Scorpione Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Dali netko zna nekog tko bi mogao zavariti komad plastke na naslonu za ruke, puklo je točno na onim "pantima" i nakon posjeta 2-3 limara nitko nije uspio!! Radi se o ovome... Uploaded with ImageShack.us
gmajna Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 misim da ti to moze odraditi bilo tko tko vari plastiku. ako mi u osijeku imamo covjeka koji radi cuda morate ih vi po zagrebu imati barem 10
Scorpione Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 misim da ti to moze odraditi bilo tko tko vari plastiku. ako mi u osijeku imamo covjeka koji radi cuda morate ih vi po zagrebu imati barem 10 da.problem je taj kaj je to toliko sitno,i ne primi baš najbolje tj trenutno je kao zavareno ali nece to više od dan-dva!! jedino jos sutra da se probam zaletit u varoplast
dcrnic Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 frendu na octavi je puklo nešto u tom rukohvatu i kupio je novo u vw servisu... za neku siću... sad dali je to ili nešto drugo... ne znam...
Raptor6767 Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Za varoplast od imaš preporuku Također....:thumbsup:
dcrnic Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 ne vjerujem da to ide išta posebno!! on je nešto kupovao... budem ga baš pitao koji dio i poslikat ću ti... znači nešto se može, a što to ne znam... znam da je nešto polomio i kupio novo i sada mu sve funkcionira...
Scorpione Posted May 6, 2011 Author Posted May 6, 2011 (edited) on je nešto kupovao... budem ga baš pitao koji dio i poslikat ću ti... znači nešto se može, a što to ne znam... znam da je nešto polomio i kupio novo i sada mu sve funkcionira... aj može :thumbsup: danas bio u varoplastu,i nisu uspjeli:thumbdown: sada je i gore nego kako je bilo jer se plastika rastopila... Edited May 6, 2011 by Scorpione
rimA Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Sad bar znaš da moraš novo kupit :lol::lol::lol::lol: :thumbsup:
Misek_Chipsy Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 jel mos dat sliku kak to zgleda? odnosno da se vidi kak je puklo? Mozda bi se dalo fiberom popravit.
Scorpione Posted May 7, 2011 Author Posted May 7, 2011 jel mos dat sliku kak to zgleda? odnosno da se vidi kak je puklo?Mozda bi se dalo fiberom popravit. aj bum poslikao baš kad ulovim vremena! kada je puklo bilo je puno bolje,sada se malo plastika rastopila....
pinci Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Negdje pokušaj naći identićnu plastiku (mislim na materijal).Ako možeš izreži ih u štapiće nekakve da ti služe kao "elektrode".Uzmeš običnu lemilicu i to sve središ bez problema
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now