Jump to content

Pukla glava...

Recommended Posts

to kad ga upalim, onda pljune vodu na auspuh malo.. vjerojatno antifriz, ulja ne troši ništa posebno (litru i pol na 10 000).

mislim da će ić nova glava i opet gas... šta drugo :no2::no2:

mislim da bi bila steta da novu glavu malo ne spustis za povecanje kompresije jerbo ionako vozis n a 120 oktana (plin) pa nece sigurno detonirati...

• Replies 57
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Moguce da ti i steka hidropodizac pa radi na 5 cilindara a ako trosi vodu najprije dobro pogledaj sve spojeve a pogotovo na hladnjaku jer meni je bravo znao potrositi i do 1 litru na nekih 100-200km i to sve na hladnjaku...curilo je ali je odmah na hladnjaku i isparavalo tako da nije bilo na podu a postoji i unutarnji kiler na kojem bi moglo pustat.

Pogledaj prvo sve to onda pogledaj glavu a glava hoce pucati na bmw-u i onda moguce da si ga ganjao na plin pa izgorio dihtung a ipak je tu 200+k km i na kraju svega mozda nista nije tako strasno

Mjenjaj glavu.

Strojna obrada, gumice, vodilice, vidi da li ti je plin "pojeo" siceve....

Onda usis od M50B25, remap i teraj.

Tako će i bit vjerojatno, samo će usis/ispuh/remap/remap plina morat pričekat..

E da, jel mi ovi u PCZu mogu remapirat plin malo bolje ako stavim usisnu od 2.5 tj dobijat će više zraka. Ne znam pošto oni to ne rade na valjcima, a kad se to stavi radit će on dobro i sa starom mapom samo će dobijat previše zraka.. pa da se nešto ne razhebe..

To me najviše muči kod tog trkeljanja sa usisom od 2.5, dal će u PCZu dobro remapirat plin... :huh:

Tako će i bit vjerojatno, samo će usis/ispuh/remap/remap plina morat pričekat..

E da, jel mi ovi u PCZu mogu remapirat plin malo bolje ako stavim usisnu od 2.5 tj dobijat će više zraka. Ne znam pošto oni to ne rade na valjcima, a kad se to stavi radit će on dobro i sa starom mapom samo će dobijat previše zraka.. pa da se nešto ne razhebe..

To me najviše muči kod tog trkeljanja sa usisom od 2.5, dal će u PCZu dobro remapirat plin... :huh:

pa koji si ti filozof...smo zajedno pitali to i frajer ti je rekao da moze...i jesam ti ja jos prije tog rekao da sigurno moze podesit to lik.....lol.

Sam ti reko, čim sam ga čuo sjetio sam se svoga :)

Sad kad radiš sve to dobro provjeri dali ti negdje pušta vodu.

Jel moguće da su se radi toga (pucanja/piganja glave) počeli čut hidropodizači. Tu i tamo bi se čuli zadnjih par tjedana. U svakom slučaju, i njih ću promijenit zlunetrebalo :thumbsup:

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...