Jump to content

Recommended Posts

Posted

ja sam dao stisnut svoje na tipu prije 8 godina (tada nisu bile dostupne opruge ko sada) bile su oke, samo kaj je i dalje auto bio mekan ko drek

nabavio sam od tipa 1.9tds i njih dao stisnut i sve 5! vozio sam se tako DVIJE godine, i prodao ga takvog, bilo je super, i tvrdoca i sve i nije skakutao auto!

i nije pukla, radili su mi decki u Heinzelovoj (krizanje nova branimirova)

bolje to nego ih rezat

Posted
ja sam dao stisnut svoje na tipu prije 8 godina (tada nisu bile dostupne opruge ko sada) bile su oke, samo kaj je i dalje auto bio mekan ko drek

nabavio sam od tipa 1.9tds i njih dao stisnut i sve 5! vozio sam se tako DVIJE godine, i prodao ga takvog, bilo je super, i tvrdoca i sve i nije skakutao auto!

i nije pukla, radili su mi decki u Heinzelovoj (krizanje nova branimirova)

bolje to nego ih rezat

si ziher da su ove na prvom bile stisnute a ne "recnute" ? ;)

mislim sama logika stvari je takva da prešana i termički obrađena opruga bude kraća i tvrđa

Posted
si ziher da su ove na prvom bile stisnute a ne "recnute" ? ;)

mislim sama logika stvari je takva da prešana i termički obrađena opruga bude kraća i tvrđa

valjda znam sta sam imo na autu :D

i nije istina da prešana bude tvrđa, cak moze biti i mekanija!

recimo H&R opruga koju sam imao na alfi (prednja) je imala samo JEDAN "radni" navoj i auto je bio tvrd ko kamen, u sudaru se syebala i kupio sam set Eibacha i te su imale 4 "radna" navoja - bio je mekaniji nego sa H&R a ista debljina

:)

Posted
valjda znam sta sam imo na autu :D

i nije istina da prešana bude tvrđa, cak moze biti i mekanija!

recimo H&R opruga koju sam imao na alfi (prednja) je imala samo JEDAN "radni" navoj i auto je bio tvrd ko kamen, u sudaru se syebala i kupio sam set Eibacha i te su imale 4 "radna" navoja - bio je mekaniji nego sa H&R a ista debljina

:)

vjerujem da znaš ;)

neg gledam kak je meni lik slagal, upravo tak kak si rek'o, stisnul ih je asimetrično (jedan dio gušće drugi rjeđe)

a definitivno nemre bit tvrd k'o sportivo opruga radi materijala al znatno je tvrđi neg kaj je bil

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...