Unknown Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 evo zanima me kakva priprema treba biti za to? planiral sam dati cincati haubu, rub i blatobran pa me zanima dal mi se isplati, sad je gore onaj temeljni premaz, mat crni
GT Boca Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 za cicanje neznam kakva je procedura :lol::lol::lol: a za cinčanje netreba biti nikakva priprema, samo goli metal dobro očišćen..... misliš to davat nekome da ti radi ili hoćeš sam doma s onim sprejevima trkeljati...????
dejanR Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 Cinčati se može samo goli lim. Ako ideš na vruće cinčanje onda računaj da ti bude hauba vjerojatno jako popigana.
Unknown Posted March 16, 2011 Author Posted March 16, 2011 misliš to davat nekome da ti radi ili hoćeš sam doma s onim sprejevima trkeljati...???? naravno da cu dati radit ,ne mislim doma raditi gluposti od toga. 2 dejan, mislis da hauba bude tak ajko nastradala? neznam sad tocno koji je proces, moram zvati
GT Boca Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 a zbog čega ne kupiš na otpadu originalnu haubu u dobrom stanju koja je već tvornički pocinčana...?????? ovo ti je qurac od ofce kaj ti hoćeš raditi..... te zamjenske haube su od papira jbt i imal budeš gro zahebancije s tim, pa kasnije primpreme i primeri da pokriju cink itd itd..... ugl. puno zujanja a malo meda.....
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now