Karlo2.0 Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Ima li tko kakva iskustva sa njima i dali je netko sa foruma u izrazito dobrom kontaktu sa doticnom firmom ?=? Ako ima netko molim da mi se javi na pm.
msporis Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 to ti je neki frajer što preprodaje robu sa ebaya... ja sam mu davno radio web stranice (još 2007), na kraju frajer nije htio platit pa sam mu ih skinuo a on je stavio neki free template... pitanje dal to još uopće funkcionira, pogledaj dolje na dnu stranice, stavio je copyright (što je ironično obzirom da je sajt iskopiran) 2007 godine... dakle 4 godine stranica nije updejtana
Karlo2.0 Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 Decko koji je kupio auto od mene,slomio je zadnji branik i kupio sa njuskala branik koji je 4 cm premali,a ovaj iz daljinskog je to potvrdio i reko da ga ne zanima i ne zeli vratit lovu niti nista,samo se bahati,a ovaj moj kupac je i onakO dosta lud sam po sebi!
walbandon Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 a sta fali c-modu? za njega ba znas pouzdano koji su kiksovi , ima par tema na ovom forumu hahahah preporuka za mislava, c-mod, vec godinama suradjujemo samo mu zamjeram da nije dosao do mene sad kad je bio blizu, pa da se napokon upoznamo uzivo
mislav Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 a sta fali c-modu? za njega ba znas pouzdano koji su kiksovi , ima par tema na ovom forumu hahahah preporuka za mislava, c-mod, vec godinama suradjujemo samo mu zamjeram da nije dosao do mene sad kad je bio blizu, pa da se napokon upoznamo uzivo :thumbsup: mi ne prodajemo plastike, pogotovo ne 4 cm premale
Karlo2.0 Posted July 24, 2011 Author Posted July 24, 2011 lol....jel treba tko prijevoz do čakovca usput onda???
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now