GT Boca Posted July 29, 2011 Share Posted July 29, 2011 znam da je bilo puno upita tu po forumu a naletio sam na ovo pa da da podijelim s vama..... http://www.tesa-auto.com/hrv Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmajna Posted July 29, 2011 Share Posted July 29, 2011 to se prodaje kod nas u intersparu... bio sam malo skeptican na prvi pogled... Link to comment Share on other sites More sharing options...
2fast Posted July 29, 2011 Share Posted July 29, 2011 Jel netko imao prilike to vidjeti uživo? Nisam siguran da li bi to bilo ok za zaštitu od kamenčića na track dayu i slično? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrky047 Posted July 29, 2011 Share Posted July 29, 2011 Ja sam vidio na susjedovom Yarisu (3V) dolje na pragu gdje završavaju vrata. Kad se zagledaš skuži se, inače ništa. Čini mi se dobra stvar pogotovo vama gore di zimi posipaju kamenčiće po cesti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted July 29, 2011 Share Posted July 29, 2011 Ja sam vidio na susjedovom Yarisu (3V) dolje na pragu gdje završavaju vrata. Kad se zagledaš skuži se, inače ništa. Čini mi se dobra stvar pogotovo vama gore di zimi posipaju kamenčiće po cesti. to imaju toyote stock - i moj auris to ima ne znam cemu sluzi iskreno Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrky047 Posted July 29, 2011 Share Posted July 29, 2011 A onda je valjda stock, nisam ga pitao Služi da se ne ispjeskari prag jer su očito na tom djelu najosjetljiviji. I Focusi (3V) su tu osjetljivi. Baš sam nedavno vidio jednog i ostao iznenađen koliko su ga kamenčići pojeli baš na tom mjestu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.J Posted July 29, 2011 Share Posted July 29, 2011 to imaju toyote stock - i moj auris to ima ne znam cemu sluzi iskreno Imaju i Audiji isto ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stipe385 Posted July 29, 2011 Share Posted July 29, 2011 i moja mazda iz 2000.god:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now