drahic Posted November 24, 2008 Share Posted November 24, 2008 Zanima sto to znaci konkretno kad turbina ˝fucka˝? Kako znat da odlazi? Koje su tocno promjene? Hvala Zanima me reda radi,sve je ok sa astrom I da,za offtopic dijelim ban. Link to comment Share on other sites More sharing options...
biciklist Posted November 24, 2008 Share Posted November 24, 2008 obicno pocne dimit plavo kad ode turbo jel ti fijuce ujutro a ? i meni je na golfu nis ne brini Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted November 24, 2008 Share Posted November 24, 2008 (edited) fuckanje nema veze sa odlaskom turba ... moja je profuckala nakon skidanja kata Edited November 24, 2008 by brba Link to comment Share on other sites More sharing options...
drahic Posted November 24, 2008 Author Share Posted November 24, 2008 obicno pocne dimit plavo kad ode turbo jel ti fijuce ujutro a ? i meni je na golfu nis ne brini Ok ujutro je normalno kad je sve hladno.. Al mislim na onaj dio kad je auto na radnoj temp i kad se cuje onak fijuckav zvuk kod pustanja gasa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
priba Posted November 24, 2008 Share Posted November 24, 2008 ak fućka po difoltu ne znači da bu riknula. ak je tek počela fućkat onda negdje nekaj pušča, ne a promjene su gubitak snage motora na dijagnostici (ak nemaš vuricu za tlak) se vidi koliko druka i da li je to OK turbine ne krepavaju sam tak, ak je sve po PSu, al na prve znakove problema treba promtno reagirat Link to comment Share on other sites More sharing options...
biciklist Posted November 24, 2008 Share Posted November 24, 2008 fuckanje nema veze sa odlaskom turba ... moja je profuckala nako skidanja kata ima s luftom koliko ja znam Link to comment Share on other sites More sharing options...
drahic Posted November 24, 2008 Author Share Posted November 24, 2008 ak fućka po difoltu ne znači da bu riknula. ak je tek počela fućkat onda negdje nekaj pušča, ne a promjene su gubitak snage motora na dijagnostici (ak nemaš vuricu za tlak) se vidi koliko druka i da li je to OK turbine ne krepavaju sam tak, ak je sve po PSu, al na prve znakove problema treba promtno reagirat Ok,kuzim. Ajmo uzet mene za primjer-sve je po PS-u,na hladno ne ganjam do radne tem,a poslje ganjanja hladim turbo. To su dvije najbitnije stavke kod ˝odrzavanja˝turba, a mene zanima koje posljedice mogu bit (opet uzmimo mene kao primjer) kod davanja vise goriva? Znaci,moze se zastopat? Dalje..? Ak sam u pravu po difoltu se cuje na astri kss..a po meni kad ˝rikava˝ fijuuuuuu... Mozda grijesim..zato pitam.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
biciklist Posted November 24, 2008 Share Posted November 24, 2008 glupo grijete i hladite i auto i turbo to se ne radi na mjestu Link to comment Share on other sites More sharing options...
IVAN! Posted November 24, 2008 Share Posted November 24, 2008 da te utjesim i meni je pocela fuckat prije par tisuca kilometara pa je samo pustila ulje i zavrsila na reparaciji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cokolino Posted November 24, 2008 Share Posted November 24, 2008 meni fucka vec 100k km i dalje ide:punk: Link to comment Share on other sites More sharing options...
drahic Posted November 24, 2008 Author Share Posted November 24, 2008 glupo grijete i hladite i auto i turbo to se ne radi na mjestu pa na hladno ga saltam na 2000rpm i bez boosta ga vozim kolko mogu dok se ne zagrije,a hladim ga zadnji km poslje ganjanja normalnom voznjom i ostavim ga par min na mjestu da stoji... sto je tu glupo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
biciklist Posted November 24, 2008 Share Posted November 24, 2008 pa na hladno ga saltam na 2000rpm i bez boosta ga vozim kolko mogu dok se ne zagrije,a hladim ga zadnji km poslje ganjanja normalnom voznjom i ostavim ga par min na mjestu da stoji... sto je tu glupo? grijanje i hladenje na billi kaj sam vidio na billi Link to comment Share on other sites More sharing options...
drahic Posted November 24, 2008 Author Share Posted November 24, 2008 grijanje i hladenje na billi kaj sam vidio na billi lol ne zimku te al nema veze. anyway-ti si pa tak cesto na billi... be OnTopic . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted November 24, 2008 Share Posted November 24, 2008 moja je fuckala pa krepala :lol: al mislim da tu nema nekog pravila... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonic Posted November 24, 2008 Share Posted November 24, 2008 ja skinuo katalizator i do kraja samo cijev i fucka sve 5 ..... a opet sve stock ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rudy Posted November 25, 2008 Share Posted November 25, 2008 glupo grijete i hladite i auto i turbo to se ne radi na mjestu Potpis ko kuća turbo se ne hladi na mjestu,btw trebalo bi otvoriti topic za hlađenje turbine jer ima puno ekipe koje na zna. on topic: ako ti fućka znači da radi,kad ne bude fućkala znači da je gotova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Japanac Posted November 25, 2008 Share Posted November 25, 2008 glupo grijete i hladite i auto i turbo to se ne radi na mjestu tako je.... a to kaj ti jace fucka moze bit znak da ti je neko crijevo mozda napuklo? al onda bi vjerojatno vise dimio i osjetno slabije isao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seb Posted November 25, 2008 Share Posted November 25, 2008 fućka zbog promjene položaja kuta lopatica koje je nastalo usljed istrošenosti,oštečenja,lufta u osovini zbog koje onda propeler mjenja svoj položaj itd....ak fućka ne znaći da če brzo riknut... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted November 25, 2008 Share Posted November 25, 2008 Ok,kuzim. Ajmo uzet mene za primjer-sve je po PS-u,na hladno ne ganjam do radne tem,a poslje ganjanja hladim turbo. To su dvije najbitnije stavke kod ˝odrzavanja˝turba, a mene zanima koje posljedice mogu bit (opet uzmimo mene kao primjer) kod davanja vise goriva? Znaci,moze se zastopat? Dalje..? Ak sam u pravu po difoltu se cuje na astri kss..a po meni kad ˝rikava˝ fijuuuuuu... Mozda grijesim..zato pitam.... [/quote vise goriva=visa egt=kraci vijek turba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted November 25, 2008 Share Posted November 25, 2008 I da se nadovezem.....te internet bajke sa hladjenjem turbine su stvarno vec predosadne. dajte malo "upalite" mozak pa razmislite kaj vi "hladite". Link to comment Share on other sites More sharing options...
drahic Posted November 25, 2008 Author Share Posted November 25, 2008 fućka zbog promjene položaja kuta lopatica koje je nastalo usljed istrošenosti,oštečenja,lufta u osovini zbog koje onda propeler mjenja svoj položaj itd....ak fućka ne znaći da če brzo riknut... sto znaci da nemora bit da ce ubrzo otic, a imoze bit ? to se rijesava reparacijom vrlo vjerovatno.. iako sam cuo da nije dobro reparirati turbo bas..? I da se nadovezem.....te internet bajke sa hladjenjem turbine su stvarno vec predosadne. dajte malo "upalite" mozak pa razmislite kaj vi "hladite". pa hladi se grana,turbo,ulje. da to sve procirkulira... Nadovezi se pa slobodno pojasni konkretno to sto kazes. hvala :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted November 25, 2008 Share Posted November 25, 2008 drahic....ajd brisi gore i citaj jos jednom kaj sam ti napisao. najlakse sjedit na guzici i cekat servirano na pladnju. e nisi u restoranu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drahic Posted November 25, 2008 Author Share Posted November 25, 2008 e jebiga nisu svi nauki kao ti ovdje... Zato si ti tu da nam objasnis. zato i pitam jebemu misa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted November 25, 2008 Share Posted November 25, 2008 turbina se ohladi vodom. ako ne i vodom (ak ju nemas), onda dok stanes i ugasis auto (cca 1.5min), ona vec ima radnu temperaturu i nize od nje nebude isla. I kakva sad hladjenja? nitko nije debil stati nakon ganjacine u zaustavnu traku/parking i okrenuti kljuc, a ako prodje 1min da se negdje normalno stanes/sparkiras.....ne trebas nista hladiti. kad sam stanovitoj osobi koja 35g radi sa turbinama i trkacim autima/brodovima pricao o "hladjenju", sam pogled u njegovim ocima rekao mi je da serem...nisam trebao ni cekati kaj bu mi rekao.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josey Posted November 25, 2008 Share Posted November 25, 2008 e kad san ja ovo prica prije 3 god na hrawebu rekli su mi da sam kreten hvala ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now