Patrik Posted September 17, 2011 Share Posted September 17, 2011 di bi mogao dat reparirat nosac motora? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted September 17, 2011 Share Posted September 17, 2011 bacis , kupis novi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patrik Posted September 17, 2011 Author Share Posted September 17, 2011 nije za mene, samo prosljedujem pitanje Link to comment Share on other sites More sharing options...
fabioso Posted September 17, 2011 Share Posted September 17, 2011 zavisi kakav je Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted September 17, 2011 Share Posted September 17, 2011 uljni? suplji? puni? onak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patrik Posted September 17, 2011 Author Share Posted September 17, 2011 nem pojma, honda accord '91, gumeni koji ide kod sofer sajbe:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
killuminati Posted September 17, 2011 Share Posted September 17, 2011 bacis , kupis novi? očito ne znaš kako se kreću cijene OEM nosača, osobito na japancima.. :no2: reparirani su oko 50% jeftiniji, ne nužno i lošiji.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davor Posted September 17, 2011 Share Posted September 17, 2011 ako ga nevolis posalji ga kod Andjelka 0989089584 moze mu napravit isti, tvrdji, trkaci.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted September 17, 2011 Share Posted September 17, 2011 očito ne znaš kako se kreću cijene OEM nosača, osobito na japancima.. :no2: reparirani su oko 50% jeftiniji, ne nužno i lošiji.. http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ENGINE-MOUNT-HONDA-ACCORD-90-95-REAR-MANUAL-TRANSMISSIO-/250876808351?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&fits=Make%3AHonda|Model%3AAccord&hash=item3a696c4c9f ???? taj? pa ne odlaze svakih 5 minuta ,kolko je posla skinut ga i stavit novi nazad kak vam se da kemijat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patrik Posted September 17, 2011 Author Share Posted September 17, 2011 ako ga nevolis posalji ga kod Andjelka 0989089584 moze mu napravit isti, tvrdji, trkaci.. znamo za njega, ne bi iso kod njega, navodno lik zavlaci pun qrac... ima jos neko da to radi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
killuminati Posted September 18, 2011 Share Posted September 18, 2011 http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ENGINE-MOUNT-HONDA-ACCORD-90-95-REAR-MANUAL-TRANSMISSIO-/250876808351?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&fits=Make%3AHonda|Model%3AAccord&hash=item3a696c4c9f ???? taj? pa ne odlaze svakih 5 minuta ,kolko je posla skinut ga i stavit novi nazad kak vam se da kemijat? to nije oem nosač.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted September 18, 2011 Share Posted September 18, 2011 orginalni dijelovi na 20 godina starom autu :thumbsup: genijalno.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
huzek Posted September 18, 2011 Share Posted September 18, 2011 taj andjelko radi te pune nosače iliti ga trkače??? Jer ja ću ih trebati ubrzo na svom puntu... Kaj donesu mu se stari pa ih on preradi ili napravi nove po uzorku??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.J Posted September 18, 2011 Share Posted September 18, 2011 očito ne znaš kako se kreću cijene OEM nosača, osobito na japancima.. :no2: reparirani su oko 50% jeftiniji, ne nužno i lošiji.. Takvi nosači ne traju niti pola kao OEM jel ...radije novi OEM ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
killuminati Posted September 18, 2011 Share Posted September 18, 2011 (edited) orginalni dijelovi na 20 godina starom autu :thumbsup: genijalno.... gle, namijenjao sam ih se i mogu ti reći da su svi ovi tipski koji se prodaju gotovi veliko sranje, onda treba ili oem nosač ili reparirati svoj kod dobrog majstora.. ali ti to već znaš.. JJ ključna je stvar dobar majstor, ali masa ljudi zamijeni samo jedan, a drugi koji je loš ne i normalno ovaj se novi brže razloha i onda majstor ne valja.. to se posebno odnosi na prednje i zadnje nosače.. btw, za moju mazdu je jedan 1200 kn (malo gume i žebeleza), ostali čak više, tak da.. treba to kruto povezat, nek vibrira lol :lol: Edited September 18, 2011 by killuminati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted September 18, 2011 Share Posted September 18, 2011 Znam da mogu bit losiji od orginala, al nemres mi rec da ce se raspast u godinu dana. Mislim da je pouzdaniji "kineski poluproizvod" od naših "majstora". To sto ova gamad od nasih trgovaca lupa marze za popizdit i meni ide na jetra. Najsmijesnije mi je kad mi je jednom ispalo duplo jeftinije kupit amortizere za auto iz engleske nego kod nas u ducanu. :doh: Ako ti nije jako hitno nabavit neki dio, isplati se prorostat malo po ebaju, poneki ducan iz engleske s webstranicom, platis prek paypala, posalju ti doma postom. Engleska ima daleko najeftiniju poštarinu do 2 kile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
entuzijast Posted September 18, 2011 Share Posted September 18, 2011 Znam da sam negdje vidio da ako se nije raspao skroz, zapuniš ga lijepilom za šajbe... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Žile Posted September 19, 2011 Share Posted September 19, 2011 Znam da sam negdje vidio da ako se nije raspao skroz, zapuniš ga lijepilom za šajbe... Možeš ako se i skroz raspao....skine se, ocrta na papiru položaj bolcne te se ispuni sa poliuretanom...tj ljepilom za šajbu....trajan je, ok je, no i tvrđi u odnosu na oem Link to comment Share on other sites More sharing options...
SvenDaMan Posted January 20, 2012 Share Posted January 20, 2012 ovo dižem jer me zanima tko osim Anđelka reparira nosače? stvar je u tome da za Rover 620SDi nema nigdje za nabaviti, ako netko zna di bi se mogli nabaviti neka napiše, unaprijed hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar001 Posted January 20, 2012 Share Posted January 20, 2012 I mene bi zanimalo dali netko moze napravit jači tvrđi nosač po orginalu ? dali sve iz nule ili treba original ? ovak izgleda inace je uljni ovo Link to comment Share on other sites More sharing options...
jobuljan Posted January 20, 2012 Share Posted January 20, 2012 ovo dižem jer me zanima tko osim Anđelka reparira nosače? stvar je u tome da za Rover 620SDi nema nigdje za nabaviti, ako netko zna di bi se mogli nabaviti neka napiše, unaprijed hvala Prijatelj uzima dijelove za Rovera odavde: http://www.oglasavanje.info/index.php?subaction=showfull&id=1259351806&archive=&start_from=&ucat=3&skok=mapaweba Link to comment Share on other sites More sharing options...
GT Boca Posted January 20, 2012 Share Posted January 20, 2012 a kaj ne valja s anđelkom?????:huh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivek Posted January 21, 2012 Share Posted January 21, 2012 a kaj ne valja s anđelkom?????:huh: meni je odlično napravil selene i za auto i za buseve:thumbsup: sve za par dana gotovo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted January 22, 2012 Share Posted January 22, 2012 di je taj andelko? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now