Jump to content

**CROATIAN DRIFT CHALLENGE 2011- Round 1 - AMC Centar, Mičevec-ZAGREB 12.06.2011**

Recommended Posts

Posted

Kao što sam Foleru rekao, mi je žao što je organizatorima bilo atraktivnije pustit one likove sa bajkom nego jedini auto na struju koji drifta na stazu u pauzi (kao što je bio dogovor).

Ljudi su dolazili pitat kada će bit auto na stazu ali ga nisu imali kada vidjet osim dva kratka kruga sa Marinom i dva kruga sa Sedlarom za volanom.

Cijeli dan smo se za kurac pekli na suncu.

• Replies 141
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Posted

evo par fotki.... objektiv mi je srednja zalost al kad nitko nece stavljat fotografije onda budem ja :)

IMG_0770.JPG

IMG_0785.JPG

IMG_0777.JPG

IMG_0790.JPG

IMG_0797.JPG

IMG_0845.JPG

IMG_0854.JPG

IMG_0856.JPG

IMG_1013.JPG

IMG_1035.JPG

IMG_1212.JPG

IMG_1223.JPG

IMG_1249.JPG

IMG_1262.JPG

IMG_0831.JPG

Posted
Prije svega, hvala na pohvalama. :blush:

Ne znam kako sam izgledao na kvalifikacijama, ali, ja se jako borim sa svojim autom, jer mi se volan jako slabo "vraća", uz to moram vam reći i to da me je od "lupanja po kuplungu" uhvatio grč :) nakon 2. kruga, auto sam fakat ubijao da isfuram ovu konfiguraciju s dobrim gumama. Išao sam na preciznost i jedan čunj sam pomeo, i na kraju u 3. vožni lagano ispravljanje i to je to, 3 boda su falila.

Ja sam se zapravo iznenadio kad te nisam vidio u top 16, da sam ja to odma znao nebi ti ja ni čestitao :D :rofl:

Iako istina, bilo te je lijepo gledat ... i inače tak voziš sam što onda odlučiš koji zavoj proć na rikverc ... :)

Dalje Zax.

Sucima nikakav KoE nije bio u pitanju, niti nas boli ona stvar za njih.

Jebi ga, tehnički kvar, 5 min pravilo (koje je bilo skoro 15) i francuz se na to pozvao, njegovo pravo, a i naša obaveza prema pravilniku.

Zaki care, jebene vožnje, kapa dole.

E sad ... ovo se da shvatiti kojekako, što se tiče 5/15 minuta i općenito toga da Ply nije htio protiv atmo hachija je jasno i nikoga to nije pretjerano zasmetalo, čak ni Zaxa .. i to nije problem, problem je što su otegli 6 vožnji umjesto dvije jer realno nije moglo biti 5/5 u svakoj ... Ply je pola staze odnio sa sobom i to nije moglo biti 5/5 ... po tome sad možeš špekulirati da bi Zax u tom trenutku imao dosta vremena da prije finala ode u box i pošarafi turbo ..

Po meni tu Plyu nema tko što prigovoriti, čovjek je došao voziti i drži se KOE pravila i OK .. plus što ga je Gostinčar umlatio na kraju i postao hrvatski junak :)

Posted

Sve 5 samo Reno 4 :)

IMG_1262.JPG

Ja sam se samo htio zaletiti u njega :-D

Kasuki, lijepo sam ti reko da ga ne teraš preko đžombi!

IMG_1013.JPG

Posted

Najbolja mi je bila Vanja nakon Zaxovog "Congratulations Antony.." i ovaj kao "thank you very much.." , a Vanja veli "ti stvarno nisi normalan, ja bi mu vrata počupala.." :D

Posted
Najbolja mi je bila Vanja nakon Zaxovog "Congratulations Antony.." i ovaj kao "thank you very much.." , a Vanja veli "ti stvarno nisi normalan, ja bi mu vrata počupala.." :D

Obično se drifteri nakon twin drift dvoboja rukuju i razmjene par riječi kakva je bila vožnja.

Čovjek je dobio dvoboj pa sam mu čestitao.

Jest da je dobio kroz pravilnik, a pobjeda je pobjeda. :thumbsup:

Posted
Obično se drifteri nakon twin drift dvoboja rukuju i razmjene par riječi kakva je bila vožnja.

Čovjek je dobio dvoboj pa sam mu čestitao.

Jest da je dobio kroz pravilnik, a pobjeda je pobjeda. :thumbsup:

ovaj slovenac te posteno osvetio :) hehehe genijalno finale

Posted

E da ... zaboravio sam reć, oko 8 krenem prema Zagorju nakon što sam s Begom još tamo odstajao malo i ispred mene na ulazu na autoput Gostinčar i Kališek i dečki lijepo, lagano 120 po cesti doma, ništa šlepe .. prikolice ... reko ovo je tek totalni highlight...

Posted

E, ajde prije nego se kreneš iseravat sa dioptrijama i slično pogledaj naslov na filmiću koji je bio pa onda gledaj na što se moj komentar odnosi ...

I k tome you're missing the point ..

Posted

Mrguda i Zax-a je bilo jako lijepo gledati, steta sto nisu do samog finala dogurali :)

bez is-a slike su vecinom za nis, al evo dvije jos..

IMG_1094.JPG

IMG_1077.JPG

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...