CroDriver Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Kao što sam Foleru rekao, mi je žao što je organizatorima bilo atraktivnije pustit one likove sa bajkom nego jedini auto na struju koji drifta na stazu u pauzi (kao što je bio dogovor). Ljudi su dolazili pitat kada će bit auto na stazu ali ga nisu imali kada vidjet osim dva kratka kruga sa Marinom i dva kruga sa Sedlarom za volanom. Cijeli dan smo se za kurac pekli na suncu.
scary Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 evo par fotki.... objektiv mi je srednja zalost al kad nitko nece stavljat fotografije onda budem ja
Vila Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 daj trpajte slike..ima li ko slika od znaora ( crna kocka ) ajmo reporti
semper Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 jaooo beleee gachee :cice: :cheer: a i drift je bio dobar :lol:
Markus Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Prije svega, hvala na pohvalama. :blush:Ne znam kako sam izgledao na kvalifikacijama, ali, ja se jako borim sa svojim autom, jer mi se volan jako slabo "vraća", uz to moram vam reći i to da me je od "lupanja po kuplungu" uhvatio grč nakon 2. kruga, auto sam fakat ubijao da isfuram ovu konfiguraciju s dobrim gumama. Išao sam na preciznost i jedan čunj sam pomeo, i na kraju u 3. vožni lagano ispravljanje i to je to, 3 boda su falila. Ja sam se zapravo iznenadio kad te nisam vidio u top 16, da sam ja to odma znao nebi ti ja ni čestitao :rofl: Iako istina, bilo te je lijepo gledat ... i inače tak voziš sam što onda odlučiš koji zavoj proć na rikverc ... Dalje Zax. Sucima nikakav KoE nije bio u pitanju, niti nas boli ona stvar za njih. Jebi ga, tehnički kvar, 5 min pravilo (koje je bilo skoro 15) i francuz se na to pozvao, njegovo pravo, a i naša obaveza prema pravilniku. Zaki care, jebene vožnje, kapa dole. E sad ... ovo se da shvatiti kojekako, što se tiče 5/15 minuta i općenito toga da Ply nije htio protiv atmo hachija je jasno i nikoga to nije pretjerano zasmetalo, čak ni Zaxa .. i to nije problem, problem je što su otegli 6 vožnji umjesto dvije jer realno nije moglo biti 5/5 u svakoj ... Ply je pola staze odnio sa sobom i to nije moglo biti 5/5 ... po tome sad možeš špekulirati da bi Zax u tom trenutku imao dosta vremena da prije finala ode u box i pošarafi turbo .. Po meni tu Plyu nema tko što prigovoriti, čovjek je došao voziti i drži se KOE pravila i OK .. plus što ga je Gostinčar umlatio na kraju i postao hrvatski junak
ZaX Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Sve 5 samo Reno 4 Ja sam se samo htio zaletiti u njega :-D Kasuki, lijepo sam ti reko da ga ne teraš preko đžombi!
Markus Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Najbolja mi je bila Vanja nakon Zaxovog "Congratulations Antony.." i ovaj kao "thank you very much.." , a Vanja veli "ti stvarno nisi normalan, ja bi mu vrata počupala.."
ZaX Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Najbolja mi je bila Vanja nakon Zaxovog "Congratulations Antony.." i ovaj kao "thank you very much.." , a Vanja veli "ti stvarno nisi normalan, ja bi mu vrata počupala.." Obično se drifteri nakon twin drift dvoboja rukuju i razmjene par riječi kakva je bila vožnja. Čovjek je dobio dvoboj pa sam mu čestitao. Jest da je dobio kroz pravilnik, a pobjeda je pobjeda. :thumbsup:
Z Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Obično se drifteri nakon twin drift dvoboja rukuju i razmjene par riječi kakva je bila vožnja. Čovjek je dobio dvoboj pa sam mu čestitao. Jest da je dobio kroz pravilnik, a pobjeda je pobjeda. :thumbsup: ovaj slovenac te posteno osvetio hehehe genijalno finale
Ozy Posted June 13, 2011 Author Posted June 13, 2011 :doh: :doh: al autu nije ništa, battle scar jedino koji se niti ne vidi na metar..
biciklist Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 :doh: :doh:al autu nije ništa, battle scar jedino koji se niti ne vidi na metar.. ne lazi ozy, sa fefove slepe se vidilo da ti je blatobran udubljen
Ozy Posted June 13, 2011 Author Posted June 13, 2011 ne lazi ozy, sa fefove slepe se vidilo da ti je blatobran udubljen daj odi jedi mokre perece
Markus Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 E da ... zaboravio sam reć, oko 8 krenem prema Zagorju nakon što sam s Begom još tamo odstajao malo i ispred mene na ulazu na autoput Gostinčar i Kališek i dečki lijepo, lagano 120 po cesti doma, ništa šlepe .. prikolice ... reko ovo je tek totalni highlight...
Vilenjak Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 :doh: :doh:al autu nije ništa, battle scar jedino koji se niti ne vidi na metar.. kako si zveknuo mislio sam da ce biti puno gore
Markus Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Pa po tome Ply nema Nissan Skyline R34 V8 nego BMW Sklyline R34 V8
Mario_S3 Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Kaj je to od BMW motor ? A i pitao sam se iz čega je stavljeno
Toninho Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 BMW u Nissan je sodomija. Nissan u Toyotu to je već prihvatljiviji blud. :lol:
StormRS13 Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 (edited) Pa po tome Ply nema Nissan Skyline R34 V8 nego BMW Sklyline R34 V8 evo vam dva korisna linka: http://www.drmilanpavic.hr/dioptrija.htm http://www.optikakraljevic.hr/ Edited June 13, 2011 by StormRS13
Markus Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 E, ajde prije nego se kreneš iseravat sa dioptrijama i slično pogledaj naslov na filmiću koji je bio pa onda gledaj na što se moj komentar odnosi ... I k tome you're missing the point ..
scary Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Mrguda i Zax-a je bilo jako lijepo gledati, steta sto nisu do samog finala dogurali bez is-a slike su vecinom za nis, al evo dvije jos..
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now