Jump to content

Recommended Posts

Posted

Dali netko zna nekog tko bi mogao zavariti komad plastke na naslonu za ruke, puklo je točno na onim "pantima" i nakon posjeta 2-3 limara nitko nije uspio!!

Radi se o ovome...

d86a69a346d4640x480.th.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Posted

misim da ti to moze odraditi bilo tko tko vari plastiku. ako mi u osijeku imamo covjeka koji radi cuda morate ih vi po zagrebu imati barem 10

Posted
misim da ti to moze odraditi bilo tko tko vari plastiku. ako mi u osijeku imamo covjeka koji radi cuda morate ih vi po zagrebu imati barem 10

da.problem je taj kaj je to toliko sitno,i ne primi baš najbolje tj trenutno je kao zavareno ali nece to više od dan-dva!!

jedino jos sutra da se probam zaletit u varoplast

Posted

frendu na octavi je puklo nešto u tom rukohvatu i kupio je novo u vw servisu... za neku siću... sad dali je to ili nešto drugo... ne znam...

Posted
ne vjerujem da to ide išta posebno!!

on je nešto kupovao... budem ga baš pitao koji dio i poslikat ću ti... znači nešto se može, a što to ne znam... znam da je nešto polomio i kupio novo i sada mu sve funkcionira...

Posted (edited)
on je nešto kupovao... budem ga baš pitao koji dio i poslikat ću ti... znači nešto se može, a što to ne znam... znam da je nešto polomio i kupio novo i sada mu sve funkcionira...

aj može :thumbsup:

danas bio u varoplastu,i nisu uspjeli:thumbdown:

sada je i gore nego kako je bilo jer se plastika rastopila...

Edited by Scorpione
Posted
jel mos dat sliku kak to zgleda? odnosno da se vidi kak je puklo?

Mozda bi se dalo fiberom popravit.

aj bum poslikao baš kad ulovim vremena!

kada je puklo bilo je puno bolje,sada se malo plastika rastopila....

Posted

Negdje pokušaj naći identićnu plastiku (mislim na materijal).Ako možeš izreži ih u štapiće nekakve da ti služe kao "elektrode".Uzmeš običnu lemilicu i to sve središ bez problema :)

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...