Jump to content

Recommended Posts

Posted

bila je cjela filozofija sa tim autom i nakraju odusto, auto nije nikada tuko realnu blokadu na 6500 vec prije do 5500-6000, jedino kada je bila benga pri teskom kraju bi iso do 6500, al nije toljko stvar u tome nego i u ubrzanju,jer mu treba dosta da dobije diri pogotovo do 4000,promjenilo se:pumpa benge nova,svjecice,filteri,regulator je drugi stavljen,injektore sam probao nekoliko,sve cjevi su pregledane da nije negdje savijena,zastopana ili nes no nista, druga centrala je spojena i bobina...nista,faza se pregledala nekoliko puta, no nista problem je osto i nikako otkrit,svi senzori na usisu su probani zajedno sa map.om, sa auspuhom je probano kemijat no uzalud, kasnije sam odusto i vise mi nije padalo na pamet sta bi joj moglo biti, bila je i na testeru nije bacila gresku...eto ako je iko ikada imao slican problem ili mozda bi mogo znat di bi mozda mogao biti uzrok bio bi zahvalan pa da pokusam :thumbsup:

Posted

Na Fiatu Bravu/Bravi 1.4 12v kad se pojedu bregaste (a to se često desi na tom motoru) se ne čuju nešto posebno ventili...samo auto loše radi, ne ide, teže pali itd...

Posted
Sori malo uljecem, frend ima 145 (nije boxer). Jel ima taj auto neku "auto-dijagnostiku"? Da blica koje greske su ili tako nes?

nema, mora ići na dijagnostiku

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...