Jump to content

Zaglavljena brava gepeka Audi 80


Recommended Posts

Dakle ovako...

 

 

šta napraviti kad ti se zaglavi brava gepeka? - brava je okrenuta ključem u poziciju za otključavanje i kad se pritisne, gepek se ne otvara, ključ se da izvadit iz brave, ali se ista neda okrenuti natrag u poziciju zaključanog i gumb je ostal pritisnuti, neda se vratit...:doh::doh::doh:

 

koja su rješenja? dal se da spustit nekako zadnja klupa na tim audijima pa da se dođe do gepeka iznutra i proba se nekak to olabavit??? (p.s nije moj auto nego od tetka, pa se ne kužim, a on još manje... LOL)

 

koliko bi koštalo "provaljivanje" gepeka i ko bi to mogao odradit? ono, htio bi to riješit, al ne da sad dajem 4632634kn jer tolko niti cijeli auto ne vrijedi...:lol:

 

 

PLIZ HELP, hića je opaka... :D

Link to comment
Share on other sites

koja su rješenja? dal se da spustit nekako zadnja klupa na tim audijima pa da se dođe do gepeka iznutra i proba se nekak to olabavit??? (p.s nije moj auto nego od tetka, pa se ne kužim, a on još manje...

 

Niti teoretske šanse nažalost :cool:

 

Da te odmah probam utješiti; kad/ako bi kojim slučajem i skinuo/potrgao zadnju klupu iza nje ti je svejedno lim tako da apsolutno ništa po tom pitanju ne dobivaš.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...