Jump to content

Recommended Posts

Posted

trebam reparirat jedan set 4 klipnih brembo čeljusti. kome to u zg dati da kvalitetno odradi, šteka jedan od 4 klipa...

Posted (edited)

imas onog lika u Šulekovoj kod križanja sa Štoosovom u Zagrebu. ja sam tamo nekidan reparirao čeljusti i mogu reć da sam zadovoljan...

edit: evo nasao sam tocan naziv:

Guma Metal, 01/2317-691 , Šulekova ulica 18, Zagreb

Edited by StormRS13
Posted
Moram i ja reparirat celjusti da li mijenja covjek gumice???

ako se ne varam imaju gumice iz vlastite proizvodnje...

mislim da ti je kompletna reparacija prednjih celjusti cca 200-400kn, a straznjih cca 400-500kn (imaju one dodatne klizace, pa tim i vise gumica)

Posted
a gdje u Zg najbolje plastificiraju čeljusti?

ovo i mene zanima, te da li sami rade pripremu, odnosno čišćenje prije?

Posted
a od kojeg auta su tocno celjusti? ako steka ne znaci nuzno da treba reparaciju nego samo razradivanje....

razrađivanje nije pomoglo pa će trebat na reparaciju...čeljusti su od vw touarega

Posted

Guma metal reparira celjusti 100godina... doneses ujutro u pola8 i iza 16h ih pokupis

nem tko nije nosio kod njih :)

Posted
Kupiš set za reparaciju i možeš sam odraditi, ili ti odradi bilo koji mehaničar.

pa zato i kazem, znam da je sandi mehanicar, pa jeftinije mu je kupiti set i sam reparirati

Posted

imam kompresor izvađeni klipovi van sve funkcionira...mislio sam da je mudrost... ove šeme 100 kn po klipu neznam ko danas još puši...PIA 270 kn set gumica...Pozdrav!! :D

Posted

DAKLE guma metal zatvoren - NE RADI VISE,

hmmm.... mozda samo na kratko zbog potrebe snimanja nastavka TKO PJEVA ZLO NE MISLI :D

ja takodjer neki dan kupio set za reparaciju na 1.6 kadetu 80kn po kljestima i rjesio sam :)

• 1 year later...
Posted (edited)
A, koje su (od cega)?

Ako su prednje, mogu ti ih ja slozit.

Imam dvoje u ponudi trebam se odlučiti

prednje od Audi S3 54mm klip ili Passat 57mm klip na nosač za 312mm diskove

već sam našao na ATE repair kit :)

Edited by Exfreerider

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...