Trojan Posted January 10, 2011 Share Posted January 10, 2011 Web shop mu isto šteka malo. Već mjesec i sitno čekam da mi se netko obrati u vezi narudžbe e-mailom ili na mobitel. Sad više nije ni bitno. Nabavljeno na drugom mjestu. Toliko i o tome. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljubicic D. Posted January 10, 2011 Share Posted January 10, 2011 ma to dario i darko jebu mislava :lol:,,da ziher,,.. Nas dva smo ti ludi za Mislavčekom,, stalno nam je u mislima :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
meshin Posted January 10, 2011 Share Posted January 10, 2011 Malo pripazi kaj pišeš, da nebi bilo mokrih novina i tako to ! E ako ovo nije kleveta i kletva istovremeno.. ne znam šta nije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mirac Posted January 10, 2011 Share Posted January 10, 2011 E ako ovo nije kleveta i kletva istovremeno.. ne znam šta nije đabe bi ako neko nije dosao do druge stranice forum.hr:lol::rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
biciklist Posted January 10, 2011 Share Posted January 10, 2011 E ako ovo nije kleveta i kletva istovremeno.. ne znam šta nije ma tuzil bi ja darka, al kaznjen vec je, vozi se svaki dan u opelu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted January 10, 2011 Share Posted January 10, 2011 ma tuzil bi ja darka, al kaznjen vec je, vozi se svaki dan u opelu Bolje u Adama nego to španjolsko govedo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted January 10, 2011 Share Posted January 10, 2011 njegov sa godinama nece dobit onaj broncani štih ko tvoj Link to comment Share on other sites More sharing options...
NOkru Posted January 10, 2011 Share Posted January 10, 2011 ja mogu reći da je moje iskustvo sa firmom c-mod pozitivno, ono što sam naručio došlo je kad je rečeno i bilo je ispravno Ja sam u C-modu uzeo carbonski usis......isporuka i montaza sve 5 :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mislav Posted January 10, 2011 Share Posted January 10, 2011 Jao, pa još jedna tema :rofl: Samo ću reći da tamo na forum.hr postoji netko kome je zabavno registrirati se kao cmod i pisati svašta...nije nimalo smješno, a i ne kužim taj tip humora Što se tiče fara, odradili smo 12 Proceedova dosad bez ikakvih problema (2 ili 3 sa Kia foruma), tako da je priča i više nego smješna. Onaj mail di sam ga oslovio sa "TI" sam napisao ja, ali nakon dobrih provokacija. Jebiga, možda sam malo pretjerao :rofl: cheers Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlaw Posted January 10, 2011 Share Posted January 10, 2011 Što se tiče fara, odradili smo 12 Proceedova dosad bez ikakvih problema (2 ili 3 sa Kia foruma), Kak to onda da njemu niste lece mogli ugradit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mislav Posted January 10, 2011 Share Posted January 10, 2011 (edited) a jebiga, isto kako smo radili 100 Astri i baš na Darkovoj xenon nije radio kak spada... far se nije dao otvoriti standardnim postupkom i da bi izbjegli pucanje i oštećivanje, kolega je nazvao čovjeka i rekao mu da to ne ide i da dođe po auto. Moj prvi dodir sa "štetom" je bio njegov mail sa slikama, gdje je i rekao da je leće ugradio kod nekog drugog, nakon kojeg smo mi odgovorili da ćemo mu nadoknaditi štetu ugradnjom bilo kojeg uređaja kako se to ne bi povlačilo igdje. Čovjek se odlučio za daljinsko centralno na autu od frenda i kako ih trenutno nemamo, rečeno mu je da ćemo se javiti kad dođe da odradimo. On sad valjda misli da ga zavlačimo ili štajaznam. Kraj priče Edited January 10, 2011 by mislav Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxer Posted January 10, 2011 Share Posted January 10, 2011 Ne kužim te sheme kak ljudima nije dosadno toliko ujebavat mislava, pa dal se itko javno žali na tokićove dijelove koji ne izduraju od servisa do servisa, kolega kupio kuglu za mastera i nakon 300km (slovima tristotinekilometara) je ispala i sletio je s ceste i kaj sad, da ih yebe za to javno.... Ovom dečecu se nije digo neko vrijeme, par ih je ustalo na krivu nogu ili nisu pojebali ništa več godinama, možda ni pičke nebi vidjeli da krava gaće nosi i sad su face iz tipkovnice bokte:doh: A jesmo narod u pizdu materinu:doh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek Posted January 10, 2011 Share Posted January 10, 2011 HRVATISTAN kak bi reko moj frend Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mzic Posted January 10, 2011 Share Posted January 10, 2011 Da i ja nesto napisem u vezi C-moda. Prije dvije godine sam kupio d2 gewinde i hidro rucnu, ostao sam im duzan 1200kn kojih sam platii tek nakon 6 mjeseci, mozda i duze. U to vrijeme koje sam bio duzan mislav me nije nazvao niti jednom da mu platim, a nisam ga poznavao prije. Svaka mu cast na tome. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brklja Posted January 10, 2011 Share Posted January 10, 2011 Alo, nemojte mi protiv Tokića, sve bum vas cinkal! Također +1 za mislava, oduvijek izlazi u susret po pitanju svega. Dapače, baš sam komentirao s jednim frednom kako je "predobar" po pitanju odnosa sa mušterijama, sponzorstvima i sličnim stvarima. Tu i tamo nešto malo duže dolazi, ali nije sve do njega, iste stvari se događaju i Gabreku, AP studiju i svima koji ovise o količini narudžbe, dostavama i sl. U svakom slučaju, dobar je postotak "nezadovoljnih" mušterija. Ko radi taj i griješi, a mislav je (očito) ponudio čovjeku satisfakciju besplatnom ugradnjom nečega drugoga.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lepi Posted January 10, 2011 Share Posted January 10, 2011 mene Mislav plaća da govorim kak je super i sve,,,onak :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted January 11, 2011 Share Posted January 11, 2011 Meni lik doso da mu promjenim manđetu na zglobu (lancia libra) i ja raskopam kao ono zglob u kurcu, zovem ducane imat ce tek sutra, lika odvezem doma, drugi dan slozim mu auto lik dodje plati ode sve 5 nakon tjedan dana me lik zove i kaze da sam mu ulupio blatobran malo je falilo da mu ne razbijem glavu sa poluosovinom Link to comment Share on other sites More sharing options...
mislav Posted January 11, 2011 Share Posted January 11, 2011 :rofl: eto vidiš, a ja mu se obratim na "ti" pošto se radi ustvari o djetetu (mlađi punoljetnik bi bila prava riječ:lol:) i cijelo sranje nastane...sreća pa je to uvijek jedan na 1.000 normalnih :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mislav Posted January 11, 2011 Share Posted January 11, 2011 mene Mislav plaća da govorim kak je super i sve,,,onak :lol: lepo, znaš kako... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted January 11, 2011 Share Posted January 11, 2011 mene Mislav plaća da govorim kak je super i sve,,,onak :lol: :rofl::rofl::rofl::rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hive Posted January 11, 2011 Share Posted January 11, 2011 Ja sam uzeo prije sad vec ohoho vremena gewinde i sve je bilo fine i nice. Nikakvih problema a i da je bilo siguran sam da bi se rijesilo na sasvim normalan nacin. Sto se rokova dolaska robe tice. Ja dosta toga narucujem izvana i znam koji PITA to moze biti od sporosti same kurirske sluzbe do ultra sporosti nase carine tako da Mislvovi rokovi su sasvim ok. Evo ja se sa jednim koreancima jos borim oko jedne narudzbe za frenda nakon vise od godine dana. Znam isto tako da nije bila njihova greska vec greska ovih nasih na posti ali nekad to sve jednostavno traje i treba strpljenja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pharaon Posted January 11, 2011 Share Posted January 11, 2011 men stvari s ebaya znaju po 3mj kasnije doci nego sto bi trebale.... na granici zapne i mos ga jebat... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mislav Posted January 12, 2011 Share Posted January 12, 2011 Problem je što te uvijek izjebe onaj kome popustiš :lol: Vidi kako me Sven karao kad su mu trebali doći amortizeri :rofl: Sad se opametio :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gin147 Posted January 12, 2011 Share Posted January 12, 2011 Problem je što te uvijek izjebe onaj kome popušiš :lol: Vidi kako me Sven karao kad su mu trebali doći amortizeri :rofl: Sad se opametio :lol: Upravo tako.... :rofl::rofl::rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
AeroSleeper Posted January 14, 2011 Share Posted January 14, 2011 Ja sam uzeo prije sad vec ohoho vremena gewinde i sve je bilo fine i nice. Nikakvih problema a i da je bilo siguran sam da bi se rijesilo na sasvim normalan nacin. Sto se rokova dolaska robe tice. Ja dosta toga narucujem izvana i znam koji PITA to moze biti od sporosti same kurirske sluzbe do ultra sporosti nase carine tako da Mislvovi rokovi su sasvim ok. Evo ja se sa jednim koreancima jos borim oko jedne narudzbe za frenda nakon vise od godine dana. Znam isto tako da nije bila njihova greska vec greska ovih nasih na posti ali nekad to sve jednostavno traje i treba strpljenja. konkretno ... to se za moju narudbu bori ... a za Mislava ... za sada sam imao samo pozitivna iskustva tako da ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now