Jump to content

Kako i di gledati F1, nakon propasti HRT-a

Recommended Posts

• Replies 86
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Posted

NetTV odličan prijenos. Ima tu i tam greškica i recimo da malo pretjeruju s reklamama, al neka bar imam prijenos na tv-u. :D

Posted
NetTV odličan prijenos. Ima tu i tam greškica i recimo da malo pretjeruju s reklamama, al neka bar imam prijenos na tv-u. :D

Super su odradili prijenos :thumbsup:

Posted
se ti zafrkavas ili?

Bilo ti je jucer u novinama......net.tv i jos neke nase privatne televizije imaju prava na F1 naredne 3 godine :D

Posted

ma to znam gledao sam snimku, ali ono algueršari, luicci, pricanje za vrijeme team radia.... to me smeta

al vjerujem da je i mala trema bila prisutna zbog prvog prijenosa i nadam se da ce bit bolje

Posted
ma to znam gledao sam snimku, ali ono algueršari, luicci, pricanje za vrijeme team radia.... to me smeta

al vjerujem da je i mala trema bila prisutna zbog prvog prijenosa i nadam se da ce bit bolje

sto se toga tice, nije bed........jos ce se sigurno ufurat......glavno je da imamo gdje gledati :D

Posted

Bit će bolji sljedeći put. Sigurno će pogledati što su pogrešno radili. Al pridružujem se ovome za algueršuari. Nikako to nisam mogao progutati. Možda se fakat tak i izgovara al nakon dvije godine ili koliko već vozi i imena Alguersuari, algueršuari mi ne zvuči nikako. :D

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...