SvenDaMan Posted August 6, 2011 Share Posted August 6, 2011 a što može šuštiti pri ubrzanju, onako kao napola zviždi/šušti? isto negdje zrak pušta, ha? auto ide ok, iako mi se čini da ide malo slabije... auspuh, probušen, pa turbina fućka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exfreerider Posted August 6, 2011 Author Share Posted August 6, 2011 ventil ti je n75 Zar se to nebi trebalo vidjeti na dijagnostici? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uros Posted August 6, 2011 Share Posted August 6, 2011 auspuh, probušen, pa turbina fućka Ili je jednostavno umorna pa je profuckala.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted August 6, 2011 Share Posted August 6, 2011 Zar se to nebi trebalo vidjeti na dijagnostici? ovisno tko radi dijagnostiku. Ako je kak vecina, tj oni koji samo procitaju greske onda neces to vidjeti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
toc Posted August 6, 2011 Share Posted August 6, 2011 Koji bi to bio ventil? Znaci da ti ja sad objesnim a ni ja ni ti se bas ne kuzimo pretjerano... Uglavnom kolko sam ja skuzio to ti je ventil koji je negdje "na" turbini, na njega ide neki vakum i onda on regulira krilca u toj varijabilnoj turbini. Meni je auto bio mrtav na niskim okretajima a na visokim je isao normalno, kupio taj ventil drugi, namontirali i sve ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lim@ RS Posted August 7, 2011 Share Posted August 7, 2011 On nema n75, ima centralno upravljanje svim vakumima. A tebi ne radi ili vakum doza na turbini ili nije podesena, ili ono sta upravlja sa dozom... Link to comment Share on other sites More sharing options...
toc Posted August 7, 2011 Share Posted August 7, 2011 Jbg ti daj citaj... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WD40 Posted August 7, 2011 Share Posted August 7, 2011 prek diagnostike mozes pogledat rad turbine od tlaka pa do regulacije (zakretanja krilaca)... il fizički uštekaš crijevo na vakum dozu na turbini i na vakum bi ona trebala reagirat i zakretat polugicu na turbini.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exfreerider Posted August 7, 2011 Author Share Posted August 7, 2011 prek diagnostike mozes pogledat rad turbine od tlaka pa do regulacije (zakretanja krilaca)...il fizički uštekaš crijevo na vakum dozu na turbini i na vakum bi ona trebala reagirat i zakretat polugicu na turbini.... Nije mi jasno zašto to onda lik nije napravio ipak sam bio u ovlaštenom servisu radio je kompletnu dijagnostiku auto je bio ugašen sutra vozim auto u servis pa javim šta je bilo hvala svima na odgovorima :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
WD40 Posted August 8, 2011 Share Posted August 8, 2011 neznam.. s tom se diagnostikom moze tesirat gore navedeno.. naravno dok motor radi..... pa i u voznji naravno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exfreerider Posted August 10, 2011 Author Share Posted August 10, 2011 Riješeno :cheer: zamjenjen senzor tlaka kod intercoolera i auto opet leti (500kn sa radom) pohvala dečkima u Dojkiću :notworthy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek Posted August 11, 2011 Share Posted August 11, 2011 Riješeno :cheer: zamjenjen senzor tlaka kod intercoolera i auto opet leti (500kn sa radom) pohvala dečkima u Dojkiću :notworthy: Super se čuje ko tenk.....jučer te vidio.:thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now