Peras Posted June 22, 2011 Share Posted June 22, 2011 Dakle imam ovaj problem sa jednim polovnim dijelom: Znači malo je pojelo zub, ima li kakvog spasa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jopa Posted June 22, 2011 Share Posted June 22, 2011 (edited) namazi antikorozinom i nakon 10 min ocetkaj drotkefom.. nakon toga namazi opet lagano antikorozinom da se stvori film preko materijala i nebi smjelo vise hrdjati. edit: sad vidim da si napisao ispod slike da je hrdja pojela zub.. to su ove crne fleke s bocne strane zuba ili? Edited June 22, 2011 by Jopa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peras Posted June 22, 2011 Author Share Posted June 22, 2011 edit: sad vidim da si napisao ispod slike da je hrdja pojela zub.. to su ove crne fleke s bocne strane zuba ili? Da baš je u tome problem, vidi se da je mala rupica nastala na zubu, to me i jebe Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted June 22, 2011 Share Posted June 22, 2011 Nema spasa. Pretpostavljam da je pinjon od diferencijala? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peras Posted June 22, 2011 Author Share Posted June 22, 2011 Nema spasa. Pretpostavljam da je pinjon od diferencijala? Yup. Kakve su posljedice vožnje na tome, osim one da će možda zub roknit i sve se samlit Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted June 22, 2011 Share Posted June 22, 2011 voze se getribe i sa pola zuba gdje fali... Tako da je ovo ništa... :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
joke6 Posted June 22, 2011 Share Posted June 22, 2011 kad se raspe zovi da te bacin doma Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted June 22, 2011 Share Posted June 22, 2011 Yup.Kakve su posljedice vožnje na tome, osim one da će možda zub roknit i sve se samlit Nije toliko problem u tome da ce puknut nego u buci koju ce u voznji stvarat. Vecina "fleka" na zupcanicima stvaraju buku, a mogu trajati dugo. Neznam koji je smjer vrtnje, mozda su ostecenja zuba na drugoj strani od smjera vrtnje. Onda ce se cuti na kocenju s motorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peras Posted June 22, 2011 Author Share Posted June 22, 2011 Nije toliko problem u tome da ce puknut nego u buci koju ce u voznji stvarat.Vecina "fleka" na zupcanicima stvaraju buku, a mogu trajati dugo. Neznam koji je smjer vrtnje, mozda su ostecenja zuba na drugoj strani od smjera vrtnje. Onda ce se cuti na kocenju s motorom. To je prva stvar koju san gleda, na kojoj je strani; i to je baš di netriba, jbg. Poslužit će dok ne dođe drugi. Tnx na informacijama. :thumbsup: 2 Joke: srce si pedeju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted June 22, 2011 Share Posted June 22, 2011 da vidis na kakvim sam se ja vozio malo je zujala ali nije se dalje jelo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peras Posted June 22, 2011 Author Share Posted June 22, 2011 da vidis na kakvim sam se ja vozio malo je zujala ali nije se dalje jelo I koliko si km proša tako? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted June 22, 2011 Share Posted June 22, 2011 veci je posao skinut , rastavit i vratit nazad sve , nego kolko kosta citav dio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peras Posted June 23, 2011 Author Share Posted June 23, 2011 veci je posao skinut , rastavit i vratit nazad sve , nego kolko kosta citav dio Na šta točno misliš? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted June 23, 2011 Share Posted June 23, 2011 I koliko si km proša tako? cca 1000 onda sam cijelu getribu promjenio jer mi je kuplung klizao u prvoj integrale getribi na kojoj sam divljao i pokusavao ju strgat da vidim koliko drzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted June 23, 2011 Share Posted June 23, 2011 Na šta točno misliš? pa dok skines sve s auta ,rastavis , pregledas, pocistis, nove brtve, sastavis nazad. Jednostavnije ti je nabavit ispravan dio da nemoras dva put radit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PesimiST Posted June 23, 2011 Share Posted June 23, 2011 pa dok skines sve s auta ,rastavis , pregledas, pocistis, nove brtve, sastavis nazad. Jednostavnije ti je nabavit ispravan dio da nemoras dva put radit. Problem je što se taj zupcanik nemoze nabavit tako lako,a i tamo di ih ima cijene su urnebesne a shipping ko da s marsa putuje Nije to tolika procedura skinit i vratit par sati posla i gotovo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peras Posted June 23, 2011 Author Share Posted June 23, 2011 Problem je što se taj zupcanik nemoze nabavit tako lako,a i tamo di ih ima cijene su urnebesne a shipping ko da s marsa putuje Nije to tolika procedura skinit i vratit par sati posla i gotovo Pero dok je transfer na autu skine se u 4-6 minuta, samo se poklopac odvida, LOL, 6 fakin vijaka :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarioST Posted June 23, 2011 Share Posted June 23, 2011 jadna ti majka s tim autom vise. blazeni bili Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peras Posted June 23, 2011 Author Share Posted June 23, 2011 jadna ti majka s tim autom vise.blazeni bili Kaže mi lik koji vozi forda.... :lol: Za tebe je tuning jedino stavit felge, a ti ti drugi rade :rofl: Čini mi se da neću više pit kavu u mom omiljenom kafiću :whistling: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted June 23, 2011 Share Posted June 23, 2011 E svaka čast Peras, pa ti si uvalio transfer sa miceka.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PesimiST Posted June 23, 2011 Share Posted June 23, 2011 Pero dok je transfer na autu skine se u 4-6 minuta, samo se poklopac odvida, LOL, 6 fakin vijaka :thumbsup: Ne jabuko, nama triba par sati. malo po ebayu, malo oko garaze, malo skype i eto :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peras Posted June 23, 2011 Author Share Posted June 23, 2011 E svaka čast Peras, pa ti si uvalio transfer sa miceka.. Paaaa... ima samo godinu dana a sad malo izmišljam toplu vodu :naughty: Ne jabuko, nama triba par sati. malo po ebayu, malo oko garaze, malo skype i eto :lol: E jebiga, kad ti se nikad ne radi i dođeš me samo zajebavat u garažu :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now