Veky Posted September 25, 2011 Share Posted September 25, 2011 Ko kreten okrećem programe već 20 minuta na 2 TVa, nema prijenosa jel su izgubili prava na prijenos utrke, tako su mi rekli u B.Net supportu. Ali ima na RTL DE, barem nešto... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KA2001MR Posted September 25, 2011 Share Posted September 25, 2011 ja na max tv-u gledam normalno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted September 25, 2011 Share Posted September 25, 2011 maxtv i preko dvb-t-a Net tv radi normalno. ali ovdje nažalost mercedes ne može ništa... sa sprdnjom ih hamilton zaobilazi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlaw Posted September 25, 2011 Share Posted September 25, 2011 Jel bila dobra trka? Moze neki rezime LOL Ili neki link na neki report s trke ili kaj vec Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koren Posted September 25, 2011 Share Posted September 25, 2011 Solidna trka - Vettel je vladao od prvog do zadnjeg kruga. Katastrofalan start Webbera i Hamiltona, onda se Hamilton progurao do Masse, okinuo ga splitterom i Massi se probusila guma a Hamilton je morao mijenjat splitter, i mislim da je pao na 18.mjesto. I onda se opet cijelu utrku gurao naprijed, isao je jako dobro - pravi borac. Schummi je iz niskog leta i pokusaja pretjecanja zavrsio u visokome letu i ogradi, pa je na stazu dosao SC i istopio 30ak sekundi Vettelove prednosti, no izmedju njega i drugoplasiranog se naslo par bolida koji su imali krug zaostatka, pa je Vettel na crti poslije izlaska SCa imao 9 sekundi prednosti. Do kraja nista znacajnije, Button je zadnjih 10ak krugova stisnuo i radio 0,5-1,5 s bolje vrijeme od Vettela, ali mislim da je Vettel Rutinski odvezao utrku. Eto - na eventualnim greskama se ispricavam jer pisem s tulifona Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlaw Posted September 25, 2011 Share Posted September 25, 2011 Zahvaljujem...:thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
robi Posted September 25, 2011 Share Posted September 25, 2011 Ima netko link za download.... Zahvaljujem.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KA2001MR Posted September 26, 2011 Share Posted September 26, 2011 meni osobno najdosadnija trka sezone, da hamilton nije morao sa zadnjeg mijesta pretec sve te nekretnine nebi imao sto za pogledat, ocekivao sam vise od te utrke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicko Posted September 26, 2011 Share Posted September 26, 2011 Potpis na ovo... A mislim, što drugo očekivati od ovakve staze... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tequila1984 Posted September 26, 2011 Share Posted September 26, 2011 Svaka cast hamiltonu, tip grize i grize.. Ali mi nije jasan potez schumahera, ono je meni izgledalo kao amaterska greška i katastrofalno loš proračun... Vettel je dosadan Link to comment Share on other sites More sharing options...
matt Posted September 26, 2011 Share Posted September 26, 2011 Prva utrka u sezoni di sam tokom same trke pisao starome pritužbu za ZGparking. Dosadno do bola. Malo mjesta za pretjecanje, šikane ko za klokane, loše. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted September 26, 2011 Share Posted September 26, 2011 Svaka cast hamiltonu, tip grize i grize.. Ali mi nije jasan potez schumahera, ono je meni izgledalo kao amaterska greška i katastrofalno loš proračun... Vettel je dosadan pa lik je puštao gas na neočekivanom mjestu a ovaj mu bio na pola metra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlaw Posted September 26, 2011 Share Posted September 26, 2011 pa lik je puštao gas na neočekivanom mjestu a ovaj mu bio na pola metra to bi telemetrija pokazala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted September 26, 2011 Share Posted September 26, 2011 daa, zicer se schumacher namjerno zabio u lika. a isti taj perez je napravio sranje i sa još nekim krug dva prije... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlaw Posted September 26, 2011 Share Posted September 26, 2011 pokazala da je massa pustao "namjerno" gas gdje se inace ne pusta. Pa bi massa bio kriv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veky Posted September 26, 2011 Author Share Posted September 26, 2011 I meni se čini da je pustio gas, iako na kraju nitko nije odgovarao za incident... Al najjači mi je crnac, dok svi ostali imaju 2 odlaska u box, on ima 4 i još odradio kaznu prolaska kroz box i na kraju zgura sa 18og mjesta na 5... Respect! Inače dosadna trka, većinu vremena prvih 5-6 imalo po 5-10 sekundi jedan između drugog i svaki vozi za sebe. Bilo bi zanimljivo da je onaj lik pokupio Vettela u boxu, zamalo se zabio u njega. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NOkru Posted September 26, 2011 Share Posted September 26, 2011 Hamilton fenomenalan.....jebga zahebo se kod Masse. A Schumi isto dobar....i onda se i on zabije. Poludio sam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted September 26, 2011 Share Posted September 26, 2011 I meni se čini da je pustio gas, iako na kraju nitko nije odgovarao za incident... Al najjači mi je crnac, dok svi ostali imaju 2 odlaska u box, on ima 4 i još odradio kaznu prolaska kroz box i na kraju zgura sa 18og mjesta na 5... Respect! Inače dosadna trka, većinu vremena prvih 5-6 imalo po 5-10 sekundi jedan između drugog i svaki vozi za sebe. Bilo bi zanimljivo da je onaj lik pokupio Vettela u boxu, zamalo se zabio u njega. hamilton je napravio što bi napravio i vettel i button i ta ekipa sa izrazito boljim bolidima od ostalih. poigravaju se, redbull i mclaren nemaju konkurencije zapravo... ferrari tu izvlači malo alonso, a ovo ostalo je jad i bijeda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robertino Posted September 26, 2011 Share Posted September 26, 2011 daa, zicer se schumacher namjerno zabio u lika. a isti taj perez je napravio sranje i sa još nekim krug dva prije... nisam ni mislio da ce TEBI Shummi biti kriv...:doh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaGy Posted September 26, 2011 Share Posted September 26, 2011 nisam ni mislio da ce TEBI Shummi biti kriv...:doh: nisam ni mislio da ce sektas nesto drugo rec.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now