BaGy Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 i ja sam imao pola samo 1.9D i razmišljao o turbini ovo ono. Ma to je sve za đabe, tolko love ćeš utuć u njega, pa onda moraš još i kočnice, ovjes ovo ono i nikad to nije to. Prodaj ga za 2500€ dodaj još 2000€ i kupi neš od 150ks šta ima i adekvatne kočnice, ovjes itd. Pa eventualno dalje po tome doradi po svom i gas matija sorry ali slazem se sa brkljom... sve su to mladenacki snovi...kasnije realiziras da to nema smisla i da je lakse kupit jace auto za sve te swap-ove moras bit lud i iskusan ko Pero(rallyvr6),Alfaludjak,Detroit,Zizz i comp.,itd itd itd(NHF ako nekoga nisam naveo)...
Cokolino Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 ja mislim da mu je i tih 60ks dosta kao mladom neiskusnom vozacu:P
biciklist Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 ja mislim da mu je i tih 60ks dosta kao mladom neiskusnom vozacu:P i jos KR tablice u Zagrebu..sto manje to bolje hahaha
matija0311 Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 coks i bajk vozim ja dost tak da nebrini za to...da mi je dost 60ks nebi razmišlja o jačem
Mattas Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Ako misliš raditi swap treba ti jedna jurilica sa ispravnom mehanikom po mogućnosti bez papira zbog cijene. Onda mijenjaš zadnji, prednji most, motor sa getribom i ECU. Pretpostavka da to sve klapa bez problema. Meni je Igor iz Buševca prebacio sve gore navedeno sa RS2000, ali čovjeku je to zanimanje i to je radio već xy puta tako da je preobražaj relativno brzo, jeftino i odlično obavljen:thumbsup:
Cokolino Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 i jos KR tablice u Zagrebu..sto manje to bolje hahaha ja mislim da mu je bolje uloziti tu lovu u jedan set spojlera i par naljepnica KR:D
Pekx Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 i ja sam imao pola samo 1.9D i razmišljao o turbini ovo ono. Ma to je sve za đabe, tolko love ćeš utuć u njega, pa onda moraš još i kočnice, ovjes ovo ono i nikad to nije to. Prodaj ga za 2500€ dodaj još 2000€ i kupi neš od 150ks šta ima i adekvatne kočnice, ovjes itd. Pa eventualno dalje po tome doradi po svom i gas kakav potpis na ovo!
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now