mariotdi Posted May 17, 2012 Share Posted May 17, 2012 o bože bojim se pitat koliko si fasovao kad je mene 5 x manja hrpica koštala ohoho sad sam ljubomoran de reci nam kolko te kostalo, mislim kad se vec hvalis :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lovrek Posted May 17, 2012 Share Posted May 17, 2012 de reci nam kolko te kostalo, mislim kad se vec hvalis :rofl: ovak na prvu, oko 2k kn mi se cini edit: ajde 1,5 k kn Link to comment Share on other sites More sharing options...
msporis Posted May 17, 2012 Share Posted May 17, 2012 je i ja bi reko oko 2000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VedranR26 Posted May 17, 2012 Share Posted May 17, 2012 oko 1500 bez popusta tu jedino fali all season dressing za plastike sve ali to mi je frend dao bocu jer je on uzeo par litara toga a ima ga samo u tom velikom pakiranju Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted May 17, 2012 Share Posted May 17, 2012 Ja sam zaboravio kupiti aplikator za gume :doh: moram po to sada jedan dan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted May 17, 2012 Share Posted May 17, 2012 imam ti ja doma ,navrati Link to comment Share on other sites More sharing options...
GT Boca Posted May 21, 2012 Share Posted May 21, 2012 ja isto za vikend malo šopingirao.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svig Posted May 23, 2012 Author Share Posted May 23, 2012 Posjetite nas u našim Meguiars šatorima na Brzim i zestokima u V.Gorici (ZTC) 26. i 27.05.2012. Oba dana ćemo demonstrirati kako da sami njegujete Vašega limenog ljubimca da bude blistav i sjajan, biti će i promotivna prodaja Meguiars asortimana, organizirati ćemo i nagradnu igru sa vrijednim nagradama. Potražite naš letak, ispunite kupon, ubaciti ga u bubanj u našem šatoru i u 16h budite na izvlačenju... Vidimo se...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svig Posted May 30, 2012 Author Share Posted May 30, 2012 Dragi Entuzijasti! Mali podsjetnik - Subota 09.06.2012. Auto Partes Klinika !!! Pripremili smo sitne poklone za svakoga polaznika + nagradnu igru sa poklon bonovima od 100, 200 i 500kn (u inat recesiji)!!! Ne trazimo nista od Vas osim dobre volje, malo pažnje i vremena.... Teme klinike: - Detaljno čišćenje i zaštita naplataka i guma - Detaljno čišćenje motornog prostora - Čišćenje mrlja na sjedalima i tepisima - Čišćenje i zaštita plastičnih dijelova u unutrašnjosti - Čišćenje laka glinom, poliranje (strojno i ručno) te zaštita laka voskom Prijavite se kao i do sada na facebook stranicu Auto Partes ili na info@partes.hr, kako bi rezervirali svoje mjesto (broj sudionika je ograničen). P.S. Na Auto klinikama cilj nam je pokazati Vam na koji način da pravilno održavate Vaše vozilo uz savjete profesionalaca sa dugogodisnjim iskustvom. Ne morate nista znati o detailingu – mi samo tu da Vas naučimo... Neka njega vozila postane Vaš hobi!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar001 Posted May 30, 2012 Share Posted May 30, 2012 Šteta taj datum pada VW međunarodni susret u Karlovcu a na Opel susret dolazite pa kak to da ne i na VW ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svig Posted May 30, 2012 Author Share Posted May 30, 2012 Šteta taj datum pada VW međunarodni susret u Karlovcu a na Opel susret dolazite pa kak to da ne i na VW ? Mislim da smo prisutni na oba susreta :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svig Posted June 1, 2012 Author Share Posted June 1, 2012 Posjetite nas u Karlovcu 02.06.2012 na 7. International Opel Tuning Show-u Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svig Posted June 4, 2012 Author Share Posted June 4, 2012 Dragi Entuzijasti! Mali podsjetnik - Subota 09.06.2012. Auto Partes Klinika !!! Pripremili smo sitne poklone za svakoga polaznika + nagradnu igru sa poklon bonovima od 100, 200 i 500kn (u inat recesiji)!!! Kao i obično počastiti ćemo Vas i roštiljem. Ne trazimo nista od Vas osim dobre volje, malo pažnje i vremena.... Teme klinike: - Detaljno čišćenje i zaštita naplataka i guma - Detaljno čišćenje motornog prostora - Čišćenje mrlja na sjedalima i tepisima - Čišćenje i zaštita plastičnih dijelova u unutrašnjosti - Čišćenje laka glinom, poliranje (strojno i ručno) te zaštita laka voskom Prijavite se kao i do sada na facebook stranicu Auto Partes ili na info@partes.hr, kako bi rezervirali svoje mjesto (broj sudionika je ograničen). P.S. Na Auto klinikama cilj nam je pokazati Vam na koji način da pravilno održavate Vaše vozilo uz savjete profesionalaca sa dugogodišnjim iskustvom. Ne morate znati ništa o detailingu – mi smo tu da Vas naučimo...Godine nisu važne (od 7 – 77) Neka njega vozila postane Vaš hobi!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar001 Posted June 4, 2012 Share Posted June 4, 2012 Mislim da smo prisutni na oba susreta :thumbsup: pa kak ? a klinika je taj dan ? bio sam u gorici kod vas ali tebe nije bilo neke dobre vijesti si čeko pa dečki rekli da niste na vw sad neznam ali me zaniam Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberphere Posted June 4, 2012 Share Posted June 4, 2012 Hrvoje i ja dolazimo, nismo već dugo bili A i zanima me čišćenje motornog prostora tog se još nisam uhvatio Link to comment Share on other sites More sharing options...
megane Posted June 4, 2012 Share Posted June 4, 2012 Bome ni ja ne znam o čišćenju tog motornog ništa :doh: sve čistim osim toga, samo kišu odgodite za neki drugi dan, to je sve vidimo se :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svig Posted June 5, 2012 Author Share Posted June 5, 2012 pa kak ? a klinika je taj dan ? bio sam u gorici kod vas ali tebe nije bilo neke dobre vijesti si čeko pa dečki rekli da niste na vw sad neznam ali me zaniam Bio sam samo u subotu u gorici,kaj se tiče Karlovca vidimo se :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar001 Posted June 5, 2012 Share Posted June 5, 2012 Bio sam samo u subotu u gorici,kaj se tiče Karlovca vidimo se :thumbsup: Super, vidimo se Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svig Posted June 8, 2012 Author Share Posted June 8, 2012 Posjetita nas sutra u Karlovcu na 10. jubilarnome VW tuning showu u Karlovcu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted June 11, 2012 Share Posted June 11, 2012 Uzela Dubravka na VW meetu California Scents Bubblegum. Miris je toliko intenzivan da sam kutiju skroz zatvorio, međutim, ni to nije bilo dovoljno pa sam ga stavio u pretinac za rukavice....ali ni to nije bilo dovoljno, sad je u gepeku. Ne znam kako je s ostalim mirisima, ali ovaj jako vjerodostojno imitira bubblegum i jak je pun kufer toliko da se davim kad uđem u autu (jer mi se ne sviđa miris, ne zato jer je loš ). Preporuka. :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.J Posted June 11, 2012 Share Posted June 11, 2012 Mirisi su odlični. Ja sam uzeo za sobu neki i cijela soba miriši ali ne intenzivno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svig Posted June 29, 2012 Author Share Posted June 29, 2012 Posjetite nas u Ivanić Gradu 01/07/2012 na 1. tuning & style showu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svig Posted July 13, 2012 Author Share Posted July 13, 2012 Posjetite nas 14/07 u Sisku... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted July 18, 2012 Share Posted July 18, 2012 ajde da i ja malo pohvalim da mi ne prigovaraju da non stop nekaj kritiziram Učinak Carnaube gold class (hvala Dario prijatelju) Auto je crn, opran prije 5 dana i ljetni pljusak ga je ulovio u međuvremenu. Napravljeno je bar 200km po gradu nakon pranja. Izgled i dalje postojan isto su i gume i dalje sjajne edit: sad je 12 dana nakon pranja vec i da auto je prašnjav ali lim je onako "gladak" pod rukom i sigurno će se lagano dati oprati. Felge su pune brake dusta i tu nema riješenja doli šampon i ribanje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pinci Posted July 27, 2012 Share Posted July 27, 2012 Naručio prvu pošiljku Meguiars proizvoda i mogu reći da sam oduševljen....Uzeo polir pastu za skidanje risova od pranja,uzeo vosak ,aplikatore za nanošenje i magičnu krpu sa skidanje politure....Rezutat je savršen sa obzirom da sam radio sve ručno...Sve pohvale Svig za asortiman proizvoda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now