mario84 Posted May 25, 2011 Share Posted May 25, 2011 meni prednji desni amortizer ima lufta onak na osovini(kad klimam kotač kao da gledam dal su dobri lageri, amortizer se lagano klima). dal se to može reparirati? tak je i meni i da se reparirat.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted May 26, 2011 Share Posted May 26, 2011 dobijes doslovno novi amortizer, za nekoliko puta manju cijenu. Kako to da onda nije popularnija reparacija? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted May 26, 2011 Author Share Posted May 26, 2011 neda se ljudima zajebavat sa tim :lol: ja sam narucio druge gewinde pa kad skinem ove budem ih dao reparirat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goertosing Posted May 26, 2011 Share Posted May 26, 2011 u velikoj gorici centar vozila hrvatska možete besplatno provjeriti amortizere, daju graf na monitoru Link to comment Share on other sites More sharing options...
malawi Posted May 26, 2011 Share Posted May 26, 2011 Kako to da onda nije popularnija reparacija? ne znam, vjerojatno vucemo jos od roditelja spike kako je reparacija neisplativa, protektirane gume su opasne i da je marka ulja koju proizdvodjac preporuca najbolje :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Musil Posted May 27, 2011 Share Posted May 27, 2011 Unikomerc Sesvete ima test amortizera... Samo recite da vas je Musil uputio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rudy Posted May 27, 2011 Share Posted May 27, 2011 testiranje ovjesa imate i preko puta Ljubljanice 40kn,dobije se ispis sa stanjem ovjesa. http://www.tvrtke.com/auto-servis-safran,PID-8,MF-39971.aspx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted May 27, 2011 Share Posted May 27, 2011 inace Turnsek u Sloveniji je bio najbolji na prostorima ex Yuge. covjek radi jos uvijek. radiona je u mjestu Videm Dol iza Ptuja Ima netko kontakt broj, mail, stranice...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Renda Posted May 27, 2011 Share Posted May 27, 2011 http://www.amortizer.si/o-nama To bi trebalo biti to... Link to comment Share on other sites More sharing options...
killuminati Posted May 27, 2011 Share Posted May 27, 2011 inace Turnsek u Sloveniji je bio najbolji na prostorima ex Yuge. covjek radi jos uvijek. radiona je u mjestu Videm Dol iza Ptuja Ljubljana je od Ptuja udaljena 130 km, a Videm Dol pri Ljubljani je vrlo blizu ljubljanske obilaznice, par kilometara vožnje nakon skidanja s istočne obilaznice.. inače, sve preporuke za Turnšeka, ako se ide na reparaciju koja je gotova u istom danu (uz prethodni dogovor telefonom), računajte na dolazak ne poslije 9h ujutro, a čekat ćete do maks. 16-17h.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kix Posted June 30, 2011 Share Posted June 30, 2011 Ja ću dat svoje amortizere na Audi-u ovom gosponu u Rijeku na repariranje. Amortizeri su serijski, a opruge su eibach pro kit -3cm, jel ima potrebe za kraćenjem ili da samo stavi gušće ulje? Nisam baš neki stručnjak na tom području, pa je svaki savjet dobrodošao. Hvala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted June 30, 2011 Share Posted June 30, 2011 tko u hr ima tester sile vs. brzine da mi moze ispisati graf za amortizere, sve ostalo je kikiriki ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now