msporis Posted December 27, 2012 Share Posted December 27, 2012 Čarli nije za po suncu prat auto. Ima u sebi aditive za brzo sušenje, tak da mi se auto posuši prije neg stignem obrisat, a onda ostaju tragovi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted December 27, 2012 Share Posted December 27, 2012 pa dobro jebi ga, ko po suncu pere auto, suši se da ga ne znam čim pereš Link to comment Share on other sites More sharing options...
woo Posted December 27, 2012 Share Posted December 27, 2012 pa nikad se auto ne pere na suncu..to je 11 božja zapovjed Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted December 27, 2012 Share Posted December 27, 2012 čarlio je dobar za skinut masnoću i vosak itd.. znači ne često, ali dobro je s njim oprat s vremena na vrijeme.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted December 27, 2012 Share Posted December 27, 2012 pusti ti to, čarli još i najbolje opere, skida doslovno svu masnoću i zmazanoću da li ima nekih negativnih strana za lak, ne znam, ali čisto sumnjam. naravno da ima moj stari je prvog passata prao sa carlijem pa auto nije na sebi imao bezbojnog coata nakon 2 godine. uzas sto to napravi laku da ne govorim koliko ga izmatira Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted December 27, 2012 Share Posted December 27, 2012 mi smo novog jugića prali 4 godine tako, i lak je bio ko prvog dana sjajan i dobar, a bio je one japansko crvene, pa golfa isto dugo, isto mu ništa, eno i dan danas se sjaji ljepše neg moj leon Link to comment Share on other sites More sharing options...
woo Posted December 31, 2012 Share Posted December 31, 2012 evo i mog paketicha...mozda mi je malo zao kaj nisam uzel i ricnik za brisanje..moze preporuka pa to uzmem sad u sljedecoj narudzbi Link to comment Share on other sites More sharing options...
msporis Posted December 31, 2012 Share Posted December 31, 2012 Ručnik sa elitecarcare.co.uk , tog je i Svig preporučao... a za brisanje kao i uvijek, Kanebo orginal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tin Posted December 31, 2012 Share Posted December 31, 2012 Ja ručnik imam al nisam nešto zadovoljan...Ostavlja za sobom kapljice...Jel ga treba oprat ili? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted December 31, 2012 Share Posted December 31, 2012 Ja ručnik imam al nisam nešto zadovoljan...Ostavlja za sobom kapljice...Jel ga treba oprat ili? ako ga peres nikako sa omeksivacem ja ga imam vec dugo malo se ofucao. vrijeme mi je za novi Link to comment Share on other sites More sharing options...
woo Posted December 31, 2012 Share Posted December 31, 2012 group buy neki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted December 31, 2012 Share Posted December 31, 2012 Ručnik sa elitecarcare.co.uk , tog je i Svig preporučao... a za brisanje kao i uvijek, Kanebo orginal zasto bi koristio kanebo pokraj rucnika? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted December 31, 2012 Share Posted December 31, 2012 zasto bi koristio kanebo pokraj rucnika? Da, ni meni nije jasno. Kanebo koristim za staklo, armaturu i/ili felge. Ne sjećam se kad sam zadnji put brisao auto s njom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
msporis Posted December 31, 2012 Share Posted December 31, 2012 Meni ručnik ostavlja one mucice sitne (isto taj sa elitcare), tak da ga koristim kad poslije još nanosim vosak jer onda ioanko skinem te mucice, a ako je brzinsko pranje onda samo s kanebo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted December 31, 2012 Share Posted December 31, 2012 Radiš swirlove. Link to comment Share on other sites More sharing options...
msporis Posted December 31, 2012 Share Posted December 31, 2012 S čime? I koji ti je to jarac, pričaj rvacki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted December 31, 2012 Share Posted December 31, 2012 Sa Kanebo krpom si radiš riseve. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted December 31, 2012 Share Posted December 31, 2012 Meni ručnik ostavlja one mucice sitne (isto taj sa elitcare), tak da ga koristim kad poslije još nanosim vosak jer onda ioanko skinem te mucice, a ako je brzinsko pranje onda samo s kanebo onda nemas dobar rucnik ,moj ne ostavlja nikakve mucice niti kapljice niti mokro ,ali moj je dodo juice 200 kn sam ga platio ,a srecko ima elitov za 100 kn i isto nema problema Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doktor Posted December 31, 2012 Share Posted December 31, 2012 To dečki, rasprava ko ima bolju krpu ! :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
msporis Posted January 1, 2013 Share Posted January 1, 2013 onda nemas dobar rucnik ,moj ne ostavlja nikakve mucice niti kapljice niti mokro ,ali moj je dodo juice 200 kn sam ga platio ,a srecko ima elitov za 100 kn i isto nema problema Imam isti taj kakav ima i Srećko, samo manji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted January 1, 2013 Share Posted January 1, 2013 jesi skido kad vosak s njim ili prao u vrucoj vodi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted January 1, 2013 Share Posted January 1, 2013 jesi skido kad vosak s njim ili prao u vrucoj vodi ? Oboje..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mexx Posted January 1, 2013 Share Posted January 1, 2013 preporuke : -vosak -s cime vosak skidati? - ciscenje unutrasnjosti Link to comment Share on other sites More sharing options...
n0p Posted January 1, 2013 Share Posted January 1, 2013 Za vosak sam već ja pitao prije par postova : http://www.myhraweb.com/showthread.php?30538-Meguiars-HR&p=849940&viewfull=1#post849940 Hmm, čitao sam da je za skidanje voska dobar čarli a sada svig ima sigurno neki meguiars proizvod za tu svrhu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mexx Posted January 1, 2013 Share Posted January 1, 2013 ja sam ga dosada skidao sa donjom majicom pamucnom,ali nemam vise sta obuc pa moram uzet nesto za to lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now