Jump to content

ENC baterija


killercivic

Recommended Posts

Prestao mi je funkcionirat ENC, navodno mu je vijek 5 godina i onda ga zamjeniš novim. Brijem da mu se ispraznila baterija jel je radio sve slabije i slabije i sad je skroz presto lovit. Jel iko to rastavljo, ima kakva baterija unutra? Vidim na njuskalu da neki lik mjenja baterije al mu nedam 70kn za to.

Link to comment
Share on other sites

Baš je nedavno bilo govora o tome na Renault klubu. Rečeno je da se na ENC uređaju ne mijenja baterija nego se baca kada prestane raditi. Navodno oni tamo besplatno (ili za 1kn) bi trebali zamjeniti uređaj. Sad traje neka akcija gdje se samo treba staviti novac na račun, uređaj se dobije gratis.

Link to comment
Share on other sites

Meni se 01.01. na ulazu na AC ZG-KA jedva otvorila ona rampa, i kad sam stigao u KA, ništa! Rampa mrtva, ne prepoznaje mi uređaj...izišao u rikverc i na normalnu stazu za plaćanje, čovjek uzeo unutra da ga očita na onom ručnom skeneru, i opet - ništa. Pita me , "...a kako ste vi ušli?"

Velim mu da mi se rampa podigla, ali jedva jer sam čekao valjda 20-ak sekundi.

Kaže on mrtav je uređaj, nema nikakva očitanja, pa sam platio novcem. Baš me zanima šta bi bilo da sam se vozio obrnutim smjerom, kako bi mi onda naplatio relaciju?

Link to comment
Share on other sites

Guest Sale16v

ovako,imao sam priliku rastavit jednog, ima lithium bateriju, ali nije standardna,zalotana na pločicu, nisam više siguran jel 3 ili 6 volta.

ako čovjek mijenja za 70 kn, od čega sigurno pola vrijedi samo baterija, i ako garantira da će uređaj poslje zamjene baterije radit, i nije puno za dat

Link to comment
Share on other sites

Uređaji koji su kupljeni u hac-u se mogu zamjeniti za novi besplatno kada im se isprazni baterija i sl. a ako si ga kupio na crno ili dobio onda može biti da je jedan od uređaja koje je hac besplatno dijelio a ti uređaji se ne mogu zamjenit...

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...