Jump to content

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Silvester

Full members
 • Content Count

  489
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

30 Excellent

About Silvester

 • Rank
  Never fear, I iz here!

Personal Information

 • Interesi
  gym, photography, cars...

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. jasno. drugačije nisam niti mislio. thanks.
 2. Auspuh tak i tak moram uskoro rješavati a onda se čujemo za remap pa da vidimo kaj se dade napraviti. Moj je onaj ph. 1 HTP 200.
 3. a kaj bi trebalo napraviti da malo puca na šaltanju Peugeot 208 GTi? samo remap i ispuh ili još nešto se mora mjenjati?
 4. Jel u tom Miniju 1.6 HTP PSA motor?
 5. Silvester

  Formula 1 2019

  Hvala na pojašnjenju. Sad kužim o čemu se radi.
 6. Silvester

  Formula 1 2019

  Proguglao sam ali ne kužim o čemu se radi. Zato i pitam.
 7. Silvester

  Formula 1 2019

  zbog čega su oduzeti bodovi?
 8. Meni je dobro. Da bi trebalo staviti prave žice, bi. Ali dobro svira. Ja imam Dragstere DSK 672 sistemce, mislim da su oni 160W RMS-a i na pojačalo u bunkeru. Francuzi su zakon!
 9. Huh, @Bubi tek sam sada vidio tvoj post. Da, dečki su ti već napisali kako bi trebalo napraviti. Ja nisam to radio nego sam iskoristio tvorničke žice. Bilo me strah bušiti konektore da nekaj ne zaj** pa sam išao linijom manjeg otpora.
 10. Ne mogu baš amortizere grijati brenerom, ne? Ako ne bude išlo drugačije, onda budemo skidali dolje pa probali nekaj napraviti... Gdje bi se taj Boltex mogao upecati?
 11. Eh, kad se nije napravilo kak treba prvi puta. :wallbash:
 12. Mislio sam da se može riješiti bez skidanja s auta, no vidim da neće ići baš... OK, thanks svima.
 13. Bok svima, imam na Megane-u D2 gewinde koje vjerojatno godinama nisu dirane što se tiče visine (kupio, odn. dobio sam ih rabljene pa nemam pojma). Prošle godine kada sam ih stavljao na auto nisam ništa dirao jer su i prije bile na jednom Megane-u CC ali sada bi ih malo spustio ali su se matice "zapekle" odn. ne mrdaju nikud. Sa čime je to najbolje otpustiti? Da li je imao netko sličnu situaciju?
 14. Evo, da quotam sam sebe... Z3 opet u servisu. Ovaj puta nešto nije u redu s vibrom. Zvrnda kao da se uteg s motorića otpustio. Plus standardno,USB i dalje nije lovio dobro. Punjenje na magnetski punjač je bilo izvedivo samo ako sam od iza telefon s nečime podbočio. Ekran ovaj puta drži i nije riknuo (još). Da nije problem s vibrom, ne bi ga furao u servis. The saga continues... Ako imamo koga na forumu a da radi u Sony mobile Hrvatska,molim da se javi na PM. Thanks.

About Us

Automotive lifestyle at its finest. #crotuned

×
×
 • Create New...