Jump to content

Recommended Posts

Posted
meni prednji desni amortizer ima lufta onak na osovini(kad klimam kotač kao da gledam dal su dobri lageri, amortizer se lagano klima). dal se to može reparirati?

tak je i meni i da se reparirat..

Posted

neda se ljudima zajebavat sa tim :lol:

ja sam narucio druge gewinde pa kad skinem ove budem ih dao reparirat :)

Posted
Kako to da onda nije popularnija reparacija?

ne znam, vjerojatno vucemo jos od roditelja spike kako je reparacija neisplativa, protektirane gume su opasne i da je marka ulja koju proizdvodjac preporuca najbolje :lol:

Posted
inace Turnsek u Sloveniji je bio najbolji na prostorima ex Yuge. covjek radi jos uvijek. radiona je u mjestu Videm Dol iza Ptuja

Ima netko kontakt broj, mail, stranice...?

Posted
inace Turnsek u Sloveniji je bio najbolji na prostorima ex Yuge. covjek radi jos uvijek. radiona je u mjestu Videm Dol iza Ptuja

Ljubljana je od Ptuja udaljena 130 km, a Videm Dol pri Ljubljani je vrlo blizu ljubljanske obilaznice, par kilometara vožnje nakon skidanja s istočne obilaznice..

inače, sve preporuke za Turnšeka, ako se ide na reparaciju koja je gotova u istom danu (uz prethodni dogovor telefonom), računajte na dolazak ne poslije 9h ujutro, a čekat ćete do maks. 16-17h..

• 1 month later...
Posted

Ja ću dat svoje amortizere na Audi-u ovom gosponu u Rijeku na repariranje. Amortizeri su serijski, a opruge su eibach pro kit -3cm, jel ima potrebe za kraćenjem ili da samo stavi gušće ulje? Nisam baš neki stručnjak na tom području, pa je svaki savjet dobrodošao.

Hvala.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...