TomiTraktor Posted March 10, 2011 Share Posted March 10, 2011 Kakva transformacija od tužnog turba do zategnutog turba - WOW http://www.detailingworld.co.uk/forum/showthread.php?t=186154 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saki_Pu Posted March 10, 2011 Share Posted March 10, 2011 e tako treba, svaki vlasnik sa svojim limenim ljubimcem... BTW: meni osobno, najlijepši Turbak ikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Japanac Posted March 10, 2011 Share Posted March 10, 2011 BTW: meni osobno, najlijepši Turbak ikada... Također! Strava posao.... Koliko otprilike košta takav zahvat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tochka Posted March 10, 2011 Share Posted March 10, 2011 tak se to radi, odlican je Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted March 11, 2011 Share Posted March 11, 2011 Također! Strava posao.... Koliko otprilike košta takav zahvat? On to naplacuje od 750 funti pa nadalje .. Ovo sa cleljustima i nije neko rjesenje ali ajde ocito je da vlasnik nije dovoljno svjestan kako se to moze odradit da bude tip top posao pa ce ga i ovo zadovoljiti. Da čujem tko bi dao 6000+ kn za ovakav rezultat ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivo GTi 16v Posted March 11, 2011 Share Posted March 11, 2011 On to naplacuje od 750 funti pa nadalje ..Da čujem tko bi dao 6000+ kn za ovakav rezultat ?? mozda onaj ko ima para da kupi,vozi i odrzava ovo vozilo,i naravno nema hrvatska primanja vec nesto iz inozemstva :doh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saki_Pu Posted March 11, 2011 Share Posted March 11, 2011 Da čujem tko bi dao 6000+ kn za ovakav rezultat ?? za te pare kupim sve što mi potrebno, te mogu sve napraviti sam. Mislim da nikome nije teško dat si malo truda... :thumbsup: I još mi ostane za neku dobru većeru.... :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
riceburner Posted March 11, 2011 Share Posted March 11, 2011 kak je lepo vidit stock oldskul porsche... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lamb of God Posted March 11, 2011 Share Posted March 11, 2011 Definitivno! I izgleda predobro i dan danas...i za 20 godina će izgledat predobro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
t.m. Posted March 11, 2011 Share Posted March 11, 2011 za te pare kupim sve što mi potrebno, te mogu sve napraviti sam. Mislim da nikome nije teško dat si malo truda... :thumbsup: I još mi ostane za neku dobru većeru.... :lol: ...mislim da bi se prevario malo, znanja za takvo čišćenje i poliranje treba jako puno, kao i iskustva....i to je ono što košta, plus vosak je jako skup, kao i mašina za poliranje...ima ta cijena svoje opravdanje, vani je normalna stvar dati auto jednom godišnje na takav tretman...a ovi malo imućniji, pih, auo je u detaling centru mjesečno jednom, normalno ne ovako opširan tretman, više maintenance... Link to comment Share on other sites More sharing options...
charger Posted March 11, 2011 Share Posted March 11, 2011 (edited) Car has to be made to endure use and ABUSE - Soichiro Honda Bilo kakva emotivna ili sl veza sa komadinom lima je slučaj za psihijatriju. pranje od par k kn..lol jaki auti i sportski auti su za vozače ne za forumske štakore Edited March 11, 2011 by charger Link to comment Share on other sites More sharing options...
killercivic Posted March 11, 2011 Share Posted March 11, 2011 (edited) Car has to be made to endure use and ABUSE - Soichiro HondaBilo kakva emotivna ili sl veza sa komadinom lima je slučaj za psihijatriju. pranje od par k kn..lol jaki auti i sportski auti su za vozače ne za forumske štakore za krame do 20k€ ovo stoji bez greške, ja recimo svoje fiate uopće neperem nikad ni izvana ni iznutra ima toliko prašine unutra da moram pazit kad ulazim da ništa osim volana nediram kako nebi uzdigo prašinu i dobio alergiski napad, neki dan sam ipak morao ić miniwashem isprat felge na yarisu jel je auto prestao kočit, tolko dugo nisam prao auto da se nakupilo onog crnog smeća od diskpločica tolko da je u slapovima pola sata crna voda tekla iz felge a auto je faktički prestao kočit, al ok neki bolji auto je ružno vidit zmazanog Edited March 11, 2011 by killercivic Link to comment Share on other sites More sharing options...
charger Posted March 11, 2011 Share Posted March 11, 2011 da 100kn za pranje je OK al tisuće je lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mirac Posted March 11, 2011 Share Posted March 11, 2011 bio bi mi dobar i onakav podrapan i zmazan:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rallye VR6 Posted March 11, 2011 Share Posted March 11, 2011 Kako ću si jednom kupiti takav auto. Sa propelerom u guzici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SvenDaMan Posted March 11, 2011 Share Posted March 11, 2011 ovaj je zayebo i Captian Slow.a Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted March 11, 2011 Share Posted March 11, 2011 za te pare kupim sve što mi potrebno, te mogu sve napraviti sam. Mislim da nikome nije teško dat si malo truda... :thumbsup: I još mi ostane za neku dobru većeru.... :lol: Taman htio odgovorit kad vidim da je TM vec poceo ..:thumbsup: ...mislim da bi se prevario malo, znanja za takvo čišćenje i poliranje treba jako puno, kao i iskustva....i to je ono što košta, plus vosak je jako skup, kao i mašina za poliranje...ima ta cijena svoje opravdanje, vani je normalna stvar dati auto jednom godišnje na takav tretman...a ovi malo imućniji, pih, auo je u detaling centru mjesečno jednom, normalno ne ovako opširan tretman, više maintenance... U svakom slučaju to nisu polir paste i voskovi od sonaxa koji se kupe u bauhausu za par desetaka kn. Auto se ne briše sa jelenjom kožicom i ne pere spuzvom iz molydona. A to su samo neke od desetaka stvari .. Ali to je ok...svaka usluga ima svog potrosaca. Nekog je lakse zadovoljit kvalitetom nekog teze. Samo je poanta da se nađu isti jer onda funkcionira a ne da se nađu dvije suprotnosti Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.J Posted March 11, 2011 Share Posted March 11, 2011 da 100kn za pranje je OKal tisuće je lol To je to ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Wolverine- Posted March 11, 2011 Share Posted March 11, 2011 Prejeben posao. I još k tome pravi old school 993 TurboS. :notworthy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
semper Posted March 11, 2011 Share Posted March 11, 2011 bio bi mi dobar i onakav podrapan i zmazan:D gledam slike i ne kužim u čemu je fora :lol: auto je bio dobar i prije pranja od soma eura :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted March 11, 2011 Author Share Posted March 11, 2011 Gledajte kako auto izgleda prije pranja - kao da je treba 5 generalki nakon pranja izgleda utegnuto ko da je jucer krenuo iz tvornice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noci_jr Posted March 11, 2011 Share Posted March 11, 2011 pa kaj ti je za 6hiljada ga kod nas i polakiram nanovo Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted March 11, 2011 Author Share Posted March 11, 2011 I da, ja bi to platio ako mi je auto apsisao Što se tice novih auta, auto mora prvo iz salona na pranje u detailing studio. Pogotovo ako je npr crni. 1. treba ga se bolje dekonzervirati 2. odmastiti od glue residua 3. ukloniti sitna ostecenja koja su napravili segrti dok su folije skidali 4. nanesti HQ vosak koji stiti auto i omogucava da se puno lakse pere i manje maže To je jedini moguci nacin da crni auto bude cist i lakse se cisti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svig Posted March 11, 2011 Share Posted March 11, 2011 I da, ja bi to platio ako mi je auto apsisao Što se tice novih auta, auto mora prvo iz salona na pranje u detailing studio. Pogotovo ako je npr crni. 1. treba ga se bolje dekonzervirati 2. odmastiti od glue residua 3. ukloniti sitna ostecenja koja su napravili segrti dok su folije skidali 4. nanesti HQ vosak koji stiti auto i omogucava da se puno lakse pere i manje maže To je jedini moguci nacin da crni auto bude cist i lakse se cisti :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mattas Posted March 11, 2011 Share Posted March 11, 2011 Nakon ovoga, dovoljno ga je samo održavati. Ovo se ne radi svaki dan...pravi vlasnik nikad ni dođe do ovoga:thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now