Tihi Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Eto, sad sam prosao cijelu Tresnjevku, sve ducane sa auto dijelovima i nitko nema najobcniji prekidac za vrata. Gdje ga kupiti u ZG-u? Znaci, klasican prekidac, monitiran na stoku auta, koji pali unutarnje svijetlo.
killuminati Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 (edited) ja sam našao u pro alarmu.. http://www.proalarm.hr/ samo je to bilo prije godinu i više.. ako nađeš tamo (ili negdje drugdje), daj molim te javi cijenu, zaboravio koja je, a trebam još.. Edited September 5, 2011 by killuminati
mario84 Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 otiđi do nekog otpada i skini ga tam s nekog auta razbijenog ak nema neka druga solucija..
Tihi Posted September 5, 2011 Author Posted September 5, 2011 ja sam našao u pro alarmu.. http://www.proalarm.hr/ samo je to bilo prije godinu i više.. ako nađeš tamo (ili negdje drugdje), daj molim te javi cijenu, zaboravio koja je, a trebam još.. Budem skociio do nih sutra onda. THX! otiđi do nekog otpada i skini ga tam s nekog auta razbijenog ak nema neka druga solucija.. Eh, to i nije neka opcija, jer trebam 10-etak komada, da su svi ispravni i da ne moram nista smirglati po njima.
killuminati Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Budem skociio do nih sutra onda. THX! nazovi prije da ne bi bilo, pošto su u sarajevskoj (nzg)..
HCC-R Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 (edited) imam ja od vw, audia orginal, čak ima i potpuno novih, poklonim ti par komada koliko trebaš samo moraš doći po njih. :thumbsup: ako ti pašu javi se slobodno... [/url] Edited September 5, 2011 by HCC-R
Tihi Posted September 5, 2011 Author Posted September 5, 2011 kolko ih trebaš? Za sutra mi treba 2 komada. I, jos 2 za rezervu onda jer sigurno budem opet nesto smislio. Mozes mi dat broj moba da te nazovem? Moze i na PM. imam ja od vw, audia orginal, čak ima i potpuno novih, poklonim ti par komada koliko trebaš samo moraš doći po njih. :thumbsup: ako ti pašu javi se slobodno... Odlicno! Moze broj moba da te zvrcnem sutra ujutro? Moze i na PM. Ili mi posalji SMS na 098 900 8344
Tochka Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 sad ih tražim i neznam di su, jedan sam našo. a imo sam neki dan vrečicu tih prekidaća u ruci. moram nać pa ti javim
dvoracek Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 ima ih u mojoj bivsoj firmi vise vrsta po nekoliko komada
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now