Kova Posted February 3, 2011 Share Posted February 3, 2011 Muha je po novom Mušca..... Po meni on je fire + muha dakle firefly tj. KRIJESNICA.. :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jukaa3 Posted February 3, 2011 Share Posted February 3, 2011 A kako da napise ,...........Golf1 1.8T, kad takav ne postoji. Ma dobro bitno da je turbo ko gleda,nego bilo mi cudno mislio sam da ti imas manju turbinu kolika su kod tebe pera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljubicic D. Posted February 3, 2011 Share Posted February 3, 2011 2 Juka 3572 : Jesi ti slozio svoja kola,, ono sto te jako zezalo...??:huh: P.S. Pusti Mikija on je sebi ovo isprinto od nekog sto je prije mjerio auto.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted February 3, 2011 Author Share Posted February 3, 2011 2 Juka 3572 : Jesi ti slozio svoja kola,, ono sto te jako zezalo...??:huh: P.S. Pusti Mikija on je sebi ovo isprinto od nekog sto je prije mjerio auto.... Pa jel ti svaki put moras reci pravu istinu?:huh: Daj malo da i ja budem medju "odlikasima":cheer: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljubicic D. Posted February 3, 2011 Share Posted February 3, 2011 Daj malo da i ja budem medju "odlikasima":cheer: A nista,, onda kupi od mene auto i to je to... :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted February 3, 2011 Author Share Posted February 3, 2011 Ma dobro bitno da je turbo ko gleda,nego bilo mi cudno mislio sam da ti imas manju turbinu kolika su kod tebe pera. Ja imam istu turbinu kakvu ima MrG na svom "monstrumu":D TBO385 http://www.myhraweb.com/showthread.php?t=25327 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted February 4, 2011 Share Posted February 4, 2011 Znači ti na 1bar imaš 400ks a Miki na 1,5bara 360ks sa istom turbinom:huh: Na 1.2bar... Bolji, protočniji motor, tj glava... To i moze jace, ali je zbog blokade izbacivao na 7000 o/min na valjcima. Procitaj naziv topica ponovo, ili dodji da ti tata pokaze....... whose mother black wool spinning. Može ako staviš 500kg vreća cementa u auto koliko si lakši od mene... Ja imam istu turbinu kakvu ima MrG na svom "monstrumu":DTBO385 http://www.myhraweb.com/showthread.php?t=25327 A ne ne. nemaš istu! Moja ima AR.63, a tvoja AR.48... I tu ti je neka razlika u snazi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozy Posted February 4, 2011 Share Posted February 4, 2011 2 mrg - 1.8 vs 2.0 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted February 4, 2011 Share Posted February 4, 2011 Da je zipo upaljač. Snaga je snaga, a uostalom ima "istu" turbinu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted February 4, 2011 Author Share Posted February 4, 2011 Na 1.2bar... Bolji, protočniji motor, tj glava... Nebi se bas kladio u to.:no2: Može ako staviš 500kg vreća cementa u auto koliko si lakši od mene... Sta, tvoj je vec naraso na 1500kg? Al mnozis te kilograme. A da ti malo pojacas taj auto da se ne izvlacis stalno na tezinu? A ne ne. nemaš istu! Moja ima AR.63, a tvoja AR.48... I tu ti je neka razlika u snazi... Kakvoj snazi?:no2: Mislio si reci u power bandu i spoolu? Da je zipo upaljač. Snaga je snaga, a uostalom ima "istu" turbinu.. Mislio si reci .....ja imam istu turbinu kao i Miki? Kad sam ti o njoj pricao da moze i preko 400 si tvrdio suprotno, a sad mases repom.:naughty: E moj tuneru., jos ti puno zganaca moras pojest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted February 4, 2011 Share Posted February 4, 2011 Kakvoj snazi?:no2: Mislio si reci u power bandu i spoolu? Mislio si reci .....ja imam istu turbinu kao i Miki? Kad sam ti o njoj pricao da moze i preko 400 si tvrdio suprotno, a sad mases repom.:naughty: E moj tuneru., jos ti puno zganaca moras pojest. E moj tuneru, a što je powerband, nego veća snaga ako powerband ide u desno... :drink: Ima 1200+vozač... Motor je bolji jer izvuče 40ks više na 0.3bar manjem tlaku.. U mom rječniku je to bolji motor... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted February 4, 2011 Author Share Posted February 4, 2011 E moj tuneru, a što je powerband, nego veća snaga ako powerband ide u desno... :drink: Ima 1200+vozač... Motor je bolji jer izvuče 40ks više na 0.3bar manjem tlaku.. U mom rječniku je to bolji motor... Ne razumijes ti ni power band.:no2: Imas 10% vecu snagu jer imas i 10% veci motor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jukaa3 Posted February 4, 2011 Share Posted February 4, 2011 2 Juka 3572 : Jesi ti slozio svoja kola,, ono sto te jako zezalo...??:huh: P.S. Pusti Mikija on je sebi ovo isprinto od nekog sto je prije mjerio auto.... Jesam sad na 1.7bara vozim i stvarno ide dobro:dance3vs1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted February 4, 2011 Share Posted February 4, 2011 Kao i uvijek, .....pun argumenata.:drink:Ja znam odgovor kao i neki za koje ti i tvoj "dvojnik" mislite da neznaju. Ovo je bilo test pitanje i shvatio sam koliko ste sposobni i znate. Muhi, ......kapa dolje. javio se, spori sta sad da radimo tak nesposobni i neuki, najbolje dici jos cijene usluga :lol::lol::lol::lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now