francuz Posted October 10, 2011 Share Posted October 10, 2011 Pozdrav svima, ugrađuje li netko i koliko košta daljinsko paljenje za automobil? Da li postoji samo paljenje ili u kompletu ide i alarm i ostali gadgeti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted October 10, 2011 Share Posted October 10, 2011 ljubavi dodem popodne pa ti rijesimo cijenu i R1 :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
francuz Posted October 10, 2011 Author Share Posted October 10, 2011 (edited) Ma nije za Sejata.... Ali dođi, rado bih da mi platiš gablec... vrlo sam gladna Edited October 10, 2011 by francuz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted October 10, 2011 Share Posted October 10, 2011 pa svejedno za koji je auto ,idem zvat srecka pa dodemo oko 2-2:30 Link to comment Share on other sites More sharing options...
francuz Posted October 10, 2011 Author Share Posted October 10, 2011 ...o nesreće jedne, opet ćemo imati MYH meet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted October 10, 2011 Share Posted October 10, 2011 dobro a za koji auto je paljenje ?? racunaj ugrubo 3500 alarm i paljenje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brklja Posted October 10, 2011 Share Posted October 10, 2011 http://www.lac-ugradi.com iliti LacUgradi tu sa foruma U kompletu ti ide i alarm i dizanje/spuštanje šajbi i te fore Link to comment Share on other sites More sharing options...
francuz Posted October 10, 2011 Author Share Posted October 10, 2011 3.5 hiljade? Koliko vidim 1500kn je uređaj. Dobra neka satnica - 2000kn za par sati posla Link to comment Share on other sites More sharing options...
c2h5oh Posted October 10, 2011 Share Posted October 10, 2011 Preporuka za lac ugradi. Meni je slagao alarm na zrinki i sve odradjeno perfektno a jos je bilo i forumskog popusta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruby Posted October 10, 2011 Share Posted October 10, 2011 ima ti C-MOD akciju uređaj je 900kn i ugradnja 500-900 kn na naslovnoj od weba ti piše Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinac Posted October 10, 2011 Share Posted October 10, 2011 http://www.lac-ugradi.com iliti LacUgradi tu sa foruma U kompletu ti ide i alarm i dizanje/spuštanje šajbi i te fore Lac je tamo kod Krune zajedno u prostoru ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brklja Posted October 10, 2011 Share Posted October 10, 2011 Lac je tamo kod Krune zajedno u prostoru ? Da :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted October 10, 2011 Share Posted October 10, 2011 jebo te daljinsko paljenje u GT-Ru ,ali bude se slozilo i sigurno ne kineza u takav auto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted October 10, 2011 Share Posted October 10, 2011 ali da li postoji samo paljenje, ne trebam alarm dizanje prozora i pizdarije, nego samo da ga ispred kuće zimi mogu upalit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted October 10, 2011 Share Posted October 10, 2011 ali da li postoji samo paljenje, ne trebam alarm dizanje prozora i pizdarije, nego samo da ga ispred kuće zimi mogu upalit. ovo i mene zanima, zbog istog razloga. neda mi se u piđami na -10 izlazit van palit auto da se zgrije :cice: Link to comment Share on other sites More sharing options...
malawi Posted October 10, 2011 Share Posted October 10, 2011 afaik, svaki takav set za remote paljenje ima integriran alarm, al naravno ne moras ga spojit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted October 10, 2011 Share Posted October 10, 2011 sve 5, ali nemam sad 3 iljade kuna za gluposti koje mi ne trebaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
el nino Posted October 10, 2011 Share Posted October 10, 2011 to je najjaca stvar koja se moze stavit u auto ... cim je zahladilo fali mi ... imo sam u bivsem autu i prezadovoljan.... i ja preporucam lac-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted October 10, 2011 Share Posted October 10, 2011 evo ovaj za 550kn u Cmod-u ima daljinsko paljenje http://www.c-mod.hr/ponuda/auto-elektronika/auto-alarmi/auto-alarm-1/73 mogli bi neki GB Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciki Posted October 10, 2011 Share Posted October 10, 2011 Advanced alarm + Tihi = najbolja kombinacija Link to comment Share on other sites More sharing options...
francuz Posted October 10, 2011 Author Share Posted October 10, 2011 Ma na GTR-u mi ne bi trebao alarm jer bi bio pod kaskom i ne krade se, ali me jebe to grijanje ulja u motoru i diferencijalu. E da mi ga je svako jutro na daljinski upalit na valjcima, pa da se sve zgrije i odmah gas do poda. Ovako ću ga moći stiskati tek kad dođem na posao, a to mi je debilno jer je cesta razvaljena. Jebo takav auto. Dakle preporuka je Lac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
francuz Posted October 10, 2011 Author Share Posted October 10, 2011 Ma na GTR-u mi ne bi trebao alarm jer bi bio pod kaskom i ne krade se, ali me jebe to grijanje ulja u motoru i diferencijalu. E da mi ga je svako jutro na daljinski upalit na valjcima, pa da se sve zgrije i odmah gas do poda. Ovako ću ga moći stiskati tek kad dođem na posao, a to mi je debilno jer je cesta razvaljena. Jebo takav auto. Dakle preporuka je Lac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted October 10, 2011 Share Posted October 10, 2011 Nemoj stavljati govna... Stavi SMSCommander... Link to comment Share on other sites More sharing options...
francuz Posted October 10, 2011 Author Share Posted October 10, 2011 Koliko kosta vrhunski SMS comander s ugradnjom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted October 11, 2011 Share Posted October 11, 2011 Ovisi koji auto i ovisi što hoćeš. Od 2000 na dalje... Zato se malo raspiši. Koji auto, koji mjenjač, kakav ključ ima, itd... Jer nije ista cijena paljenja ako imaš novi CLS ili ako imaš staru Toyotu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now