Bubi Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 kada se radi upgrade na višeklipne čeljusti, se mijenja i kočioni cilindar ili se samo reparira postojeći, kako neki govore?
dejanR Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 Ni jedno ni drugo ja nisam napravio na alfi GTV. I sve fercera kak treba.
Bubi Posted March 16, 2011 Author Posted March 16, 2011 ovo za reparaciju sam mislio ako je potreba, ne iz dosade moj ima 21 godinu i u kurcu je, ali ne znam ako će biti dovoljan za druge kočnice ili se moram baciti u potragu za drugim
meshin Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 ovo za reparaciju sam mislio ako je potreba, ne iz dosade moj ima 21 godinu i u kurcu je, ali ne znam ako će biti dovoljan za druge kočnice ili se moram baciti u potragu za drugim Ak ne slini niti curi dobar je.. .. on ti je ko kondom, nema kaj mu biti ak nije zbušen
Bubi Posted March 16, 2011 Author Posted March 16, 2011 onda u čemu je problem ako su novi diskovi, nove pločice, novi cilindrići na bubnjevima, nove pakne iza, novi lajtunzi i nova kočiona tekućina, odzračeno kako treba, a papučica ima dugi hod pa odjednom full kratki i zablokira kotače?
Bubi Posted March 16, 2011 Author Posted March 16, 2011 odzračeno je dobro, sad servo...hmmmm... i šta sad na kraju da pustim social cilindar za 4-6 klipna klješta na 280+ mm disku...hmmm...
the-rider Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 kad stavis vece celjusti onda ti pedala ima duzi hod, tj lovi nize
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now