Jump to content

Silvester

Full members
 • Content Count

  603
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

89 Excellent

About Silvester

 • Rank
  Never fear, I iz here!

Personal Information

 • Interesi
  cycling, photography, cars...

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. S obzirom da je Lewis poznat da u ovakvim duelima voli "pustiti" volan da bolid ide široko, sumnjam da je Max mogao proći bez da prođe zavoj malo šire. Tako da vjerujem da bi se ovo moglo itekako gledati pod "justifiable reason".
 2. tko prenosi kod nas F1?
 3. Našao na kraju jučer preko Inter Carsa. 58kn + PDV. Poslao čovjeku link s ovog RealOEM-a i on naručio. Hvala svima.
 4. thanks. Zovem onda u Baumgartner u ČK. Oni su mi bliži od Tomića.
 5. Ako ima netko pristup BMW-ovom katalogu dijelova, da li je moguće naručiti ovaj dio posebno? I okvirna cijena koja bi bila? Radi se pokrovu kablova koji idu prema bobinama preko poklopca ventila: Prijašnji vlasnik je to negdje izgubio ili su na nekom od servisa zaboravili to vratiti natrag na mjesto a mene bode u oči i htio bi nabaviti. U Peugeotu mi kažu da nije moguće naručiti samo tu plastikicu nego to dolazi u kompletu s poklopcem ventila. A pošto je ovo BMW motor i BMW dijelovi, možda su oni razumniji i žele prodati samo to.
 6. Ako ti paše, imam ja doma Kenwood KDC-MP925 praktički "novi". sa kutijom i papirima, daljincem, kutijicom za pločicu, okvirom i priborom. Ja sam ga bio uzeo iz SAD-a kao new old stock prije X godina kad mi je krepalo osvjetljene ekrana na Alpine phantomu i u autu je bio možda godinu dana. Prešao sam bio na multimediju. Ovakav je:
 7. Kažu da su zadnji "pravi" Alpine HU-i bili 9831/9835. Ovo sve poslije sa sliderom da je kinesko smeće u odnosu na prijašnje modele. Imao sam samo 9831R i 7998R Phantom Face tako da za ove novije ne mogu potvrditi to.
 8. Najbolji HU koji sam ikad imao u autu. Imam ga još uvijek doma u sobi. Šteta kaj ima Organic Cell display koji se "troši" i s vremenom izbljedi prikaz. To se desilo i na mojem. Ako netko zna kak to riješiti, javite. Dijelova ima na kaaljku za to i pitanje je u kakvom su stranju. E da, taj HU nema pojačalo u sebi i uz njega se mora koristiti eksterno pojačalo. Silvester via mobile.
 9. Silvester

  Formula 1

  https://ibb.co/smnzYPd
 10. Silvester

  Formula 1

  Russel - Bottas teško. Onda bi Lewis imao pravu konkurenciju a to baš ne bi išlo.
 11. Silvester

  Formula 1

  Jel se to netko zajebava? Fotošop?
 12. Silvester

  Formula 1

  Slijedeće godine Honda još uvijek je u F1. Od 2022. trebaju drugog dobavljača motora. Biti će ili Renault ili će od Honde otkupit projekt i dalje sami razvijati motor. Silvester via mobile.
 13. Zamjenskih branika ima u Inter Carsu. Od cca. 300-tinjak kn pa do 1.000 kn. proizvođač je Poliplast. @Zivac2 gledaj pod Tourneo Connect. Mislim da se o tom modelu radi...
 14. za damping pogledaj Reckhorn ABX https://reckhorn.com/en/damping-and-deadening/25/abx-2-mm-alubutyl-sound-insulation-deadening-material Možeš platiti paypalom i dođe za par dana. Ja sam ga koristio i jako je dobar. ima testova na Youtube-u.
×
×
 • Create New...