Musil Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 NAjme krepao mi je do kraja akomulator na fabiji, i zamjenio sam ga drugi sve 5... ali osvjetljenje mi je kao utisano , ne svejtli kako je bilo. Imam prekidac s kojim reguliram svjetlinu ali on je na full i probao sam smanjit i pojacat par puta on funkcionira, i jucer sjedenm u auto i odjednom osvjetljenje super svjetli, i zgasim auto vratim se nakon par min i opet isto ugušeno svjetlo. I balasti su vjerovatno prdnuli od kad je nestalo struje u akomulatoru jer mi konstantno titraju lampe nekad krepa desna nekad lijeva i nekad rade bez problema. Da nije zbog balasta problem sa osjetljenjem? Da ne gutaju puno struje od kad su u banani? Thanks!
SvenDaMan Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 daj provjeri dal su ti kleme dobro pričvršćene
Musil Posted September 20, 2011 Author Posted September 20, 2011 pa nebi gasilo lampicu od akomulatora da ne puni? Ili sam u krivu?
Renda Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Može bit da ugasi lampicu ali da alternator ne puni dovoljno. Meni je tako bilo nedavno, struja na 12V, a auto upaljen. Tek na oko 11,5V je svjetlila lampica akumulatora...
Musil Posted September 20, 2011 Author Posted September 20, 2011 Provjeriti cu danas kad dodem doma, jer moguce je da nema dovoljno struje na balaste i da titraju xenoni i gase se. S tim da se ja tako vozim vec 5 dana...
SvenDaMan Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 mislim da nakon 5 dana bi akumulator već bio poluprazan nisi kleme provjeravao? ne slušaš me
Musil Posted September 20, 2011 Author Posted September 20, 2011 mislim da nakon 5 dana bi akumulator već bio poluprazan nisi kleme provjeravao? ne slušaš me hahaha zapovjedaš? Pogledao, sve fino zategnuto Auto na akomulator pali na zub! Mjuza drapa svaki dan svjetla popaljena, ali jendi mi se prugusilo osvjetljenje unutra auta, i eto jucer je zasvjetlilo kako treba , zgasio i upalio auto i oslo opet kvragu... Jebo sve razmisljam da nije taj prekidac za svjetlinu prdno?
SvenDaMan Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 hahaha zapovjedaš? Pogledao, sve fino zategnuto Auto na akomulator pali na zub! Mjuza drapa svaki dan svjetla popaljena, ali jendi mi se prugusilo osvjetljenje unutra auta, i eto jucer je zasvjetlilo kako treba , zgasio i upalio auto i oslo opet kvragu... Jebo sve razmisljam da nije taj prekidac za svjetlinu prdno? vidim da me ignoriraš, moram tako ajd po multimetar, mjerit napon
Musil Posted September 21, 2011 Author Posted September 21, 2011 Alternator puno oko 11,1-11,5.... to je premalo...
SvenDaMan Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Alternator puno oko 11,1-11,5.... to je premalo... naravno to na leru ili u okretajima? i za ler je to daleko premalo
Musil Posted September 21, 2011 Author Posted September 21, 2011 Ler sefe ler... jos cu ja to ispitati
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now