Sunstorm Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Dakle, htio bi napraviti zamjenu prednjih/stražnjih kotača, jer su mi odozada mnogo bolje gume, a i usput napraviti špuru i balans ako treba...Imate koga za preporučiti, da to bude napravljeno kako treba... Nakon koliko bi se trebala raditi špura, i balansiranje ? Otkako sam kupio auo, prešao sam 35k km, pa neznam dal mi je to uopće potrebno... I koje su cifre za te sve radnje... Hvala... :thumbsup:
Japanac Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Ja špur radim 2 puta godišnje, uvijek kod Kolopera (prek puta BBSa) prednji i stražnji je 150kn.... zvao sam ih prije par dana al trenutno im je špur na servisu i bit će dostupan za 10ak dana.... meni je bilo hitno pa sam otišao kod Šurine, kod njega je 210kn (!!!) too much.
bravo-ri Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Ja špur radim 2 puta godišnje, uvijek kod Kolopera (prek puta BBSa) prednji i stražnji je 150kn.... zvao sam ih prije par dana al trenutno im je špur na servisu i bit će dostupan za 10ak dana.... meni je bilo hitno pa sam otišao kod Šurine, kod njega je 210kn (!!!) too much. Premontaža opet ovisno kako kod koga i dali je s računom ili bez...Kod mene je optika 120 kn,a ja u prosjeku jednom mjesečno idem na optiku jel mi je besplatno :blink:
MoschuS Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Ja sam uvijek isao kod Surine jer su mi bili u kvartu i stvarno sam zadovoljan njihovom uslugom, a sad jel 150kn ili 210kn za nesto sto radis jednom godisnje mi i ne igra neku ulogu.
Japanac Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Premontaža opet ovisno kako kod koga i dali je s računom ili bez...Kod mene je optika 120 kn,a ja u prosjeku jednom mjesečno idem na optiku jel mi je besplatno :blink: Uništit ćeš si navoj na špurštangama :lol:
Sunstorm Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 U ganrek, u sv. nedelji? Moram se naručiti?
fokusicar Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 samo mi se javi da vidim kad imamo slobodni termin...
Sunstorm Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 Jučer sam bio na svemu tome kod šurine, 440 kn mi je naplatio...
Fran_Zgb Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 da ne pokrecem novi thread. Koliko kosta sljedece: sada imam save s3 na celicnim felgama 195 65 15. kupio bi neke ljetne gume u istoj dimenziji i na proljece bi stavio na celicnjace ljetne gume. jel to 50kn po kotacu ili je vise?
Fran_Zgb Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 dost jeftino mi to je djeluje znaci dodem tam s autom, skidaju kotace s auta, pa skidaju gume s felgi, montiraju i balansiraju nove gume i vracaju sve na auto. i to za 160kn?!
malawi Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 kad vecine vulkanizera je 40kn ta zamijena.. znam da je recimo 10kn samo demontaza po kotacu kad zelis skinut gumu s felge ili kotac s auta + drugi kotac stavit gore (bez balansiranja).
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now