Jump to content

Silvester

Full members
 • Content Count

  530
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

44 Excellent

About Silvester

 • Rank
  Never fear, I iz here!

Personal Information

 • Interesi
  gym, photography, cars...

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Zamjenskih branika ima u Inter Carsu. Od cca. 300-tinjak kn pa do 1.000 kn. proizvođač je Poliplast. @Zivac2 gledaj pod Tourneo Connect. Mislim da se o tom modelu radi...
 2. za damping pogledaj Reckhorn ABX https://reckhorn.com/en/damping-and-deadening/25/abx-2-mm-alubutyl-sound-insulation-deadening-material Možeš platiti paypalom i dođe za par dana. Ja sam ga koristio i jako je dobar. ima testova na Youtube-u.
 3. Brba, gdje se točno nalazi tvoja radnja? Bio sam jučer u Kapelskoj ulici u Dubravi, kak me Google Maps dogurale ali ja nisam uspio naći tvoju radnju. Htio sam uzeti par stvar za auto. Silvester via mobile.
 4. Eh, sad je gotovo. Za vrata imam Alpine XPS-177R A u bunker slažem 2 x P2D28 501bd bude njih gonio a 551s sisteme u vratima. HU bude nažalost morao ostati serijski Peugeot. Uzeo sam DLS-ov hi-low konverter i to je to. Vrata sam već dampirao, još moram oko bunkera, bokove i vrata bunkera. Vidim ti i dalje skupljaš old school Rockford stvari. Silvester via mobile.
 5. Uh, za sada ne. Jednom Rockford, uvijek Rockford. Jedino nisam uspio nabaviti sisteme za vrata od njih, ali će i Alpine Type X poslužiti.
 6. Ma bez brige, neću to tako brzo raditi. Žena je u pravu, nemaš kud sad ići van kuće
 7. ja sam počupao instalaciju iz Megana prije nego što je otišao novom vlasniku tako da imam sve od Rockforda. Jedino mi treba taj konverter pošto radio baš ne mogu zamjeniti a nema RCA izlaze. Koliko vidim, pac audio ima 4V izlaz na prva dva kanala, a za sub 2V. e, sad... kaj bolje uzeti, DLS koji ima 3V na oba ili ovaj pac audio...
 8. @Bubi Vadim ovo iz naftalina jer i meni treba neki koverter za radio u Peugeotu 208. jel si uzeo šta od ovoga gore šta si napisao? Ja škicam DLS HLC4.2 jer jedini daje 4V na izlazima. ostali su slabiji.
 9. jasno. drugačije nisam niti mislio. thanks.
 10. Auspuh tak i tak moram uskoro rješavati a onda se čujemo za remap pa da vidimo kaj se dade napraviti. Moj je onaj ph. 1 HTP 200.
 11. a kaj bi trebalo napraviti da malo puca na šaltanju Peugeot 208 GTi? samo remap i ispuh ili još nešto se mora mjenjati?
 12. Jel u tom Miniju 1.6 HTP PSA motor?
 13. Hvala na pojašnjenju. Sad kužim o čemu se radi.
×
×
 • Create New...