TomiTraktor Posted February 24, 2011 Share Posted February 24, 2011 Prijatelja je netko pred zgradom udario i pobjegao, ali je ostao ovaj dio: Da li moze netko pogoditi s kojeg je ovo auta dio da malo pogleda po susjedstvu kome fali tako nesto? Link to comment Share on other sites More sharing options...
drahic Posted February 24, 2011 Share Posted February 24, 2011 To je onaj dio koji zatvara rupu gdje kuku stavljas. Sa astre nije sigurno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pacey Posted February 24, 2011 Share Posted February 24, 2011 da bas je to...ja ti mogu rec da nije ni sa e39...mislim da svi bmw-i imaju sa nekom spagicom pricvrscen, da se ne izgubi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shokre Posted February 24, 2011 Share Posted February 24, 2011 (edited) eo ovak ljudi..mene je neko bubno na parkingu,ovako..taj dio je cca 6 cm dug,i oko 4.7 visok i nije pravokutnog oblika nego je nakošen u jednu stranu lagano... vec tjedan dana gledam od čeg bi to moglo bit,pa ak neko ima kakvu ideju,ili volju pogledat na svom ljubimcu ,bio bi jako zahvalan... neznam jel to dio od rupe za kuku,ili od onoga za šlepanje,ili je od napred s branika...u biti,neznam jel to uopce i je s branika.. u svakom slucaju bit cu zahvalan ako saznamo od čega je. moja alfa napred ima okruglo to na braniku i odotraga također..gledao sam po svuda na mom autu,i nemogu nac nigdje da bi to moglo otpast s moje alfe.. boja je također metallic srebrna pa eto... uglavnom...imam fino štete odnapred na autu,a druge boje nema nigdje,osim srebrnih tragova Edited February 24, 2011 by Shokre Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvonimir_G. Posted February 24, 2011 Share Posted February 24, 2011 nije od forda Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted February 24, 2011 Share Posted February 24, 2011 od nekog dovoljno jadnog auta čim to malo govno na sebi nema kataloski broj sto znaci da se taj mali dio nemoze kupiti odvojeno nego treba uzet cjeli branik. I da..kaj ces dobit s tim da saznas koji je auto ? Sumnjam da ti je to netko iz kvarta napravio.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
c2h5oh Posted February 24, 2011 Share Posted February 24, 2011 nije seat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shokre Posted February 24, 2011 Share Posted February 24, 2011 pa necu vjerovatno dobit nis,osim sto cu umirit svoju znatizelju...ak mi netko naparvi 3000 kn štete u 4 ujutro na autu,onda imam bar malo pravo znat ko je mogo bit tak jadan,pa makar si mogo s tom informacijom rit obrisat... ak se nemre narucit posebno,jos bolje,bar cu znat koji auto da gledam,ak netko slucajno prepozna dio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
IgoRR Posted February 24, 2011 Share Posted February 24, 2011 od nekog dovoljno jadnog auta čim to malo govno na sebi nema kataloski broj sto znaci da se taj mali dio nemoze kupiti odvojeno nego treba uzet cjeli branik. I da..kaj ces dobit s tim da saznas koji je auto ? Sumnjam da ti je to netko iz kvarta napravio.. imao sam i ja istu situaciju di me frajer ogulio na parkingu(namotao je puni kad je izlazio i zakačio me), imao sam samo zelenu boju na braniku i pronašao sam ga za 2 dana i sve je popravio :thumbsup: možda pronađe počinitelja :thumbsup: rado bih pomogao, ali ne znam od čega je to dio Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.J Posted February 24, 2011 Share Posted February 24, 2011 Nišš..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Japanac Posted February 24, 2011 Share Posted February 24, 2011 Prepiši ovaj broj koji piše na poleđini Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shokre Posted February 24, 2011 Share Posted February 24, 2011 ko što rekoh J.J.. neznam...svaki prijedlog je dobrodošao... dio nije zaobljen,ravan je,a moja alfa je udarena tocno posredini u masku tako da mije puko branik,i ljevi far,odnosno vozačev,a po cijeloj duzini branika je branik oštećen bio,kao da se netko u rikverc navezao na moj auto. pa zato pretpostavljam da je od zadnjeg branika...no jbg..100 glava je pametnije od moje,a bolje da tu pitam,neg da zujim po cesti i trazim od kojeg je auta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shokre Posted February 24, 2011 Share Posted February 24, 2011 Prepiši ovaj broj koji piše na poleđini REF. XS -23-25 nažalost samo to. plastika je PP+EPDM al to ti vjerojatno niš ne znači Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coupe VD Posted February 24, 2011 Share Posted February 24, 2011 Prepiši ovaj broj koji piše na poleđini To je samo kratica za materijal od čega je napravljen (polipropilen...EPDM) a ovo dolje XS 23/25 je isto nekakva oznaka tehnologije lijevanja ili materijala, nemam pojma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shokre Posted February 24, 2011 Share Posted February 24, 2011 ma znam da,zato sam i napisao da mu to nis ne znaci..a ovaj broj..pojma neam,vjerojvatno pusiona isto,al eto..drugo nemam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mirac Posted February 24, 2011 Share Posted February 24, 2011 nije peugeot 206... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiki B Posted February 24, 2011 Share Posted February 24, 2011 (edited) Da nije od pranja farova na braniku? Golf IV ima takav... ustvari, svi VW-i koji imaju xenon imaju takve poklopce na braniku! Edited February 24, 2011 by Kiki B Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shokre Posted February 24, 2011 Share Posted February 24, 2011 ovo je ravno ko fosna,nije nimalo zaobljeno po braniku,i relativno jako slabo je nakošeno u lijevo,ako gledamo odozdola prema gore... stavit cu sad bolje slike još. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shokre Posted February 24, 2011 Share Posted February 24, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MT Polo Posted February 24, 2011 Share Posted February 24, 2011 bubam ovako gledajuci slike renault megane http://www.netcarshow.com/renault/2003-megane_ii_hatch/1600x1200/wallpaper_06.htm probaj obic par ovlastenih servisa i raspitat se nista te ne kosta:thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
robi Posted February 24, 2011 Share Posted February 24, 2011 I meni je prvo pao renault na pamet... Laguna II ima slično za kuku... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MT Polo Posted February 24, 2011 Share Posted February 24, 2011 sutra budem izmjerio na svom bimeru te plastike posto imam na prednjem i zadnjem braniku slicne i podosta ravne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mexx Posted February 24, 2011 Share Posted February 24, 2011 vw nije,...bmw e36 cini mi se ima na zadnjem braniku takav poklopcic tih dimenzija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brklja Posted February 24, 2011 Share Posted February 24, 2011 od e36 nije 100% Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shokre Posted February 24, 2011 Share Posted February 24, 2011 mislim da je preuski za megane-a a za lagunu nisam ziher.. sto se tiče bimera e36 nebi reko jer je na bimeru tak slicno,al je tocno na prelazu branika pa ima ko rub onak na sebi,a ova je ravna ravna s prednje strane. bio u nekim ducanima i tak..nisu bas presusretljivi bili Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now