Jump to content

Vulkanizerska radionica...

Sunstorm

Recommended Posts

Dakle, htio bi napraviti zamjenu prednjih/stražnjih kotača, jer su mi odozada mnogo bolje gume, a i usput napraviti špuru i balans ako treba...Imate koga za preporučiti, da to bude napravljeno kako treba... Nakon koliko bi se trebala raditi špura, i balansiranje ? Otkako sam kupio auo, prešao sam 35k km, pa neznam dal mi je to uopće potrebno... I koje su cifre za te sve radnje...

Hvala... :thumbsup:

Ja špur radim 2 puta godišnje, uvijek kod Kolopera (prek puta BBSa) prednji i stražnji je 150kn.... zvao sam ih prije par dana al trenutno im je špur na servisu i bit će dostupan za 10ak dana.... meni je bilo hitno pa sam otišao kod Šurine, kod njega je 210kn (!!!) too much.

Ja špur radim 2 puta godišnje, uvijek kod Kolopera (prek puta BBSa) prednji i stražnji je 150kn.... zvao sam ih prije par dana al trenutno im je špur na servisu i bit će dostupan za 10ak dana.... meni je bilo hitno pa sam otišao kod Šurine, kod njega je 210kn (!!!) too much.

Premontaža opet ovisno kako kod koga i dali je s računom ili bez...Kod mene je optika 120 kn,a ja u prosjeku jednom mjesečno idem na optiku jel mi je besplatno :blink:

• 11 months later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...