CitiuS Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 ..ja sve to isto radim samo što ne ŽDEREM burek nego trgam masnu lepinju i JEDEM ćevape Jbg, ti si uber fahrer ... :lol:
maticCRO Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 ovo je islo mene pa ne kenjajte i da je Sveti Josip, nije me baš ničime u onom filmu fasciniral, ničime. pogotovo ne vožnjom po poligonu kojeg je izvozil valjda 2000 puta i još uvijek razbije zadnji dio auta.dok snimi filmić s rekordom na pikes peaku(koji je sada kolko znam asfaltirani, pa opet to nije to) s top 5 vremenom onda budem mu se divio.ako je u tom top pet odma mu se klanjam 5 puta jer neznam taj info. kaj se te vožnje tiče kladim se da bi to odvozilo 80% ljudi na ovom forumu da im neko da tu imprezu i gorivo na tjedan dana. možda sam presamouvjeren..... i da, već mi glupo slušat to kaj vozim auto od 55 ks na 165 gumama, i ljudi mi to nabijaju na nos. Dal bi moje riječi bile utemeljenije da mi u sigu piše da vozim lancer evo 8? kakve to veze ima? na ovo tvoje se jednostavno nemoze stavit NO COMMENT,jer zasluzujes malo vise ipak LOL,ti si muzejski primjerak HATER VULGARISA ,preporucam terapiju pravljenjem donuta sa fiatom iu rikverc :doh: da utemeljenije bi bile tvoje rijeci da vozis evo8 jer bi onda vozio auto koji pruza vozacki uzitak i iziskuje koncentraciju bar 30% od ovog Subarua,sa Fiatom si sad negdje na 3,14% cca :no2::punk:
woo Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 ah, onda svršavajte na to, meni nije niš posebno i eod o tome kolko užitka meni moj auto pruža nebi, jer da mi nevalja odšetao bi do salona i uzeo si novi, al eto, neću
CitiuS Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 ah, onda svršavajte na to, meni nije niš posebno i eod o tome kolko užitka meni moj auto pruža nebi, jer da mi nevalja odšetao bi do salona i uzeo si novi, al eto, neću NHF, ali ak ti Punto 55 pruza toliko uzitka u voznji, onda si omanuo forum. Ko sto rece gazda, nije ti ovo kukicanje forum
Alfa Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 KAd smo kod Ken-a a di je barbika :cice::cice: http://www.youtube.com/watch?v=PndYVslTHXI Komentatori su smjeh
woo Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 (edited) NHF, ali ak ti Punto 55 pruza toliko uzitka u voznji, onda si omanuo forum. Ko sto rece gazda, nije ti ovo kukicanje forum hm, a koji je forum onda za mene? sad se malo vrijeđamo... da, pruža mi dosta užitka u vožnji.no to nema veze, problem je u tome kaj sam ja rekel da ovo nije niš posebno s obzirom da je taj dio izvozil miljun puta i opet nije sposoban izvoziti a da ne pukne branik, i tu nastaju problemi. pusa Edited November 18, 2008 by woo
CitiuS Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 hm, a koji je forum onda za mene? sad se malo vrijeđamo... da, pruža mi dosta užitka u vožnji.no to nema veze, problem je u tome kaj sam ja rekel da ovo nije niš posebno s obzirom da je taj dio izvozil miljun puta i opet nije sposoban izvoziti a da ne pukne branik, i tu nastaju problemi. pusa Do yaya care ... a ti znas da li on moze ili ne moze izvoziti bez da "pukne" straznji branik? to kaj si ti vidio na snimci je vjerojatno 1 od 100 pokusaja ... i da sada skopa snimku di NIJE pukno branikom, kaj bi ti reko? nis posebno, zahvatil je travu na izlazu iz drifta ... ? yea right ... da je probo ne znam koliko puta, kapa dolje, do yaya ... sve 5 zar se to zato treba manje cijeniti? dobro ti je netko rekao ... kad ces imati auto od min 150KS/toni onda ces mozda znati kak je nesto odvesti s necim sta ide a ne sta stoji, aka punto 55 ...
woo Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Do yaya care ... a ti znas da li on moze ili ne moze izvoziti bez da "pukne" straznji branik? to kaj si ti vidio na snimci je vjerojatno 1 od 100 pokusaja ... i da sada skopa snimku di NIJE pukno branikom, kaj bi ti reko? nis posebno, zahvatil je travu na izlazu iz drifta ... ? yea right ... da je probo ne znam koliko puta, kapa dolje, do yaya ... sve 5 zar se to zato treba manje cijeniti? dobro ti je netko rekao ... kad ces imati auto od min 150KS/toni onda ces mozda znati kak je nesto odvesti s necim sta ide a ne sta stoji, aka punto 55 ... e da, to di je zahvatio travu sam opće izostavil :lol:
SvenDaMan Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 hm, a koji je forum onda za mene? sad se malo vrijeđamo... da, pruža mi dosta užitka u vožnji.no to nema veze, problem je u tome kaj sam ja rekel da ovo nije niš posebno s obzirom da je taj dio izvozil miljun puta i opet nije sposoban izvoziti a da ne pukne branik, i tu nastaju problemi. pusa ček, ti stvarno misliš da on nemre otpeljat bez da okrzne branik? :doh: ako uspije ne povoziti onoga lika na segawayu onda mislim da ovo nije problem...
woo Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 pa nakon onog izljetanja s linka sumnjam da je ikaj sposoban :lol: ja inače prcam več od druge strane, kad vidim da se dečko pjeni jer mu blatim idola, pa mi zanimljivo
Markus Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Respekt na ove filmiće majstora Ragnottia...iako mi se sviđa i ono šta je gospodin s Imprezom radio, neka je poligon, neka je 300 puta ono odvozio, treba znati onako... Ali naravno, gledajući tehnički, najveći su relijaši. Svaka čast onima iz F1 koji se voze ukrug ali kad se voziš cestom širokom koliko i auto a suvozač ti drži papire i jedva razumljivo govori šta, gdje i kojom brzinom a letite preko dvije glave, u boku, u skoku, po šljunku, zemlji i asfaltu... :thumbsup: Imađ u zadnjem top gearu Hakinena kak je vozio Maya po Finskoj, izgleda da striček Mikka zna tu i tamo da fino zadriftuje
Gale Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 http://jalopnik.com/5084089/ken-block-drifts-subie-around-a-segway-in-amazing-gymkhana-autocross-session majke mi moje što frajer radi, svaka čast!! :thumbsup::thumbsup: pogledajte filmić
Pekx Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 http://www.myhraweb.com/showthread.php?t=1693 :yes:
SVEN Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 pa nakon onog izljetanja s linka sumnjam da je ikaj sposoban :lol: ja inače prcam več od druge strane, kad vidim da se dečko pjeni jer mu blatim idola, pa mi zanimljivo Mene je samo fasciniralo to sto za to umijece voznje sa filmica mislis da je tek tako? Ok mozda sa savršenim autom za to i neogranicenim kolicinama benzina i guma je ali jos uvijek sve ovisi o tebi kao vozacu jer si jedini koji upravlja tim bolidom i o tebi ovisi da li ce to sve izgledati tako kao na filmicu. Pa neki ni nakon 15 godina voznog iskustva nevoze ni upola dobro kao neki nakon 7 primjerice...
Black Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Imađ u zadnjem top gearu Hakinena kak je vozio Maya po Finskoj, izgleda da striček Mikka zna tu i tamo da fino zadriftuje Svi F1 vozači znaju voziti kao mikka, na stranu kaj je on po meni odličan vozač.
rio_cyber Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 ček, ti stvarno misliš da on nemre otpeljat bez da okrzne branik? :doh: talibani jedni tulavi to su extra bodovi.. i za to se suci dizu sa stolica i imaju ovacije ... kad se izvede u pravoj zemlji, a covjek je samo pokazao da zna i moze... :notworthy:
Cali Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 a covjek je samo pokazao da zna i moze... :notworthy: ...pa i sami čin da je stavio snimku koja nije potpuno savršena daje mu plus!!:thumbsup: najlakše je montirat savršenu vožnju i to plasirat!! ovo je real deal!
maticCRO Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 pa nakon onog izljetanja s linka sumnjam da je ikaj sposoban :lol: ja inače prcam več od druge strane, kad vidim da se dečko pjeni jer mu blatim idola, pa mi zanimljivo isss svaka cast majstore,znaci nemas pametnijeg posla neg prcat ekipu iz dosade :doh: :doh: :doh: tvoji postovi ce se uskoro svesti na nesto tipa-E a zasto vi svi mislite da je Hamilton nesto posebno,pa sta ak ima 23 godine,85 % foruma da dobije priliku vozila bi tak,a jos da nepricas o tom kako se svaku cca. desetu utrku skuca,uff koji amater... GET REAL... :thumbsup::drink::no2:
woo Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 čuj dečec, pusti ti moje postove i na kaaj se budu sveli, idi se ti brini za svoje.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now