Jump to content

Recommended Posts

• Replies 938
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Posjetite nas u našim Meguiars šatorima na Brzim i zestokima u V.Gorici (ZTC) 26. i 27.05.2012.

Oba dana ćemo demonstrirati kako da sami njegujete Vašega limenog ljubimca da bude blistav i sjajan, biti će i promotivna prodaja Meguiars asortimana, organizirati ćemo i nagradnu igru sa vrijednim nagradama. Potražite naš letak, ispunite kupon, ubaciti ga u bubanj u našem šatoru i u 16h budite na izvlačenju...

Vidimo se......

521451_366379130076511_187571311290628_971995_77082784_n.jpg

Dragi Entuzijasti!

Mali podsjetnik - Subota 09.06.2012. Auto Partes Klinika !!!

Pripremili smo sitne poklone za svakoga polaznika + nagradnu igru sa poklon bonovima od 100, 200 i 500kn (u inat recesiji)!!! Ne trazimo nista od Vas osim dobre volje, malo pažnje i vremena....

Teme klinike:

- Detaljno čišćenje i zaštita naplataka i guma

- Detaljno čišćenje motornog prostora

- Čišćenje mrlja na sjedalima i tepisima

- Čišćenje i zaštita plastičnih dijelova u unutrašnjosti

- Čišćenje laka glinom, poliranje (strojno i ručno) te zaštita laka voskom

Prijavite se kao i do sada na facebook stranicu Auto Partes ili na info@partes.hr, kako bi rezervirali svoje mjesto (broj sudionika je ograničen).

P.S. Na Auto klinikama cilj nam je pokazati Vam na koji način da pravilno održavate Vaše vozilo uz savjete profesionalaca sa dugogodisnjim iskustvom. Ne morate nista znati o detailingu – mi samo tu da Vas naučimo...

Neka njega vozila postane Vaš hobi!!!

Dragi Entuzijasti!

Mali podsjetnik - Subota 09.06.2012. Auto Partes Klinika !!!

Pripremili smo sitne poklone za svakoga polaznika + nagradnu igru sa poklon bonovima od 100, 200 i 500kn (u inat recesiji)!!! Kao i obično počastiti ćemo Vas i roštiljem. Ne trazimo nista od Vas osim dobre volje, malo pažnje i vremena....

Teme klinike:

- Detaljno čišćenje i zaštita naplataka i guma

- Detaljno čišćenje motornog prostora

- Čišćenje mrlja na sjedalima i tepisima

- Čišćenje i zaštita plastičnih dijelova u unutrašnjosti

- Čišćenje laka glinom, poliranje (strojno i ručno) te zaštita laka voskom

Prijavite se kao i do sada na facebook stranicu Auto Partes ili na info@partes.hr, kako bi rezervirali svoje mjesto (broj sudionika je ograničen).

P.S. Na Auto klinikama cilj nam je pokazati Vam na koji način da pravilno održavate Vaše vozilo uz savjete profesionalaca sa dugogodišnjim iskustvom. Ne morate znati ništa o detailingu – mi smo tu da Vas naučimo...Godine nisu važne (od 7 – 77)

Neka njega vozila postane Vaš hobi!!!

pa kak ? a klinika je taj dan ?

bio sam u gorici kod vas ali tebe nije bilo neke dobre vijesti si čeko ;)

pa dečki rekli da niste na vw sad neznam ali me zaniam

Bio sam samo u subotu u gorici,kaj se tiče Karlovca vidimo se :thumbsup:

Uzela Dubravka na VW meetu California Scents Bubblegum.

Miris je toliko intenzivan da sam kutiju skroz zatvorio, međutim, ni to nije bilo dovoljno pa sam ga stavio u pretinac za rukavice....ali ni to nije bilo dovoljno, sad je u gepeku. :D

Ne znam kako je s ostalim mirisima, ali ovaj jako vjerodostojno imitira bubblegum i jak je pun kufer toliko da se davim kad uđem u autu (jer mi se ne sviđa miris, ne zato jer je loš :D).

Preporuka. :thumbsup:

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

ajde da i ja malo pohvalim da mi ne prigovaraju da non stop nekaj kritiziram

Učinak Carnaube gold class (hvala Dario prijatelju)

Auto je crn, opran prije 5 dana i ljetni pljusak ga je ulovio u međuvremenu. Napravljeno je bar 200km po gradu nakon pranja.

Izgled i dalje postojan ;)

IMG_19721.jpg

isto su i gume i dalje sjajne ;)

edit:

sad je 12 dana nakon pranja vec i da auto je prašnjav ali lim je onako "gladak" pod rukom i sigurno će se lagano dati oprati.

Felge su pune brake dusta i tu nema riješenja doli šampon i ribanje.

• 2 weeks later...

Naručio prvu pošiljku Meguiars proizvoda i mogu reći da sam oduševljen....Uzeo polir pastu za skidanje risova od pranja,uzeo vosak ,aplikatore za nanošenje i magičnu krpu sa skidanje politure....Rezutat je savršen sa obzirom da sam radio sve ručno...Sve pohvale Svig za asortiman proizvoda :)

30677310151060970721450.jpg

58083010151060971966450.jpg

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...