Jump to content

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Silvester

Full members
 • Content Count

  471
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

18 Good

About Silvester

 • Rank
  Never fear, I iz here!

Personal Information

 • Ime i prezime
  Matija Rabađija
 • Lokacija
  Koprivnica
 • Vozilo
  Renault Megane Coupe Cabriolet
 • Interesi
  gym, photography, cars...

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Silvester

  Formula 1 2019

  Hvala na pojašnjenju. Sad kužim o čemu se radi.
 2. Silvester

  Formula 1 2019

  Proguglao sam ali ne kužim o čemu se radi. Zato i pitam.
 3. Silvester

  Formula 1 2019

  zbog čega su oduzeti bodovi?
 4. Meni je dobro. Da bi trebalo staviti prave žice, bi. Ali dobro svira. Ja imam Dragstere DSK 672 sistemce, mislim da su oni 160W RMS-a i na pojačalo u bunkeru. Francuzi su zakon!
 5. Huh, @Bubi tek sam sada vidio tvoj post. Da, dečki su ti već napisali kako bi trebalo napraviti. Ja nisam to radio nego sam iskoristio tvorničke žice. Bilo me strah bušiti konektore da nekaj ne zaj** pa sam išao linijom manjeg otpora.
 6. Ne mogu baš amortizere grijati brenerom, ne? Ako ne bude išlo drugačije, onda budemo skidali dolje pa probali nekaj napraviti... Gdje bi se taj Boltex mogao upecati?
 7. Eh, kad se nije napravilo kak treba prvi puta. :wallbash:
 8. Mislio sam da se može riješiti bez skidanja s auta, no vidim da neće ići baš... OK, thanks svima.
 9. Bok svima, imam na Megane-u D2 gewinde koje vjerojatno godinama nisu dirane što se tiče visine (kupio, odn. dobio sam ih rabljene pa nemam pojma). Prošle godine kada sam ih stavljao na auto nisam ništa dirao jer su i prije bile na jednom Megane-u CC ali sada bi ih malo spustio ali su se matice "zapekle" odn. ne mrdaju nikud. Sa čime je to najbolje otpustiti? Da li je imao netko sličnu situaciju?
 10. Evo, da quotam sam sebe... Z3 opet u servisu. Ovaj puta nešto nije u redu s vibrom. Zvrnda kao da se uteg s motorića otpustio. Plus standardno,USB i dalje nije lovio dobro. Punjenje na magnetski punjač je bilo izvedivo samo ako sam od iza telefon s nečime podbočio. Ekran ovaj puta drži i nije riknuo (još). Da nije problem s vibrom, ne bi ga furao u servis. The saga continues... Ako imamo koga na forumu a da radi u Sony mobile Hrvatska,molim da se javi na PM. Thanks.
 11. Jesam. Rekao je 600 kn. Sad, kak bude ispalo, budemo vidli.... Ali da su skupi, jesu. Sent from Nokia 3310.
 12. Javim vam slijedeći tjedan za Chrom d.. Meni bude gotov volan za Tomosa najvjerojatnije. Kaže tip da ne kromiraju kako im dolaze dijelovi nego čekaju da se skupi pa onda sve zajedno rade.
 13. Ma treba mi to do 10.9. biti gotovo. Ovaj u Križevcima ne radi ovako male stvari za restauraciju motora nego samo na veliko. Sent from Nokia 3310.
 14. Da li zna netko kako se kreću cijene kromiranja? Sada sam kontaktirao Chrom d.. (Patafta - Zagreb) i čovjek mi je rekao za volan za motor i sic za Tomos APN4 cca. 1.200 kn. Nihova je priprema, ja im samo trebam dostaviti dijelove. Nije to malo puno?
 15. Tu nem druge nego promjena ekrana. Jel tako? Sent from my iPhone using Tapatalk

About Us

Automotive lifestyle at its finest. #crotuned

×
×
 • Create New...