TomiTraktor Posted November 26, 2008 Share Posted November 26, 2008 to kad ga upalim, onda pljune vodu na auspuh malo.. vjerojatno antifriz, ulja ne troši ništa posebno (litru i pol na 10 000). mislim da će ić nova glava i opet gas... šta drugo :no2::no2: mislim da bi bila steta da novu glavu malo ne spustis za povecanje kompresije jerbo ionako vozis n a 120 oktana (plin) pa nece sigurno detonirati... Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek1 Posted November 26, 2008 Share Posted November 26, 2008 Moguce da ti i steka hidropodizac pa radi na 5 cilindara a ako trosi vodu najprije dobro pogledaj sve spojeve a pogotovo na hladnjaku jer meni je bravo znao potrositi i do 1 litru na nekih 100-200km i to sve na hladnjaku...curilo je ali je odmah na hladnjaku i isparavalo tako da nije bilo na podu a postoji i unutarnji kiler na kojem bi moglo pustat. Pogledaj prvo sve to onda pogledaj glavu a glava hoce pucati na bmw-u i onda moguce da si ga ganjao na plin pa izgorio dihtung a ipak je tu 200+k km i na kraju svega mozda nista nije tako strasno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brklja Posted November 26, 2008 Author Share Posted November 26, 2008 na kraju možda je dihtung hehe da bar.. Ne znam treba otvorit pa vidjet, pošto ja to ne znam, bude bmw bata Kruno.. A na S50 i slične mašine ne bi išao, preskup sport i onda još plin na to stavljat Link to comment Share on other sites More sharing options...
obie Posted November 26, 2008 Share Posted November 26, 2008 malo glupo pitanje.. ali ... jesi ikad uliva obicnu vodu umjesto destilirane? desavalo se ljudima da zbog obicne vode propišaju dihtunzi jer se nakupi kamenac.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brklja Posted November 26, 2008 Author Share Posted November 26, 2008 malo glupo pitanje.. ali ... jesi ikad uliva obicnu vodu umjesto destilirane?desavalo se ljudima da zbog obicne vode propišaju dihtunzi jer se nakupi kamenac.. ne znakovi Link to comment Share on other sites More sharing options...
mt47000 Posted November 26, 2008 Share Posted November 26, 2008 audi majka, ma to ti je tak kad ti je sve u zivotu super, negdje te mora jebat, murfi kurcevi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.J Posted November 26, 2008 Share Posted November 26, 2008 Kakav Audi on vozi BMW Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toninho Posted November 26, 2008 Share Posted November 26, 2008 Mjenjaj glavu. Strojna obrada, gumice, vodilice, vidi da li ti je plin "pojeo" siceve.... Onda usis od M50B25, remap i teraj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brklja Posted November 26, 2008 Author Share Posted November 26, 2008 Mjenjaj glavu.Strojna obrada, gumice, vodilice, vidi da li ti je plin "pojeo" siceve.... Onda usis od M50B25, remap i teraj. Tako će i bit vjerojatno, samo će usis/ispuh/remap/remap plina morat pričekat.. E da, jel mi ovi u PCZu mogu remapirat plin malo bolje ako stavim usisnu od 2.5 tj dobijat će više zraka. Ne znam pošto oni to ne rade na valjcima, a kad se to stavi radit će on dobro i sa starom mapom samo će dobijat previše zraka.. pa da se nešto ne razhebe.. To me najviše muči kod tog trkeljanja sa usisom od 2.5, dal će u PCZu dobro remapirat plin... :huh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Enkei Posted November 26, 2008 Share Posted November 26, 2008 Ma hiti taj plin van i vozi se na gorivo Link to comment Share on other sites More sharing options...
filip00 Posted November 26, 2008 Share Posted November 26, 2008 Tako će i bit vjerojatno, samo će usis/ispuh/remap/remap plina morat pričekat.. E da, jel mi ovi u PCZu mogu remapirat plin malo bolje ako stavim usisnu od 2.5 tj dobijat će više zraka. Ne znam pošto oni to ne rade na valjcima, a kad se to stavi radit će on dobro i sa starom mapom samo će dobijat previše zraka.. pa da se nešto ne razhebe.. To me najviše muči kod tog trkeljanja sa usisom od 2.5, dal će u PCZu dobro remapirat plin... :huh: pa koji si ti filozof...smo zajedno pitali to i frajer ti je rekao da moze...i jesam ti ja jos prije tog rekao da sigurno moze podesit to lik.....lol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damba Posted November 26, 2008 Share Posted November 26, 2008 Plin se može lagano podesiti, pitanje ko ti može prilagoditi smjesu goriva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brklja Posted November 26, 2008 Author Share Posted November 26, 2008 Plin se može lagano podesiti, pitanje ko ti može prilagoditi smjesu goriva? RSR naprimjer, ili Gubic.. @filip: ma da znam, al ne djeluju mi ti u PCZu prepametno :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
filip00 Posted November 26, 2008 Share Posted November 26, 2008 RSR naprimjer, ili Gubic.. @filip: ma da znam, al ne djeluju mi ti u PCZu prepametno :rofl: ako je lik na salteru mutav, ne znaci da ce ti *ON* podesavat plin :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brklja Posted November 26, 2008 Author Share Posted November 26, 2008 ako je lik na salteru mutav, ne znaci da ce ti *ON* podesavat plin :lol: i ostali mi smrde na osnovnu školu :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
-kocka- Posted November 27, 2008 Share Posted November 27, 2008 i ostali mi smrde na osnovnu školu :rofl: Kaj si ih vidio kad si imo likovni?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brklja Posted December 2, 2008 Author Share Posted December 2, 2008 Javio meho, glava puknuta. Karabalić će poslat drugu, ide tu na obradu i opet gas Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerba Posted December 2, 2008 Share Posted December 2, 2008 Sam ti reko, čim sam ga čuo sjetio sam se svoga Sad kad radiš sve to dobro provjeri dali ti negdje pušta vodu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brklja Posted December 2, 2008 Author Share Posted December 2, 2008 Sam ti reko, čim sam ga čuo sjetio sam se svoga Sad kad radiš sve to dobro provjeri dali ti negdje pušta vodu. Jel moguće da su se radi toga (pucanja/piganja glave) počeli čut hidropodizači. Tu i tamo bi se čuli zadnjih par tjedana. U svakom slučaju, i njih ću promijenit zlunetrebalo :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerba Posted December 2, 2008 Share Posted December 2, 2008 Nemora značit da su otišli, ali s obzirom da su "napeti" logično je da se čuju. Nazovi majstora pa vidi, meni se tako čulo kad je auto počeo srat sa temperaturom i tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
huzek Posted December 2, 2008 Share Posted December 2, 2008 Baš bi te volio vidjet kad dođeš Gubiću s plinom. To bi trebalo snimit. Kad dobiš vritnjak s tom gluposti u gepeku :rofl::rofl::rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brklja Posted December 2, 2008 Author Share Posted December 2, 2008 @jerba: ma promijenit će ih Kruno preventivno, ne treba se dvaput otvarat motor @huzek: ako neće on, ima tko hoće Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brklja Posted December 3, 2008 Author Share Posted December 3, 2008 Di je pukla glava.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted December 3, 2008 Share Posted December 3, 2008 i ti si zbog toga isao kupovat novu glavu :doh: malo super ljepila, jedna vezica i malo sa penzlom i vozi dalje :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted December 3, 2008 Share Posted December 3, 2008 nego tokuda tolko cadje u glavi a ne vozis dizela... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now