Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

prijatelj koji radi za steyer motors (valjda se tako pise) poceo je ugradivati u jahte, dobiio koncesiju za plovila kapetanije na razini hrvatske (ministarstvo ga gura i subvencionira). sada su u pregovorima sa osjeckim gpp i izgleda da do kraja godine ide HHO u sve autobuse... ima jos i par velikih firmi koje hoce istu stvar u svojim radnim strojevima/generatorima/traktorima/kamionima...

sama stvar da steyer stoji iza toga, odnosno da oni ugraduju ocito znaci da vise to nije djecja igra i da necega u tome ima. u njihovim test vozilima (neke jahte, nemam pojma koje, ne kuzim se u to; bmw 320i 2007, bmw 318i 2008, kangoo dci) i jos par kojih sam zaboravio imaju izmjerenu ustedu od 30%. navodno i dosta vise ali su se ogranicili "samo" na 30%...

sve ove informacije su mi prenesene direktno od covjeka koji je u steyeru zaduzen za to pitanje ali sam svojim ocima nisam vidio nista...

i prije par dana je bilo negdje na moru neka svecana prezentacija, pustanje u pogon prvog plovila kapetanije s tim sustavom...ono, ministar, neke glavonje i tako to...

edit:

njihov sustav se po principu rada bitno razlikuje od ovih ostalih koji su kruzili po internetu...

Edited by gmajna

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...