Exfreerider Posted August 5, 2011 Share Posted August 5, 2011 Jucer se vozim bas ganjanje po magistrali kad odjednom na dodavanje gasa auto neubrzava Na pun gas dimucka crno i zvuk je se promjenio dosta je jaci Auto inace prvu i drgu trga a sad nista,kao da uopce turbina ne puni Danas sam kod majstora u kanalu pregledao crijeva i vakume sve ok,skinuli klemu 10min i opet sve istoo Sta bi moglo biti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknejm Posted August 5, 2011 Share Posted August 5, 2011 kak si provjerio crijeva? jesi probao zacepit cijeli sistem i gurat tlak unutra s kompresorom pa vidit jel drzi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
toc Posted August 5, 2011 Share Posted August 5, 2011 Iste simptome je imao moj g4, puštalo je crijevo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exfreerider Posted August 5, 2011 Author Share Posted August 5, 2011 kak si provjerio crijeva? jesi probao zacepit cijeli sistem i gurat tlak unutra s kompresorom pa vidit jel drzi? Samo sam vizualno pregledqo da nesto nije iskocilo ili se odvojilo Toc koliko ti je dimio auto? Prekucer sam mu mast vadio po gradu bas da vidim kako auto podnosi torturu i sve 5 a sad sranje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gonzaga Posted August 5, 2011 Share Posted August 5, 2011 Spoji se i pogledaj koje greške baca ECU, od toga kreni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
buby_FR Posted August 5, 2011 Share Posted August 5, 2011 To kaj ti se dešava ineće je negjde crijvo puknuto, ako bas jebeno dimi na svako dodavanje gasa!!! bar je meni tak bilo kad mi je ispalo crijevo od IC-a. Al ako kazeš da si pregledo sva crijeva, onda ko zna kaj bi mogli bit....riješi to či prije nemoj se tak vozit!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exfreerider Posted August 5, 2011 Author Share Posted August 5, 2011 To sam sutra planirao jer danas nista ne radi Auto je u voznom stanju samo sto neide ko tsunami hehe Sad se cak vozim normalno lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted August 5, 2011 Share Posted August 5, 2011 ista stvar i meni bila - crijevo pustalo. spena od turbine (kad se razletila) nacela crijevo i pocelo pustat kad je opet bilo pod tlakom. samo sto je bila mala posjekotina pa se nije bas vidjelo Link to comment Share on other sites More sharing options...
PUGI Posted August 5, 2011 Share Posted August 5, 2011 ko bi reko da ces se i ti "normalno" morat vozit =P Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormRS13 Posted August 5, 2011 Share Posted August 5, 2011 da ti nije pukla stangica od WG-a pa da je ostao otvoren ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
toc Posted August 5, 2011 Share Posted August 5, 2011 Dimio je dosta i isao puno slabije zbog rupice koja je bila jedva vidljiva. Dobro si to provjeri mora bit negdje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lim@ RS Posted August 5, 2011 Share Posted August 5, 2011 da ti nije pukla stangica od WG-a pa da je ostao otvoren ?? nama ga...VNT turbina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exfreerider Posted August 5, 2011 Author Share Posted August 5, 2011 Sad jos samo recite gdje bi se to sutra dalo srediti izmedu sibenika i zadra? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WD40 Posted August 5, 2011 Share Posted August 5, 2011 sličnu stvar imah s TDI 116ks motorom... samo meni je bila problem vakum posudica na turbini... pa nije zakretala štanglicu.... a začudo motor nije isao u safe mode.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted August 5, 2011 Share Posted August 5, 2011 a što može šuštiti pri ubrzanju, onako kao napola zviždi/šušti? isto negdje zrak pušta, ha? auto ide ok, iako mi se čini da ide malo slabije... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan_T Posted August 5, 2011 Share Posted August 5, 2011 (edited) Iste simptome imas kao sto sam imao i ja... Prije nesto vise od pola godine idem po Ri obilaznici i spanao se sa nekim Volvom i taman frajer iza mene, kad ono oblak crnog dima sam mu pustio, toliko da je ostavljalo trag po cesti parsto metara, stanem sa strane, kad ono puklo je crijevo, auto je brujao, i nije nikuda isao... gore od SDI-a, odfurao auto do frenda, i zvao vucnu do servisa da iskoristim HAK =) zamijenio crijevo i ko' nov... Edited August 5, 2011 by Ivan_T Ispravio par rijeci Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted August 6, 2011 Share Posted August 6, 2011 ako ti dimi jako onda znaci da maf mjeri zrak koji ne ulazi u motor, tj. negde puknuto crijevo. Ako dimi lagano moguce da nemas boost, zbog vakuma, n75 ventila, aktuatora, turbine .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Renda Posted August 6, 2011 Share Posted August 6, 2011 Pogledaj crijevo odmah na izlazu od turbine, meni je dva puta pucalo jer je dodirivalo osovini po rupama. Samo gledaj to nekak samo zakrpati za prvu ruku i onda laganini jer ti novo doda 1000kn...:doh: A moglo bi ti bit i masno oko rupe di god da je pa bi ti to moglo pomoc u trazenju Link to comment Share on other sites More sharing options...
the-rider Posted August 6, 2011 Share Posted August 6, 2011 ako je puknuta cijev od zraka moralo bi se cuti da šušti/ zviždi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted August 6, 2011 Share Posted August 6, 2011 e da ak se dobro sjecam ta posuidca je oko 100tinjak kn i isto moze zajebavat ak pusta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exfreerider Posted August 6, 2011 Author Share Posted August 6, 2011 (edited) Bio danas u zadru vw servis,pregledali crijeva kazu sve ok pa spojili auto na dijagnostiku i izbacio je gresku prekoracenje regulacije tlaka tako nesto Ponistili gresku i isti k Auto se moze normalno voziti dimi samo na pun gas U trecoj i cetvrtoj brzini cak pocme puniti boost kako spada tek nakon 3t/okr Budem sutra lagano do zg pa u servis Edited August 6, 2011 by Exfreerider Link to comment Share on other sites More sharing options...
toc Posted August 6, 2011 Share Posted August 6, 2011 Onda ti je onaj ventil na turbini(rec ce neko pametan kak se zove) u banani... I taj problem sam imao na cetvorkici... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exfreerider Posted August 6, 2011 Author Share Posted August 6, 2011 Koji bi to bio ventil? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gogo Posted August 6, 2011 Share Posted August 6, 2011 ventil ti je n75 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerac Posted August 6, 2011 Share Posted August 6, 2011 a što može šuštiti pri ubrzanju, onako kao napola zviždi/šušti? isto negdje zrak pušta, ha? auto ide ok, iako mi se čini da ide malo slabije... Ima li netko odgovor na ovo pitanje jer i mene zanima? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now