Dereal Posted July 2, 2011 Share Posted July 2, 2011 prekjucer sam krenuo iz svabije prema zagrebu... na pola puta na benzinskoj primjecujem da motor ne radi bas najbolje i da se nesto cuje... kao da guma gubi zrak... al hvala K kaj nije bila guma nego ovo na slici ... ventilator je prerezao cjevcicu jer nije bila u nosacu... a ta cjevcica ide dolje u neku posudu... neki filter ?!?! a sad.. ja sam to sa selotejpom malo zaljepio... ali pitanje je.. jel to moze tako ostat ili moram promjenit ?! jel utjece nekak na rad motora / potrosnja bla bla bla auto je twingo iz 2001... a motor je mocan 1.2 16v sa 75 ks :naughty::naughty::naughty: Link to comment Share on other sites More sharing options...
the-rider Posted July 2, 2011 Share Posted July 2, 2011 ovako naoko mi izgleda kao povrat para iz rezervara, nis bitno za rad motora Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hans Posted July 2, 2011 Share Posted July 2, 2011 ovako naoko mi izgleda kao povrat para iz rezervara, nis bitno za rad motora Istina....samo pokrpaj da ti ne vuče tu "falš" zrak i voziš dalje. :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now