francuz Posted July 4, 2012 Share Posted July 4, 2012 Jel se može danas rezervirati i platiti, a automobil dovesti npr. za 3 mjeseca? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Musil Posted July 4, 2012 Share Posted July 4, 2012 Mene isto interesia poliranje i kemijsko, dali se to moze odradit subotom? Jer mi je auto svakodnevna potreba a nikako da ga ostavim 2 dana?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svig Posted July 5, 2012 Author Share Posted July 5, 2012 Auto se ostavlja do 9h ujutro i podize se slijedeci dan oko 17h. Ukoliko je ranije gotov mio Vas obavijestimo (ne mozemo procijeniti dok ne vidimo u kakvome je stanju). Pozdrav, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svig Posted July 5, 2012 Author Share Posted July 5, 2012 Ako se radi o jednoslojnom poliranju stiglo bi se odraditi u subotu s time da auto treba biti kod nas u praoni odmah u 8h ujutro (idealno ako bi se mogao ostaviti auto u petak poslijepodne). Za dvoslojno poliranje nam treba ostaviti auto u petak ujutro. Subotama znamo biti na eventima ili imamo klinike i ukoliko Vas interesira subota molim Vas da nas nazovete radi dogovora oko termina. Za info ovu subotu ne mozemo jer imamo kliniku. Pozdrav Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svig Posted July 5, 2012 Author Share Posted July 5, 2012 Nismo u mogucnosti ovako raditi. Eventualno se moze rezervirati termin u 7.mjesecu za prvi tjedan 8.mjeseca Pozdrav Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunstorm Posted July 20, 2012 Share Posted July 20, 2012 Jel se može kod tebe platiti dinersom i dobiti r1? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svig Posted July 21, 2012 Author Share Posted July 21, 2012 Jel se može kod tebe platiti dinersom i dobiti r1? naravno,nema problema za to Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunstorm Posted July 21, 2012 Share Posted July 21, 2012 Bio, za svaku pohvalu... :thumbsup: i još sam odmah potrošio valjda 150 kn u dućanu za mojeg... :doh: :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svig Posted July 21, 2012 Author Share Posted July 21, 2012 Bio, za svaku pohvalu... :thumbsup: i još sam odmah potrošio valjda 150 kn u dućanu za mojeg... :doh: :lol: :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
rio_cyber Posted July 21, 2012 Share Posted July 21, 2012 koja je razlika izmedu 1 i 2 slojnog polisanja i kad se radi koje ?.... kolika bi bila cijena za kemijsko i poliranje... ? thx... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mattas Posted July 21, 2012 Share Posted July 21, 2012 Ima kakvog tretmana između poliranja i nanošenja voska ili se samo voska preko poliranog laka??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDoo Posted July 21, 2012 Share Posted July 21, 2012 i mene bi zanimala razlika između jednoslojnog i dvoslojnog poliranja !? Hvala hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svig Posted July 22, 2012 Author Share Posted July 22, 2012 Jednoslojno poliranje se radi s strojem s srednje abrazivnom pastom,stupanj korekcije laka je nekih 50-60% (zavisi o tvrdoći laka i stanju istog),nakom poliranja se stavi vosak radi zaštite i sjaja. Dvoslojno poliranje kreće s grubom pastom,srednje abrazivnom i po potrebi super finom da se izbjegnu hologrami,stupanj korekcije je oko 90-95%,uglavnom sve što može otići s poliranjem potrudimo se da i otiđe. Cijena jednoslojnog poliranja je 750 kn (8-radnih sati), dvoslojno 1500 kn (cca 15 radnih sati) Kemijsko je 450 kn Ovaj mjesec je akcija na strojna poliranja i kemijsko 50% na redovnu cijenu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srele_St Posted July 22, 2012 Share Posted July 22, 2012 Jel možeš R1 račun izdat, imam caddy-a jednog od firme trebalo bi mu kemijsko pod hitno! Link to comment Share on other sites More sharing options...
master_og Posted July 22, 2012 Share Posted July 22, 2012 Pa piše par postova iznad, može r1 i diners ako treba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomislav K. Posted July 23, 2012 Share Posted July 23, 2012 bio kod sviga na strojnom poliranju i prezadovoljan sam... lak je bio u jako lošem stanju kao i farovi i sve je riješeno vrhunski i još je usisan i gume fino namazane uglavnom preporuka velika i vidimo se ponovo =) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pinci Posted July 26, 2012 Share Posted July 26, 2012 Naručio prvu pošiljku Meguiars proizvoda i mogu reći da sam oduševljen....Uzeo polir pastu za skidanje risova od pranja,uzeo vosak ,aplikatore za nanošenje i magičnu krpu sa skidanje politure....Rezutat je savršen sa obzirom da sam radio sve ručno...Sve pohvale Svig za asortiman proizvoda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jagi Posted August 2, 2012 Share Posted August 2, 2012 imate i od mene pohvale,zenin auto nakon poliranja izgleda ko nov Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srele_St Posted August 16, 2012 Share Posted August 16, 2012 Pohvale i od mene, kemijsko odrađeno vrhunski! Hvala i vidimo se opet! :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziga Posted August 17, 2012 Share Posted August 17, 2012 Jel Svig mjenjo broj moba?Zovem ga na onaj stari i izbacuje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srele_St Posted August 17, 2012 Share Posted August 17, 2012 Na godišnjem je on, vidi na njihovoj stranici jel ima kakav drugi kontakt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziga Posted August 17, 2012 Share Posted August 17, 2012 i mislio sam..thanks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svig Posted September 13, 2012 Author Share Posted September 13, 2012 Dragi naši, Malo smo Vas osluškivali ovih godinu dana i odlučili Vam na neko vrijeme približiti neke usluge detailinga: - Dubinsko kemijsko čišćenje 350,00kn (umjesto 450,00kn) – osobna vozila - Dubinsko kemijsko čišćenje 450,00kn (umjesto 550,00kn) – SUV/monovolumen - Strojno jednoslojno poliranje 500,00kn (umjesto 750,00kn) – osobna vozila - Strojno jednoslojno poliranje 750,00kn (umjesto 950,00kn) – SUV/monovolumen - Strojno troslojno poliranje 1.000,00kn (umjesto 1.500,00kn) – osobna vozila - Strojno troslojno poliranje 1.200,00kn (umjesto 1.900,00kn) – SUV/monovolumen Dodali smo i 2 nove usluge (to ste često tražili pa da ne kažete da ne slušamo:): - Dubinsko kemijsko čišćenje svih sjedala – 200,00kn (u cijenu ukljuceno i klasicno unutrašnje čišćenje vozila) - Podno pranje + brzinsko vanjsko ispiranje – 40,00kn Termine mozete dogovoriti/rezervirati putem facebooka, mailom: info@partes.hr, telefonski 01/230 1720 ili direktno u Auto Partes centru za njegu vozila u Bulvanovoj 7 (Zagreb, Ravnice). LP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kevin Posted September 14, 2012 Share Posted September 14, 2012 svig, koji je tvoj aktualni broj na koj te mogu dobit i najavit pranje?? onaj prijasnji neradi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert Posted September 14, 2012 Share Posted September 14, 2012 U cemu grijesim, nanesem vosak izbrisem ga, auto se sjaji ko pasja jajca, padne kisa i ostanu bi bijele gleke od voska, kao da pada dole sa kisom i uvuce mi se u jebenu carbon foliju.Inace vosak je meguaris tvrdi neka crna kutija.Prije toga prodem auto sa glinom, i operem ga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now