Marek Posted April 11, 2012 Share Posted April 11, 2012 Clio ili Toledo? U Cliu je Elf Evolution SXR 5W-40, sad ima negdje 45000 km, mijenjam svakih 10000 ili svakih godinu dana (kaj dodje prije). Na 197 provjeri si leteće...i stavi si Ceratec ili Xeramic. Pa svjestan si da se leteći jako habaju. Pogledaj si ih nisu skupi i preventiva je puno bolja nego popravak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek Posted April 11, 2012 Share Posted April 11, 2012 Nebi se složio sa nijednim, jer sam na autoputu 70% vremena i gas je do poda uvjek to znaš i sam Evo šta i sam proizvođač kaže a sudeći koju reputaciju ima kad je riječ kvaliteta i dizajn motora mislim da su svi komentari poslje toga suvišni... btw: ovo je službeni manual koji dolazi sa vozilom Ja ti kažem iz iskustva a ti opet sa manualom. Kažu da je 0.5l na 1000 km normalno...sory meni nije! Pa i ovo tvoje mi je dosta,kažem ti iz ISKUSTVA a ne iz manuala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
charger Posted April 11, 2012 Share Posted April 11, 2012 OT: iz iskustva sam stari motor sa 250k km (na cajgeru pravo stanje upitno) otvorio i nije imao nikakvih problema niti risova od ležaja do košuljica do karika. Jedino je tankano unutra ulje. Ista stvar sa svim toyotama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek Posted April 11, 2012 Share Posted April 11, 2012 OT: iz iskustva sam stari motor sa 250k km (na cajgeru pravo stanje upitno) otvorio i nije imao nikakvih problema niti risova od ležaja do košuljica do karika. Jedino je tankano unutra ulje.Ista stvar sa svim toyotama Ok uživaj:thumbsup: NEda mi se ulazit u rasprave kad nema smisla,očito sam ja blesav kad kažem kontra od manuala i teorije jer mogu reć iz svog iskustva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killercivic Posted April 11, 2012 Share Posted April 11, 2012 (edited) samo kreten može stavit keramički aditiv u auto, ja sam to imo , i auto je zaribo isto ko da ga i nije bilo, kasnije sam rastavljo motor nisam niš vidio posebno niti sam primjetio da išta bolje radi ni bolje ide, bačena lova ako ti auto troši ulje onda bolje za te pare kupi nove karike znači to će ti pomoći motoru isto ko i ovo zdravlju: http://ipowernarukvica.com/ Edited April 11, 2012 by killercivic Link to comment Share on other sites More sharing options...
killercivic Posted April 11, 2012 Share Posted April 11, 2012 Ok uživaj:thumbsup: NEda mi se ulazit u rasprave kad nema smisla,očito sam ja blesav kad kažem kontra od manuala i teorije jer mogu reć iz svog iskustva. bahaha, kakvog isustva? u kupovanju totaliranih auta jedino http://i.imgur.com/1WCIZ.png Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek Posted April 11, 2012 Share Posted April 11, 2012 bahaha, kakvog isustva? u kupovanju totaliranih auta jedino http://i.imgur.com/1WCIZ.png I taj tolalizirani je bolji od vaših krampina koje hvalite do neba kaj su groblja....al jebena. Neznamš koji je bolji...osim toga vidi se iz priloženog. pa meni je fascinantno onda da je takav auto bolji od ovih kaj su na hrpi...malo glupo jelda? Ajd ohladi, vani je sunčan dan i svjež zrak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted April 11, 2012 Share Posted April 11, 2012 Na 197 provjeri si leteće...i stavi si Ceratec ili Xeramic. Pa svjestan si da se leteći jako habaju. Pogledaj si ih nisu skupi i preventiva je puno bolja nego popravak. Ponavljam opet, zasto popravljati nesto gdje rupe nema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kevin Posted April 11, 2012 Share Posted April 11, 2012 (edited) ja sam to imo , i auto je zaribo isto ko da ga i nije bilo, kasnije sam rastavljo motor nisam niš vidio posebnoniti sam primjetio da išta bolje radi ni bolje ide, bačena lova ako ti auto troši ulje onda bolje za te pare kupi nove karike sigurno nije zaribo radi cerateca vec nekog mehanickog kvara. a sumnjam da za 160kn mozes kupit karike Edited April 11, 2012 by Kevin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kevin Posted April 11, 2012 Share Posted April 11, 2012 (edited) btw, ceratec NIJE aditiv za ulje jer se nemjesa s uljem. Ovo je aditiv za ulje: [video=youtube_share;dWkMOPhvdx0] Edited April 11, 2012 by Raptor6767 Link to comment Share on other sites More sharing options...
charger Posted April 11, 2012 Share Posted April 11, 2012 (edited) ljeva se u ulje ali se nemješa sa njim razmisli malo i pogledaj link koji sam stavio na čemu je ceratec i svi njemu temeljni edit: a i na njihovom filmiću kažu same shit.. keywords: aditive, mixes Edited April 11, 2012 by charger Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeljko_M Posted July 9, 2012 Share Posted July 9, 2012 Vidim interesantna tema, pa da i ja bacim koji komentar; Frend je imao mali Renault 5, 1,1 motor. Auto je imao stvarno fino posložen ovijes i momak ga je vozio kao da se žuri po prvo mjesto na brdu Mislim da je djeda bio prvi vlasnik auta i on je napravio svega 60k km. Kada je mali uzeo auto, ubacio je keramički aditiv (keratec) i tako je fino divljao sa autom... Motor smo otvorili kada je auto imao 200k km. Nisam mogao vjerovati da se nakon takvog klanja nisu poznali znaci trošenja na cilindrima, ležajevima ili drugim dijelovima motora. Pumpa ulja je stvarno bila kao nova. Mislim da je motor bio raskopan da vidi dali da se ubaci taj aditiv u 1,7 koj je kasnije isao u auto... Sada zamisli kako je lijepo isla petarda sa 110-120 hp Isti aditiv sam utrpao u svoj 1,7 kada sam ga slagao i nisam požalio. Super stvar za ništa novaca. Tko brine o autu neće sigurno doživjeti potrošnju ulja od 5l/10k km, bez obzira na aditive. I još nešto, dico, treba jebat! Pustite sada ulja i aditive... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted July 10, 2012 Share Posted July 10, 2012 Imam Xeramic u Combu i odnedavno u Cliu i mogu reći da auto osjetno tiše radi ujutro na hladno. Prije toga sam imao Ceratec u Golfu i primjetio sam istu stvar. Sada, da li ima čudotvorna svojstva, ne znam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doktor Posted July 10, 2012 Share Posted July 10, 2012 Frend je imao mali Renault 5, 1,1 motor. Auto je imao stvarno fino posložen ovijes i momak ga je vozio kao da se žuri po prvo mjesto na brdu Mislim da je djeda bio prvi vlasnik auta i on je napravio svega 60k km. Kada je mali uzeo auto, ubacio je keramički aditiv (keratec) i tako je fino divljao sa autom... Mislim da je motor bio raskopan da vidi dali da se ubaci taj aditiv u 1,7 koj je kasnije isao u auto... Sada zamisli kako je lijepo isla petarda sa 110-120 hp To govoriš o Marinovoj bijeloj petici koja je kasnije stradala u sudaru ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek Posted July 10, 2012 Share Posted July 10, 2012 Preporuku dam Za Xeramic i Cerateq probao sam i jedno i drugo na Hondi i ima učinka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kevin Posted July 10, 2012 Share Posted July 10, 2012 ja cu opet ceratec metnut u kangooa prije zime Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlado206 Posted July 10, 2012 Share Posted July 10, 2012 Ja nemam problem s potrošnjom ulja jer mi golf popije 1l na cca 13000km, a na 15000km ga mjenjam, a pugu ne dolijevam ništa u intervalu od 15000km jer je manje više uvijek na max. Ali bi ipak nasuo u puga sad na sljedećoj izmjeni (150 000km) pa sam mislio pitat koliko toga ide? Sve skupa ulja ide oko 3.6 ili 3.8l u motor nisam ziher, koliko aditiva staviti i da li onda za toliko ml/dcl nebitno čeka smanjit količinu ulja koja se stavlja u motor prilikom izmjene? Hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kevin Posted July 10, 2012 Share Posted July 10, 2012 stavis prvo 300ml cerateca i onda koliko stane ulja Link to comment Share on other sites More sharing options...
KA2001MR Posted July 10, 2012 Share Posted July 10, 2012 Probajte sintoflon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Žile Posted July 10, 2012 Share Posted July 10, 2012 ja ću probati taj ceratec pa kako bude...napokon imam motor sa 60000 PRAVIH km pa ću napraviti sve da ostane što dulje u stanju u kojem je...ako je i placebo bmk, 300kn me neće ubiti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kevin Posted July 10, 2012 Share Posted July 10, 2012 160kn je ceratec od 300ml Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstraH Posted July 11, 2012 Share Posted July 11, 2012 ja iskreno nemam pojma previše o tome pa moram pitat (sorry ako je vec netko pitao). jel to moze ic u astru coupe, 2.0 T motor sa 170k km? nebitno o faktorima, auto jos ne trosi ulje, sve radi ok. da li to uliti ili ne prvo zato jer je turbo motor pa neznam da li to moze skoditi turbini i tako to Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted July 11, 2012 Share Posted July 11, 2012 Liqui Moly Ceratec je 157.25kn/300mL Xeramic Engine Protector je 233.75kn/500mL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kevin Posted July 11, 2012 Share Posted July 11, 2012 ja iskreno nemam pojma previše o tome pa moram pitat (sorry ako je vec netko pitao). jel to moze ic u astru coupe, 2.0 T motor sa 170k km? nebitno o faktorima, auto jos ne trosi ulje, sve radi ok. da li to uliti ili ne prvo zato jer je turbo motor pa neznam da li to moze skoditi turbini i tako to naravno da mozes, stavi i budi bez brige Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted March 18, 2013 Share Posted March 18, 2013 Bas citam da ti dodatni aditivi znaju razrijediti aditive koji su vec prisutni u ulju koje je u automobilu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now