Jump to content

Recommended Posts

Posted

Dakle, htio bi napraviti zamjenu prednjih/stražnjih kotača, jer su mi odozada mnogo bolje gume, a i usput napraviti špuru i balans ako treba...Imate koga za preporučiti, da to bude napravljeno kako treba... Nakon koliko bi se trebala raditi špura, i balansiranje ? Otkako sam kupio auo, prešao sam 35k km, pa neznam dal mi je to uopće potrebno... I koje su cifre za te sve radnje...

Hvala... :thumbsup:

Posted

Ja špur radim 2 puta godišnje, uvijek kod Kolopera (prek puta BBSa) prednji i stražnji je 150kn.... zvao sam ih prije par dana al trenutno im je špur na servisu i bit će dostupan za 10ak dana.... meni je bilo hitno pa sam otišao kod Šurine, kod njega je 210kn (!!!) too much.

Posted
Ja špur radim 2 puta godišnje, uvijek kod Kolopera (prek puta BBSa) prednji i stražnji je 150kn.... zvao sam ih prije par dana al trenutno im je špur na servisu i bit će dostupan za 10ak dana.... meni je bilo hitno pa sam otišao kod Šurine, kod njega je 210kn (!!!) too much.

Premontaža opet ovisno kako kod koga i dali je s računom ili bez...Kod mene je optika 120 kn,a ja u prosjeku jednom mjesečno idem na optiku jel mi je besplatno :blink:

Posted

Ja sam uvijek isao kod Surine jer su mi bili u kvartu i stvarno sam zadovoljan njihovom uslugom, a sad jel 150kn ili 210kn za nesto sto radis jednom godisnje mi i ne igra neku ulogu.

Posted
Premontaža opet ovisno kako kod koga i dali je s računom ili bez...Kod mene je optika 120 kn,a ja u prosjeku jednom mjesečno idem na optiku jel mi je besplatno :blink:

Uništit ćeš si navoj na špurštangama :lol:

• 11 months later...
Posted

da ne pokrecem novi thread.

Koliko kosta sljedece:

sada imam save s3 na celicnim felgama 195 65 15. kupio bi neke ljetne gume u istoj dimenziji i na proljece bi stavio na celicnjace ljetne gume.

jel to 50kn po kotacu ili je vise?

Posted

dost jeftino mi to je djeluje

znaci dodem tam s autom, skidaju kotace s auta, pa skidaju gume s felgi, montiraju i balansiraju nove gume i vracaju sve na auto.

i to za 160kn?!

Posted

kad vecine vulkanizera je 40kn ta zamijena..

znam da je recimo 10kn samo demontaza po kotacu kad zelis skinut gumu s felge ili kotac s auta + drugi kotac stavit gore (bez balansiranja).

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...