Jump to content

Recommended Posts

Posted
  Brklja said:
to kad ga upalim, onda pljune vodu na auspuh malo.. vjerojatno antifriz, ulja ne troši ništa posebno (litru i pol na 10 000).

mislim da će ić nova glava i opet gas... šta drugo :no2::no2:

mislim da bi bila steta da novu glavu malo ne spustis za povecanje kompresije jerbo ionako vozis n a 120 oktana (plin) pa nece sigurno detonirati...

• Replies 57
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Posted

Moguce da ti i steka hidropodizac pa radi na 5 cilindara a ako trosi vodu najprije dobro pogledaj sve spojeve a pogotovo na hladnjaku jer meni je bravo znao potrositi i do 1 litru na nekih 100-200km i to sve na hladnjaku...curilo je ali je odmah na hladnjaku i isparavalo tako da nije bilo na podu a postoji i unutarnji kiler na kojem bi moglo pustat.

Pogledaj prvo sve to onda pogledaj glavu a glava hoce pucati na bmw-u i onda moguce da si ga ganjao na plin pa izgorio dihtung a ipak je tu 200+k km i na kraju svega mozda nista nije tako strasno

Posted

na kraju možda je dihtung :D:D hehe da bar..

Ne znam treba otvorit pa vidjet, pošto ja to ne znam, bude bmw bata Kruno..

A na S50 i slične mašine ne bi išao, preskup sport i onda još plin na to stavljat :)

Posted

malo glupo pitanje.. ali ... jesi ikad uliva obicnu vodu umjesto destilirane?

desavalo se ljudima da zbog obicne vode propišaju dihtunzi jer se nakupi kamenac..

Posted
  obie said:
malo glupo pitanje.. ali ... jesi ikad uliva obicnu vodu umjesto destilirane?

desavalo se ljudima da zbog obicne vode propišaju dihtunzi jer se nakupi kamenac..

ne

znakovi

Posted
  Toninho said:
Mjenjaj glavu.

Strojna obrada, gumice, vodilice, vidi da li ti je plin "pojeo" siceve....

Onda usis od M50B25, remap i teraj.

Tako će i bit vjerojatno, samo će usis/ispuh/remap/remap plina morat pričekat..

E da, jel mi ovi u PCZu mogu remapirat plin malo bolje ako stavim usisnu od 2.5 tj dobijat će više zraka. Ne znam pošto oni to ne rade na valjcima, a kad se to stavi radit će on dobro i sa starom mapom samo će dobijat previše zraka.. pa da se nešto ne razhebe..

To me najviše muči kod tog trkeljanja sa usisom od 2.5, dal će u PCZu dobro remapirat plin... :huh:

Posted
  Brklja said:
Tako će i bit vjerojatno, samo će usis/ispuh/remap/remap plina morat pričekat..

E da, jel mi ovi u PCZu mogu remapirat plin malo bolje ako stavim usisnu od 2.5 tj dobijat će više zraka. Ne znam pošto oni to ne rade na valjcima, a kad se to stavi radit će on dobro i sa starom mapom samo će dobijat previše zraka.. pa da se nešto ne razhebe..

To me najviše muči kod tog trkeljanja sa usisom od 2.5, dal će u PCZu dobro remapirat plin... :huh:

pa koji si ti filozof...smo zajedno pitali to i frajer ti je rekao da moze...i jesam ti ja jos prije tog rekao da sigurno moze podesit to lik.....lol.

Posted
  Damba said:
Plin se može lagano podesiti, pitanje ko ti može prilagoditi smjesu goriva?

RSR naprimjer, ili Gubic..

@filip: ma da znam, al ne djeluju mi ti u PCZu prepametno :rofl:

Posted
  Brklja said:
RSR naprimjer, ili Gubic..

@filip: ma da znam, al ne djeluju mi ti u PCZu prepametno :rofl:

ako je lik na salteru mutav, ne znaci da ce ti *ON* podesavat plin :lol:

Posted
  jerba said:
Sam ti reko, čim sam ga čuo sjetio sam se svoga :)

Sad kad radiš sve to dobro provjeri dali ti negdje pušta vodu.

Jel moguće da su se radi toga (pucanja/piganja glave) počeli čut hidropodizači. Tu i tamo bi se čuli zadnjih par tjedana. U svakom slučaju, i njih ću promijenit zlunetrebalo :thumbsup:

Posted

Nemora značit da su otišli, ali s obzirom da su "napeti" logično je da se čuju.

Nazovi majstora pa vidi, meni se tako čulo kad je auto počeo srat sa temperaturom i tak.

Posted

Baš bi te volio vidjet kad dođeš Gubiću s plinom. To bi trebalo snimit. Kad dobiš vritnjak s tom gluposti u gepeku :rofl::rofl::rofl:

Posted

i ti si zbog toga isao kupovat novu glavu :doh:

malo super ljepila, jedna vezica i malo sa penzlom i vozi dalje :)

:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...