelove koji ne izduraju od servisa do servisa, kolega kupio kuglu za mastera i nakon 300km (slovima tristotinekilometara) je ispala i sletio je s ceste i kaj sad, da ih yebe za to javno....

Ovom dečecu se nije digo neko vrijeme, par ih je ustalo na krivu nogu ili nisu pojebali ništa več godinama, možda ni pičke nebi vidjeli da krava gaće nosi i sad su face iz tipkovnice bokte:doh:

A jesmo narod u pizdu materinu:doh:

Da i ja nesto napisem u vezi C-moda.

Prije dvije godine sam kupio d2 gewinde i hidro rucnu, ostao sam im duzan 1200kn kojih sam platii tek nakon 6 mjeseci, mozda i duze. U to vrijeme koje sam bio duzan mislav me nije nazvao niti jednom da mu platim, a nisam ga poznavao prije.

Svaka mu cast na tome.

Alo, nemojte mi protiv Tokića, sve bum vas cinkal! :D

Također +1 za mislava, oduvijek izlazi u susret po pitanju svega. Dapače, baš sam komentirao s jednim frednom kako je "predobar" po pitanju odnosa sa mušterijama, sponzorstvima i sličnim stvarima. Tu i tamo nešto malo duže dolazi, ali nije sve do njega, iste stvari se događaju i Gabreku, AP studiju i svima koji ovise o količini narudžbe, dostavama i sl.

U svakom slučaju, dobar je postotak "nezadovoljnih" mušterija. Ko radi taj i griješi, a mislav je (očito) ponudio čovjeku satisfakciju besplatnom ugradnjom nečega drugoga..

Meni lik doso da mu promjenim manđetu na zglobu (lancia libra) i ja raskopam kao ono zglob u kurcu, zovem ducane imat ce tek sutra, lika odvezem doma, drugi dan slozim mu auto lik dodje plati ode sve 5

nakon tjedan dana me lik zove i kaze da sam mu ulupio blatobran :D

malo je falilo da mu ne razbijem glavu sa poluosovinom

Ja sam uzeo prije sad vec ohoho vremena gewinde i sve je bilo fine i nice. Nikakvih problema a i da je bilo siguran sam da bi se rijesilo na sasvim normalan nacin. Sto se rokova dolaska robe tice. Ja dosta toga narucujem izvana i znam koji PITA to moze biti od sporosti same kurirske sluzbe do ultra sporosti nase carine tako da Mislvovi rokovi su sasvim ok. Evo ja se sa jednim koreancima jos borim oko jedne narudzbe za frenda nakon vise od godine dana. Znam isto tako da nije bila njihova greska vec greska ovih nasih na posti ali nekad to sve jednostavno traje i treba strpljenja.

Ja sam uzeo prije sad vec ohoho vremena gewinde i sve je bilo fine i nice. Nikakvih problema a i da je bilo siguran sam da bi se rijesilo na sasvim normalan nacin. Sto se rokova dolaska robe tice. Ja dosta toga narucujem izvana i znam koji PITA to moze biti od sporosti same kurirske sluzbe do ultra sporosti nase carine tako da Mislvovi rokovi su sasvim ok. Evo ja se sa jednim koreancima jos borim oko jedne narudzbe za frenda nakon vise od godine dana. Znam isto tako da nije bila njihova greska vec greska ovih nasih na posti ali nekad to sve jednostavno traje i treba strpljenja.

konkretno ... to se za moju narudbu bori ...

a za Mislava ... za sada sam imao samo pozitivna iskustva tako da ...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...