Tihomir Posted February 19, 2016 Posted February 19, 2016 Da ne otvaram novu temu Ima li ova lancia thema vis usisna grana smisla na turbo motoru? I ako ima smisla moze li se s vemsom sve to uglazbit bez problema? Hvala unaprijed!
Miataoldschool Posted February 19, 2016 Posted February 19, 2016 ja imam slican sistem na usisnoj "VICS" koji mozes kontrolirat pomocu rpm switcha na oem kompu...dok ne ugradim mspnp.. http://www.summitracing.com/int/parts/sum-830449/overview/ u svakom slucaju pozitivna stvar,je da nisu isti auti ali princ rada pretpostavljam da je isti:) a i vems bi trebo to podrzat..
fire Posted February 19, 2016 Posted February 19, 2016 Varijabilne grane su uvijek bolje od ne varijabilnih. Vems to moze upravljati.
Tihomir Posted February 19, 2016 Posted February 19, 2016 Hvala vam Lose sam pitanje postavio:D Zanima me hoce li se osjetit ova grana u praksi, bolje ce motor radit, manje trosit mozda? Brze ce okretaje dizat? Ova grana je valjda 3x teza od lancia kappa grane koju sad imam, ne bi je stavljao ako za volanom necu osjetit razliku, na bolje naravno:D Nema po netu integralki s ovom granom ali nije ni twinscrola bilo kad sam trazio:lol:
fire Posted February 19, 2016 Posted February 19, 2016 Mapirao bas s tom granom, ali nemam dyno ispis kada je to ugaseno vs upaljeno. Ali slicno je kao na npr r32. Znaci imas najbolje od dva svijeta, granu za niske i granu za visoke okretaje. U prevodu bolji spool, vise momenta, i vise snage. Isplati se stavljat.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now