schlatka Posted November 23, 2008 Share Posted November 23, 2008 Zar nije bolje uciti na tudjim pogreskama? Pa je. To je i svrha mog pitanja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted November 23, 2008 Share Posted November 23, 2008 ja sam dao stisnut svoje na tipu prije 8 godina (tada nisu bile dostupne opruge ko sada) bile su oke, samo kaj je i dalje auto bio mekan ko drek nabavio sam od tipa 1.9tds i njih dao stisnut i sve 5! vozio sam se tako DVIJE godine, i prodao ga takvog, bilo je super, i tvrdoca i sve i nije skakutao auto! i nije pukla, radili su mi decki u Heinzelovoj (krizanje nova branimirova) bolje to nego ih rezat Link to comment Share on other sites More sharing options...
priba Posted November 24, 2008 Share Posted November 24, 2008 ja sam dao stisnut svoje na tipu prije 8 godina (tada nisu bile dostupne opruge ko sada) bile su oke, samo kaj je i dalje auto bio mekan ko dreknabavio sam od tipa 1.9tds i njih dao stisnut i sve 5! vozio sam se tako DVIJE godine, i prodao ga takvog, bilo je super, i tvrdoca i sve i nije skakutao auto! i nije pukla, radili su mi decki u Heinzelovoj (krizanje nova branimirova) bolje to nego ih rezat si ziher da su ove na prvom bile stisnute a ne "recnute" ? mislim sama logika stvari je takva da prešana i termički obrađena opruga bude kraća i tvrđa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted November 24, 2008 Share Posted November 24, 2008 si ziher da su ove na prvom bile stisnute a ne "recnute" ? mislim sama logika stvari je takva da prešana i termički obrađena opruga bude kraća i tvrđa valjda znam sta sam imo na autu i nije istina da prešana bude tvrđa, cak moze biti i mekanija! recimo H&R opruga koju sam imao na alfi (prednja) je imala samo JEDAN "radni" navoj i auto je bio tvrd ko kamen, u sudaru se syebala i kupio sam set Eibacha i te su imale 4 "radna" navoja - bio je mekaniji nego sa H&R a ista debljina Link to comment Share on other sites More sharing options...
priba Posted November 24, 2008 Share Posted November 24, 2008 valjda znam sta sam imo na autu i nije istina da prešana bude tvrđa, cak moze biti i mekanija! recimo H&R opruga koju sam imao na alfi (prednja) je imala samo JEDAN "radni" navoj i auto je bio tvrd ko kamen, u sudaru se syebala i kupio sam set Eibacha i te su imale 4 "radna" navoja - bio je mekaniji nego sa H&R a ista debljina vjerujem da znaš neg gledam kak je meni lik slagal, upravo tak kak si rek'o, stisnul ih je asimetrično (jedan dio gušće drugi rjeđe) a definitivno nemre bit tvrd k'o sportivo opruga radi materijala al znatno je tvrđi neg kaj je bil Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now